Şimdi Ara

IPad Air Turuncu İndirim Teknosa 1099 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125043934/apple-ipad-md788tua-air-16gb-wifi-gumu?utm_source=Twitter&utm_medium=post&utm_campaign=turuncuindirim&utm_term=ipadairtablet&utm_content=12042014

Peşin Fiyatı (Apple Store)
    1.249,00 TL

Indirimli Fiyat
    1.099,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discursive -- 12 Nisan 2014; 15:03:11 >

• Vatan da 999TL >BURDAN (Son 9 adet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviloks -- 12 Nisan 2014; 15:10:33 >
  • Son zamanlarda Apple'ın Türkiye'ye gelmesi yaradı, fiyatları düşürmeye başladılar. Sıcak fırsat değil arkadaş paylaşmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviloks

Vatan da 999TL >BURDAN (Son 9 adet)

hocam 1099 diyor nasil 999'a aliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerwhitewhale

quote:

Daha erken baksaydin 999 tl olduğunu görürdün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet kadar fuzuli bir şey yok yahu. Hiç bir işe tam yaramıyor. Android bir telefon veya iphone'u var artık herkesin. Tabletler resmen işlevsiz. Buna bu para verileceğine. Üzerine biraz daha koyup Mac air alınır. Hem onun da taşınması bu kadar rahat. Çöpe atılan paradır benim için tablet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: killerwhitewhale

quote:

Daha erken baksaydin 999 tl olduğunu görürdün

Space Grey 999 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/ipad-air-16gb-wifi-spacegrey-97retina-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-469gr.html#genel-bakis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa Turuncu İndirim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    tableti forum email internet gezinme için idealdir de ben de laptop parasına apple a bu paraların hibe edilmesini anlamıyorum.artık android de yeterli hızı ve konforu sağlıyor.açıkçası 500 üstü tablet bana fuzuli lüks geliyor.kalite imajıyla 3 katına satıyorlar .para hesabı yapana büyük fark.
  • quote:

999 değil 1099 lira yanlış yazmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zaman olduğu gibi bir tırt teknosa indirimi daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

999 değil 1099 lira yanlış yazmışsınız.

Yanlis yazmamis arkadas stok azalinca fiyati arttirmislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Tablet kadar fuzuli bir şey yok yahu. Hiç bir işe tam yaramıyor. Android bir telefon veya iphone'u var artık herkesin. Tabletler resmen işlevsiz. Buna bu para verileceğine. Üzerine biraz daha koyup Mac air alınır. Hem onun da taşınması bu kadar rahat. Çöpe atılan paradır benim için tablet.

Sen sadece ev kullanımı için düşünmüşsün ama. Gerçek anlamda iş için kullanan; özellikle tıbbı mümessil - emlakcı - pazarlamacı v.s gibi işlerde çalışanlarının hayatına anlam katan bir alet. Küçücük ekrandan pdf okumak, bir ürünün tanıtımını yapmak, p.point ile kısa sunumlar göstermek veya ofis uygulamaları ile uğraşmak telefonla olmuyor malesef. Benim mimar bir arkadaşım var. Günde 10-15 tane mimari proje alıyor - yolluyor sürekli bir mail - dosya trafiği var. O adamın elinden tableti aldığın anda hayatı duruyor, kapkaça uğrasa araba anahtarını verir tabletini vermez o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 12 Nisan 2014; 16:58:38 >

• İlgilenen olursa çek satış takas bölümünde teknosa çekim var. oradan inceleyebilirsiniz.
  • halihazaırda vatanda 999 air...ben 3 hafta önce almıştım gayet başarılı ve hafif çok..tavsiye olunur..
  • Bimeks te de aynı fiyat, üzerine de %15 çek var...

http://www.bimeks.com.tr/urun/137294/apple-ipad-air-16gb-wi-fi-silver.aspx

Tablet gereksiz diyen arkadaş herhalde dev ekranlı,10 saat pil ömrü olan ve En az LG G2 hızında bir telefon kullanıyor anlaşılan.. Ama işin kötü tarafı bu özelliklerde bir telefon yok henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 12 Nisan 2014; 17:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

quote:

Tablet kadar fuzuli bir şey yok yahu. Hiç bir işe tam yaramıyor. Android bir telefon veya iphone'u var artık herkesin. Tabletler resmen işlevsiz. Buna bu para verileceğine. Üzerine biraz daha koyup Mac air alınır. Hem onun da taşınması bu kadar rahat. Çöpe atılan paradır benim için tablet.

Sen sadece ev kullanımı için düşünmüşsün ama. Gerçek anlamda iş için kullanan; özellikle tıbbı mümessil - emlakcı - pazarlamacı v.s gibi işlerde çalışanlarının hayatına anlam katan bir alet. Küçücük ekrandan pdf okumak, bir ürünün tanıtımını yapmak, p.point ile kısa sunumlar göstermek veya ofis uygulamaları ile uğraşmak telefonla olmuyor malesef. Benim mimar bir arkadaşım var. Günde 10-15 tane mimari proje alıyor - yolluyor sürekli bir mail - dosya trafiği var. O adamın elinden tableti aldığın anda hayatı duruyor, kapkaça uğrasa araba anahtarını verir tabletini vermez o derece

Hocam o konuda %100 haklısınız. Ama katlanabilir Vaio'lar da var. Tabii ki kurumsal manada işlevsel aletler. Ama mümessil gibi , pazarlamacılar gibi direkt olarak müşterinin önüne görsel bir şey koyması gereken kişiler için faydalı sadece , bana göre. Ama tablet kullanıcıları genelde öğrenciler ve sivil hayatında bununla pek işi olmayan insanlar. Bir tablet pazarı yaratıldı ve hiç de amaca hizmet etmiyor. Dediğim gibi buna 1100 TL veren biri bunun yarısı kadar daha para koyup mac fanıysa air , pc istiyorsa vaio gibi bilimum ürünler alabilir. Hem fonksiyonları daha fazla hem de portable.

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Bimeks te de aynı fiyat, üzerine de %15 çek var...

Tablet gereksiz diyen arkadaş herhalde dev ekranlı,10 saat pil ömrü olan ve En az LG G2 hızında bir telefon kullanıyor anlaşılan.. Ama işin kötü tarafı bu özelliklerde bir telefon yok henüz.

Hayır ben sadece 1100 TL'yi hak etmediğini ve bu paraya göre işlevsiz olduğunu düşünyorum. 1100 buna verileceğine bütçeyi 2000'e doğru çıkartıp MacBook Air MD711TU/A gibi cihazların alınabileceğini , taşınma bakımından yine aynı düzeyde olduğunu ve daha fonksiyonlu bir makina olduğu kanaatindeyim. Zaten ilk mesajımda da bunu yazmıştım. Nesini anlamadınız, şaşırdım doğrusu.

• quote:

Sicak firsat bolumune kendi fikirlerizi yazmayin.isteyen alir istemeyen almaz.fiyat paylasiliyor burda.ipad bolumu var gidin oraya yazin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Bimeks te de aynı fiyat, üzerine de %15 çek var...

Hayır ben sadece 1100 TL'yi hak etmediğini ve bu paraya göre işlevsiz olduğunu düşünyorum. 1100 buna verileceğine bütçeyi 2000'e doğru çıkartıp MacBook Air MD711TU/A gibi cihazların alınabileceğini , taşınma bakımından yine aynı düzeyde olduğunu ve daha fonksiyonlu bir makina olduğu kanaatindeyim. Zaten ilk mesajımda da bunu yazmıştım. Nesini anlamadınız, şaşırdım doğrusu.

Şaşıracak bir şey yok kimse anlamadı söylediğini... İşlevsiz derken neyi kastediyorsun? Ofis dosyaları düzenlemek dışında Ipad air le yapamayıp da Macbook air ile yapabildiğin kaç tane iş var?

Yani Ağırlığı ve fiyatı ipad Air in 2 katından fazla olan, çözünürlüğü de onun yarısı kadar olan bir bilgisayarla kıyaslayıp bunun mantıklı olduğunu mu söylüyorsun?

O paraya çıkacak olsam macbook air değil win 8 li bir ultrabook alırım,windows hala hepsinden üstün...Fakat bu konuya da girersek senin yaptığın gibi gereksiz bir elma-armut kıyaslaması olur..

Ipad i kıyaslayabileceğin bir cihaz Asus ya da bir Samsung tablet olur ancak, telefon ya da bilgisayar değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 13 Nisan 2014; 17:25:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.