Şimdi Ara

İPAD'i Defter gibi Kullanabilirmiyim ,Neler gerekiyor ?? (İpad'de NoteTaking) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
71
Favori
104.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk soru yanıtı evet, alıştıktan sonra gayet hızlı.
    ikincisi hayır, ipad çok daha stabil ve hızlı.
  • @Poibra Kullanım kolaylığı bakımından daha ayrıntılı açıklama yapabilir misin, açıkcası ürünü sadece yazı yazmak için almayı düşünüyorum. Kağıt ve kalemle 20 yıldır iç içeyim bu alışkanlığımı bırakıp bu cihaza alışman sizce ne kadar kolay olur , en azından sizde nasıl oldu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stanleykubrick

    quote:

    Orijinalden alıntı: istanbulyagsanayi

    Araştırmalar devam ettiğinden paylaşmak istedim.
    bir program buldum el yazısını direkt çeviriyor ve bunu kullanmaya başladım ve inanılmaz memnun kaldım bozuk yazımı bile birebir çeviriyor.
    hem text ,hem resim hemde .notes olarak kullanabiliyorsunuz.
    linkini veriyorum eminim ki çok memnun kalacaksınız. Bu programdan sonra arayışımı bitirdim sorusu olan arkadaşlar olursa çekinmeyin.

     İPAD'i Defter gibi Kullanabilirmiyim ,Neler gerekiyor ?? (İpad'de NoteTaking)


    http://www.visionobjects.com/en/myscript/personal-notes-and-forms-management-applications/myscript-memo/description/


    Bu uygulamayı yükledim. Denedim. (Ozaki kalem kullanıyorum)
    Çok memnun kaldım. El yazısını text haline getirmesi çok başarılı.
    Dışarıya aktarmak için 2.99 dolar ödeyip update etmek gerekiyor.
    Ben bunu da yaptım.

    Not: pdf olarak çıkış vermiyor. Text olarak çıkış verdiği için buna ihtiyaç hissetmeyebilirsiniz. Ama bilgi olarak insanların aklında bulunsun diye yazıyorum.

    Bende programı indirdim denedim bu kadar başarılı olacağını tahmin etmiyordum kayıt özelliği 0.99 dolara düşmüş herkese tavsiye ederim
  • Arkadaşlar uzun zamandır ders anlatırken upadlite ı kullanıyorum. İnanın mükemmel, diğer programlara bu programı denedikten sonra geri dönme gereği duymadım. ipad 4.3.5 ne zaman kıralacak bilgisi olan var mı? Teşekkürler. Ayrıca ozaki, alupeni deneme fırsatı buldum. İkiside çok güzel arkadaşım ozakiyi kırmış yanlışlıkla ama çok dikkatsiz, mal kıymeti bilmeyen biri. Ipad bu note taking işinde çok ama çok önde bana sorarsanız.
  • Sonunda bende Alupenime kavustum. Turkiye den kaziklanmak istemeyenler ebayden alabilir
    http://www.ebay.com/itm/Just-Mobile-AluPen-Gold-/220833919420?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item336aba31bc#ht_1108wt_689
    Satici Hollanda dan gonderiyor 2 haftada kapima ulasti. Gri renklisini kutusu acilmamis sekilde posta dahil 30 TL ye aldim.

    Notability programini tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyrocalypse

    bugün fark ettim: inkiness
    oldukça kullanışlı, basit ve ücretsiz bir program...

    inkiness uygulamasını bugün yükleyip denedim.
    Programın fazla özelliği yok. Çok basit.
    Lakin ozaki kalemimle akıcı not alma açısından neredeyse en iyi performansı bu uygulama ile yakaladım. Bence başka uygulamalarla beraber mutlaka kenarda bulundurulması gereken bir uygulama. Özenli bir düzenlemeye girişmeden hızlıca not alıp kenara kaydetmek istediğinizde başvurulabilir.
  • bu forumun başka bir kısmında mı rastladım hatırlamıyorum fakat, denemenizi şiddetle tavsiye edeceğim, noterize ya da appstore'da "Notes" adıyla bulabileceğiniz program. Slaytlar, pdf dosyaları üzerine spontan not alıp ses kaydı ekleyebiliyorsunuz, ve ücretsiz bir uygulama.
    rica ederim;)
  • bende yukarıdaki uygulamarı coğunu denedim. sadece kalemle not almak için wacomun (kendisi kalemi bilgisayarda kullanmanın piridir, dünyadaki tüm grafik tasarımcılar wacom ürünlerini kullanırlar) bamboo paper adlı uygulamasını en iyi iş göreni. Yanınada resimlerin üzerine not almak için evernote un skitch ini indirin. İkiside ücretsiz.
    Bu arada wacom da çok güzel birşey farkettim. Ben elimi ekrana dayıyarak yazı yazıyorum. Diğer tüm programlarda bu sorun oldu. bamboo paper da elim ekranın üzerindeyken kalemle gayet güzel yazı yazabiliyorum.
  • Universitede okuyup derslerde ipad2 leri ile not tutan arklar hangi programi onerirsiniz? Sanirim not tutumak icin cizimler disinda kalem gereksiz olur..yine de emege saygi
  • Cok uzun zamandir universitede derslerde notlarimi opad ile tutuyorum, kullandigim iki mukemmel uygulama var birincisi ve bence olmazsa olmazi penultimate: hassasiyeti cok cok iyi, resim veya slayt yapistirip ustune not alinabiliyor. İkincisi ise bamboo paper:son guncelleme ile mukemmel serilikte yazilani yakaliyor. İkisinde de wrist protection var yani elinizi ekrana koyup yazabilirsiniz cok basarili olduklarini goreceksiniz..
  • Güzel bir inceleme olmuş, işinize yarayacağını düşünüyorum:

    http://www.macworld.com/article/164440/2011/12/macworld_buying_guide_ipad_styluses.html
  • Hocam guzel programlar ama installousda sadece Penultimate bulabldim kurdum cihazm jb li iapcracker la uygulama icindeki parali kagitlarida ucretsiz aldim cok guzel yaa

    Kalemin o kadar pahali olmasina gerek yok bence
  • Bu arada ipad klavyesini kullanarak not tutmak isyeyenler page i mutlaka kurmalilar.Bende bu nots plus,penultimate programlari var.griffin marka stylus um da var ancak hic de oyle gorundugu gibi kolay degil..alismak gerekiyor..ama dedgim apple pages uygulamasiyla cok daha iyi sonuclar alinabiliniyor
  • Konuşmayı yazıya cevirip kaydeden not defteri yada ajanda turu bişey varmı acaba?
  • eger sadece yazi degil cizim icin de dusunurseniz ozaki istroke cok isimi gordu.. yatay acilarda bile guzel sonuc veriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buracozdogan

    Cok uzun zamandir universitede derslerde notlarimi opad ile tutuyorum, kullandigim iki mukemmel uygulama var birincisi ve bence olmazsa olmazi penultimate: hassasiyeti cok cok iyi, resim veya slayt yapistirip ustune not alinabiliyor. İkincisi ise bamboo paper:son guncelleme ile mukemmel serilikte yazilani yakaliyor. İkisinde de wrist protection var yani elinizi ekrana koyup yazabilirsiniz cok basarili olduklarini goreceksiniz..

    bamboo paper harika, bir cok sablon var ozellikle nota vs yazmak isteyenlere duyrulur
  • dealextreme'deki alupenden "esinlenilmis" model gayet fonksiyonel ve oradaki yorumlari okuduysaniz, ikisini de kullananlar yalnizca dealextreme modelinin biraz daha agir oldugunu ve pek de performans farki olmadigini soyluyor. 2 dolar falandi sanirim fiyati, ben gayet iyi ve sorunsuz buldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 4 Şubat 2012; 0:14:53 >
  • Bir de amac klavyeyi kullanarak duz basit metin olusturmak (zengin metin bicimlendirmesi olmadan) veya kreatif metin yazmaksa IA writer uygulamasini incelemenizi oneririm. Bir arayuz bu kadar mi kullanisli olur ve insani yazmaya tesvik eder...
  • Bu işle yakından ilgilenen bir arkadaşım ebay'den dagi kalem aldı. Çok memnun,ben de denedim hassasiyeti baya başarılı. Ayrıca yazdığn yeri gösteriyor, bana çok kullanışlı geldi.

    http://www.dagi.com.tw/front/bin/ptdetail.phtml?Part=p602&Rcg=2

    Tanesi 11 dolara gelmişti galiba
  • Arkadaşlar alsak gerçekten değer mi? Her şeyi gerçekten algılıyor mu? 2.video da sanki bazı şeyleri algılayamıyor ve biraz geç işliyor ekrana. Ben alırsam sadece yazmak için değil, şekiller çizmek için falan da kullanacağım. Yani kalan üniversite hayatımın tamamını buna yazarak geçireceğim. 1,200 küsür lirayı sırf bu iş için verirsem, pişman olur muyum sizce?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.