Şimdi Ara

İPAD'i Defter gibi Kullanabilirmiyim ,Neler gerekiyor ?? (İpad'de NoteTaking) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
71
Favori
104.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delitazz

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

iPadi yazı yazmak için kullanmak isteyenler bu kaleme bir göz atsınlar. Şimdiye kadar gördüğüm en hassas ama en pahalı kalem (89$)
    Üstelik şimdilik her programla çalışmıyor ve şimdilik basınç duyarlı değil.

Dahası burada:

BU SİTe güvenilirmi?
    bu kalem baska bi yerde satılıyormu?
    bide siteye üye olamıyorum
    bide kac günde gelir bu kalem??

Alıntıları Göster
    Ürettikleri malı satıyorlar, herhalde güvenlidir. Ama internet alışverişlerinizde mümkün olduğunca sanal kart kullanın.
    Bence babalar gününe yetişmesi zor.

Bi de : )
    Bu kalem diğer kalemler gibi değil. Kullanacağınız programın kalemle uyumlu versiyonunun çıkması lazım. Şimdilik tüm programlarla çalışmaz.

Bana Alupen ergonomik gelmiyor, çok kalın. Şahsen Wacom Bamboo stylus'u öneririm. (70 TL cıvarı)

• quote:

Ürettikleri malı satıyorlar, herhalde güvenlidir. Ama internet alışverişlerinizde mümkün olduğunca sanal kart kullanın.

Bu kalem diğer kalemler gibi değil. Kullanacağınız programın kalemle uyumlu versiyonunun çıkması lazım. Şimdilik tüm programlarla çalışmaz.

Bana Alupen ergonomik gelmiyor, çok kalın. Şahsen Wacom Bamboo stylus'u öneririm. (70 TL cıvarı)

siz 2sinide kullandınızmı?
    bunların yanında program öneriyorlarmı bunu kullanırsanız daha iyi olur diyE?
    bide bi önceki msjda hesapla ilgili biseyler yazmısdım onada bakarmısınız biliyorsanız yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: delitazz

quote:

siz 2sinide kullandınızmı?
    bunların yanında program öneriyorlarmı bunu kullanırsanız daha iyi olur diyE?
    bide bi önceki msjda hesapla ilgili biseyler yazmısdım onada bakarmısınız biliyorsanız yardım edin

Alıntıları Göster
    Bahsettiğimiz stylus kalemler program ayırdetmeden hepsiyle çalışır. Arkadaşımın alupenini kullandım, wacomumunkini kullanıyorum.
    Hangi sorudan bahsettiğinizi anlamadım. 135 bin dolar konusunda bilgim yok.

• quote:

Bahsettiğimiz stylus kalemler program ayırdetmeden hepsiyle çalışır. Arkadaşımın alupenini kullandım, wacomumunkini kullanıyorum.
    Hangi sorudan bahsettiğinizi anlamadım. 135 bin dolar konusunda bilgim yok.

hesap kapatma
    kredi kartiyla bi program aldım şimdi ücretsiz uygulamada bile kredi karti bilgilerimi istiyo iptal edemezmiyim?
    bide program arıyorum notebook plus gibi
    büyütüp biseyler yazabilecegim
    sayfaya klavyeyle de bişseyler yazabilecegim
    o dosyanın adını degiştirip istedigimde bulabilecegim bi program varmı önerecegin?
  • Kalem arayanlar için yeni bir alternatif "hand stylus". Şu anda bağış kampanyası var. 1 hafta sonra bitiyor ve satışa açılacak fiyatı 25$ olacakmış. Türkiye'ye kargo parası fazla olmazsa almayı düşünüyorum. Benim kalemde aradığım özellik ince olması bu kalemden inceleri var ama araştırdığım kadarıyla bu kadar kullanışlı değil. İncelemek isterseniz:

http://handstylus.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 11 Haziran 2012; 12:22:52 >

• konu cidden çok iyiymiş emeğinize sağlık...

ben de uzun zamandır kalem alayım mı almayayım mı diye düşünüyordum, ebay e bir bakınayım en iyisi :)
  • arkadaşlar şuna bakar mısınız? nasıl bir alet almaya deger mı?

http://www.zoogue.com/free-ipad-stylus-pen/

almak derken, adamlar bedava verıyor bunu sadce kargo veıyorsun TR'ye 6.99 USD sanırım
  • biraz araştırma sonucu ulaştığım sonuç şu arkadaşlar.
    1. bamboo sylus (vatan bilgisaysarda mevcut)
    2 Kuel h10 (hepsiburada da mevcut) fiyatı gayet uygun
    3. Alupen (hepsiburada da mevut)

ufak bir yabacnı site incelemesi
  • ayrıca bamboo stylus la iligli bir video. hoşunuza gidebilir.
    Latin Vixenyoutube
    Wacom bamboo stylus for Ipad Review
    http://www.youtube.com/watch?v=WcexLVa_JN0
  • Dagi Stylus kullanan var mı aramızda? Hassas bir yazım hissi verdiğini gördüm videolarda siz ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gizmoo

Arkadaşlar,

Adonit jot pro kalem aldım.
    Bamboo ve Penultimate uygulamalarını denedim.
    Yazı yazdığımda avuç içini algılıyor.
    Bunun için uygulama içinden özel ayar mı yapmam gerekiyor.

Teşekkürler.

Merhaba,

Adonit jot pro kalemi nereden aldiniz? Bende almak istiyorum fakat bulamadim istanbulda. Yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar,

Adonit jot pro kalem aldım.
    Bamboo ve Penultimate uygulamalarını denedim.
    Yazı yazdığımda avuç içini algılıyor.
    Bunun için uygulama içinden özel ayar mı yapmam gerekiyor.

Teşekkürler.

Adonit Jot Pro kalemden memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum. Kullanışı rahat mı? Uygulamalarda herhangibir probleminiz var mı? Yazı yazmada sıkıntı yaşıyor muzunuz?

Teşekkür ederim şimdiden.
  • uygulamalar ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.
    Avuç içim değdiğinde sapıtıyorlar. :)
    ekran koruyucum mat. Şeffaf yaptıktan sonra cevap yazarım.
    Almak için acele etme.
  • Bende arastirip Bamboo almistim. Performansindan memnunum. Bundan once isimsiz bir kalem i kullanmistim ve kalemlerin hepsi boyle ise almayayim diye dusunmustum.Ama oyle degilmis kalitesine gore tartismasiz bir sekilde fark ediyor. Vatandaki fiyat fena degilmis, ben alirken yoktu piyasada pek. Sadece GG de fahis fiyatlara satiyorlardi. Ben 27 dolara (kargo dahil) ebay / hong kong dan aldim. 2 hafta surmedi elime gecmesi.

Bir arkadasin dedigine gore bu kalemlerin uclarini ozel bir maddeden yapiliyor. Bu madde cok kullanildikca ozelligini yitiriyormus. Omurleri oyle senelik olmuyormus anladigim kadariyla. Hatta ayda bir kalem degistirenler varmis. Durum gercekten boyle ise bamboo nun 3 lu paket halinde uclari satiliyor. Her defasinda kalem almaya gerek olmaz boylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatZilla -- 20 Haziran 2012; 13:52:14 >
  • quote:

uygulamalar ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.
    Avuç içim değdiğinde sapıtıyorlar. :)
    ekran koruyucum mat. Şeffaf yaptıktan sonra cevap yazarım.
    Almak için acele etme.

Çok teşekkür ederim. Bekliyorum.
  • Beyler not almak konusunda sizce en iyi program hangisi ?
    JB li bulacağım ona göre söylerseniz güzel olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

Beyler not almak konusunda sizce en iyi program hangisi ?

İlk mesajda yazan ucretli uygulamalari denedim.upad'i tam olarak deneyemedim.defter sayfasi acinca ekran kare kare oluyor nedense ama denediklerimin arasin en basarilisi bence " notability" pdf ustune filanda not tutabiliyorsunuz rahatca ve en onemlisi yazinizi yazarken nasil yapiyor tam bilmiyorum ama duzeltip yaziyor.daha okunabilir,şik yazilar elde ediyorsunuz."note plus" uygulamasininda kullanilabilirligi fena degil ama en iyisi degim gibi "notability" ek olarak eger cizim agarlikli kullanacaksaniz "tactilis" uygulamasi daha ustun diyebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ohann

quote:

İlk mesajda yazan ucretli uygulamalari denedim.upad'i tam olarak deneyemedim.defter sayfasi acinca ekran kare kare oluyor nedense ama denediklerimin arasin en basarilisi bence " notability" pdf ustune filanda not tutabiliyorsunuz rahatca ve en onemlisi yazinizi yazarken nasil yapiyor tam bilmiyorum ama duzeltip yaziyor.daha okunabilir,şik yazilar elde ediyorsunuz."note plus" uygulamasininda kullanilabilirligi fena degil ama en iyisi degim gibi "notability" ek olarak eger cizim agarlikli kullanacaksaniz "tactilis" uygulamasi daha ustun diyebilirim...

upad'de kare kare olma olayını ben de çözemedim. Nasıl düzelteceğiz bunu?

@TurkishFist
    birçok not alma programı var. hepsininde kendine göre artıları eksileri var. bence madem jb'li hepsini indir ve dene kendine göre olanı seç. çünkü kimisi pdf okuyup üzerine not alma da iyi, kimisi kalemle not almak için, kimisi ise klavyeyle not almak için. önemli olan senin programdan ne istediğin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vincee

quote:

Orijinalden alıntı: ohann

quote:

upad'de kare kare olma olayını ben de çözemedim. Nasıl düzelteceğiz bunu?

@TurkishFist
    birçok not alma programı var. hepsininde kendine göre artıları eksileri var. bence madem jb'li hepsini indir ve dene kendine göre olanı seç. çünkü kimisi pdf okuyup üzerine not alma da iyi, kimisi kalemle not almak için, kimisi ise klavyeyle not almak için. önemli olan senin programdan ne istediğin.

Teşşekkür ederim fakat bütün uygulamalarda yok galiba istallousta eğer bildiiniz ayrı bir yer varsa özelden atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 21 Haziran 2012; 23:16:49 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.