Şimdi Ara

İPAD'i Defter gibi Kullanabilirmiyim ,Neler gerekiyor ?? (İpad'de NoteTaking) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
674
Cevap
71
Favori
104.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef henuz kalemin ve kagidin yerini tutacak kadar iyi degil. sadece nette ucunda plastik disk olan bir kalem gormustum. o kalem normal kaleme yakin sonuc veriyor gibi yorumlar vardi. kagidin yerini tutmak yerine birseylerin uzerine not almakta cok ise yariyor ipad. ben isim geregi bol bol pdf ciktilara bakiyorum. bunlarin uzerine printerden yazdirmadan not almak cok ise yariyor.
    eger amaci benim gibi pdflerin uzerine not almak olan varsa 2 program onerecegim.
    biri ucretsiz nuance in notes yazilimi, digeride ucretli upad. en iyi ikisi bu
  • takip
  • Bilegimiz ekrana degdiginde bozuluyor hersey bunu nasil onleyebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Wacom Bamboo Paper adında güzel bir yazım-çizim programı çıkarmış arkadaşlar, kesinlikle tavsiyedir. Unutmadan: 30 hazirana kadar da bedava
    http://itunes.apple.com/us/app/bamboo-paper-wacom-notes-for/id443131313

Bunu ben de denedim. Gerçekten süpper program. Program arayüzü, görselliği ve tabii ki işlevi çok hoş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataagin -- 10 Mart 2012; 12:10:38 >

• Merhaba arkadaslar, fizik bolumu son sinifta okuyan biri olarak artik devamli takip etmem gereken kitap vs belgelerin sayisi 7000 i gecti, internette arastirirken ipad i uygun gordum ve siparsimi de birazdan verecegim, adf li bir scanner alip tum kitaplarimi taratarak dijital ortama aktaracagim, sizlere sorum ise su;
    Bu tarattigim belgeleri ayri ayri kitap v olarak kaydetmek icin hangi format kullanilir, yani pdf ebook falan nedir olayi, dahasi ben bunlari ana menuye program gibi ikon olarak ekleyebilir miyim? (kuantum lab föy, ikonu gibi)
    Dahasi bu dokumanlar uzerinde kalemle not tutup degisiklik yapabilir miyim? İnanin artik kitaplarin hepsini yakacagim odanin biri komple kitaba donustu, yardimci olursaniz ve mevcut sorum hakkinda daha farkli tavsiyelerde de bulunursaniz minnettar kalirim.
    Saygilar.
  • yollasepete.com adresinde alupen ler 20 tl. dolaşırken gördüm. ben tasarımını pek beğenmediğim için 15 tl olan microsonic'i aldım. ilgilenenler alupen i bu fiyata kaçırmasın. microsonic deneyimlerimi ise en kısa sürede yazacağım.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bs130245&categoryId=3014568

• quote:

Orijinalden alıntı: Loqqo

yollasepete.com adresinde alupen ler 20 tl. dolaşırken gördüm. ben tasarımını pek beğenmediğim için 15 tl olan microsonic'i aldım. ilgilenenler alupen i bu fiyata kaçırmasın. microsonic deneyimlerimi ise en kısa sürede yazacağım.

http://www.yollasepete.com/urun/3751-Alupen-Universal-Stylus-Kalem.html
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bs130245&categoryId=3014568

Her üründe olduğu gibi bu ürünün de sahteleri piyasada çokça mevcut. Resmi olarak 21 EUR'ya (https://www.xtand.net/alupen.html) satılan bir ürünün 20 TL'ye satılıyor olması düşündürücü... Lütfen ürün satın alırken fiyatın ilk kıstas olacağını unutmayın... "Gibi" görünen ürünlerin asla aynı kalitede olamayacağı hep aklınızda bulunsun.

• arkadaslar ele yamuk cizdigim cizgiyi kendisi otomatik olarak duz cizgi yapan program var mi? elektronik devre izmek istiuorum fakat sadece cizgileri duz yapacak kivrimlar vs normal cizdigim sekil kala
    bole bir uygulama mevcut mu acaba ?
  • arkadaslar ele yamuk cizdigim cizgiyi kendisi otomatik olarak duz cizgi yapan program var mi? elektronik devre izmek istiuorum fakat sadece cizgileri duz yapacak kivrimlar vs normal cizdigim sekil kala
  • Stylus Kalem alacaklar alupen ve ozaki ye alternatif simplism alabilirler.Hafif ve kullanımı kolay.
    Saturn de üçünü de denemiştim simplism yazı yazmada daha başarılı geldi bana.Memnunum.
    http://store.bilkom.com.tr/simplism-Grip-Touch-Pen-iPad-iPhone-ve-iPod-touch-Kalemi-Siyah-_4124.html
  • güzel başlık için teşekkürler.
    böyle bir başlık açacakdım bende.

dealextremeden kalem alanlar görüşlerini yazarsa sevinirim.

ihtiyacım basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIainPROST

arkadaslar ele yamuk cizdigim cizgiyi kendisi otomatik olarak duz cizgi yapan program var mi? elektronik devre izmek istiuorum fakat sadece cizgileri duz yapacak kivrimlar vs normal cizdigim sekil kala

notesplus'ın böyle bir özeliği olması alzım ayrıca elektrik devrelerini çizmek içinde installous'ta programlar vardı diye hatırlıyorum...
  • Ben kalem dışında logitech klavye ile yazı yazıyorum bunun için bu programları kullanabilirmiyim yoksa illaki bu programlar kalem yada el kullanıcıları içinmi yapılmıştır. Yani noteplus programını indirerek klavyeden yazı yazabilirmiyim kalem yada elle yazmadan yardımlar için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaslar konuyu inceledim, kotam olduğu için videoları izlemedim, ben Tus sınavına hazırlanıyorum ve merak ettigim birkaç konu var, kitaplarımı PDF formatında taratip ipadime attım ve buradan çalışacağım (yazılara müdahale mümkün değil scan dosyası, foto gibi) kenarlara not alabilmek için kullanmam gereken en iyi uygulama hangisidir? Jb kullanmıyorum uygulama ücreti de farketmez yeter ki en iyisi olsun... Yeri gelince not ekleyip yeri gelince belli bölgeyi marker (fosforlu) kalemle çizmek gibi özellikleri önemli... En kısa zamanda da ozaki kalemden alacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stanleykubrick

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulyagsanayi

Araştırmalar devam ettiğinden paylaşmak istedim.
    bir program buldum el yazısını direkt çeviriyor ve bunu kullanmaya başladım ve inanılmaz memnun kaldım bozuk yazımı bile birebir çeviriyor.
    hem text ,hem resim hemde .notes olarak kullanabiliyorsunuz.
    linkini veriyorum eminim ki çok memnun kalacaksınız. Bu programdan sonra arayışımı bitirdim sorusu olan arkadaşlar olursa çekinmeyin.

İPAD'i Defter gibi Kullanabilirmiyim ,Neler gerekiyor ?? (İpad'de NoteTaking)

http://www.visionobjects.com/en/myscript/personal-notes-and-forms-management-applications/myscript-memo/description/

Bu uygulamayı yükledim. Denedim. (Ozaki kalem kullanıyorum)
    Çok memnun kaldım. El yazısını text haline getirmesi çok başarılı.
    Dışarıya aktarmak için 2.99 dolar ödeyip update etmek gerekiyor.
    Ben bunu da yaptım.

Not: pdf olarak çıkış vermiyor. Text olarak çıkış verdiği için buna ihtiyaç hissetmeyebilirsiniz. Ama bilgi olarak insanların aklında bulunsun diye yazıyorum.

Merhabalar,

Ben bu firmanın diğer ürününü (MyScript Notes Mobile) satın aldım, biraz daha pahalı ama daha derli toplu geldi bana, en büyük artısı ekranı iki parmakla açarak büyüttükten sonra yazabiliyorsunuz ve böylece normal sayfa boyutuna gelince ideal büyüklükte bir el yazısı oluşuyor.

Ancak biraz daha araştırdıktan sonra gördüm ki, bu program Phatware firmasının Writepad uygulaması yanında solda sıfır kalıyor. Yazıya çevirme işini satırı yazar yazmaz otomatik yapabiliyor ve daha bir dolu özellik.

Aşağıdaki tanıtım videolarını izledikten sonra bana hak vereceksiniz. Ne yazıkki Türkçe desteği yok, firmaya email gönderdim, yeterli talep olursa ekleriz gibisinden yuvarlak bir yanıt verdiler, Türkçe Latin alfabesi mi kullanıyordu filan diye sordular, ben de türkçedeki farklı 7 harfi anlatan bir link bularak gönderdim adamlara. Siz de beğenirseniz mail atın bence, belki birkaç kişiden talep gelirse ciddiye alırlar.
    Adam Weissyoutube
    WritePad for iPad Demo
    http://www.youtube.com/watch?v=u-LO-Bs9rF8

John Traversyoutube
    WritePad handwriting recognition for the iPad
    http://www.youtube.com/watch?v=-vmaNljdHXk

• quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Arkadaslar konuyu inceledim, kotam olduğu için videoları izlemedim, ben Tus sınavına hazırlanıyorum ve merak ettigim birkaç konu var, kitaplarımı PDF formatında taratip ipadime attım ve buradan çalışacağım (yazılara müdahale mümkün değil scan dosyası, foto gibi) kenarlara not alabilmek için kullanmam gereken en iyi uygulama hangisidir? Jb kullanmıyorum uygulama ücreti de farketmez yeter ki en iyisi olsun... Yeri gelince not ekleyip yeri gelince belli bölgeyi marker (fosforlu) kalemle çizmek gibi özellikleri önemli... En kısa zamanda da ozaki kalemden alacağım...

Bunun için Adobe Reader gayet işinizi görecektir. İstediğiniz gibi PDF üzerinde not alabilirsiniz. İster klavye yardımı ile, ister kalem ile.
  • Konu çok güzel,emeği geçenlere teşekkürler.

http://store.bilkom.com.tr/simplism-Grip-Touch-Pen-iPad-iPhone-ve-iPod-touch-Kalemi-Siyah-_4124.html#0

Ozaki ve alupen nin yarı fiyatına ama kullananlar memnun sanırım,yukarıda yazan arkadaş hariç alan kullanan deneyen var mı?
  • Hocam peki bunlardan hangisi üstünde PDF dosyası açıp üstüne şekil cizebilecegin ve metin kutucuğu ekleyebileceğim fiyatı en ucuz olanıdır ve cokta karmaşık olmasın :) Adobe reader dısında başka bişey olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.fear -- 23 Mayıs 2012; 2:21:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar konuyu inceledim, kotam olduğu için videoları izlemedim, ben Tus sınavına hazırlanıyorum ve merak ettigim birkaç konu var, kitaplarımı PDF formatında taratip ipadime attım ve buradan çalışacağım (yazılara müdahale mümkün değil scan dosyası, foto gibi) kenarlara not alabilmek için kullanmam gereken en iyi uygulama hangisidir? Jb kullanmıyorum uygulama ücreti de farketmez yeter ki en iyisi olsun... Yeri gelince not ekleyip yeri gelince belli bölgeyi marker (fosforlu) kalemle çizmek gibi özellikleri önemli... En kısa zamanda da ozaki kalemden alacağım...

TUS öyle iPad, iPhone app ile kazanılmaz. Bu sana abi tavsiyesi olsun. Bu tip teknolojik gelişmeler bizi heveslendirip, heyecanlandirsa da maalesef pratik uygulaması hayallerimizdeki gibi olmuyor.
    Sen bence tavsiyemi dinle, güzelce TUS ders notlarını al, çıkmış sorularla tekrarlara başla. Günde 200 sayfaya ulaşıp 4. tekrara ulaştığında birseyler başlatacaksın demektir.
    Asistan olup kongreleri takip etmeye başlayınca bu başlığa gelirsin o zaman bu başlık senin için daha çok anlamlı olur. iPad kongrelerde not alırken çok kullanışlı oluyor, 3-4 gün süren yogun bir kongreden de en fazla 3-4 sayfa derli toplu aklın takıldığında bakabilecegin notun oluyor. Sözün özü TUS İPad birlikteliği su an için inkomplet abortus :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yararli baslik olmuş eline saglik...
    Bende Bamboo kalem kullaniyorum 85 TL'ye almistim yaninda bi tanede Redeem kodu verdi onunla kendine ozel bamboo not defterini indirip kullaniyosun ben cok memlunum mesela bi binayi cizip uzerine not yada olcu yazman gerekli bu uygulama ile binanin resmini cekip o resim uzerinde cizim not vs. alabiliyosun sonra bi kac formatta (jpeg,pdf) kayit edip mail yolu ile yollayabiliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.