Bildirim
iPad 3 Retina ekran Olacak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
umarim saglam bir pil takarlar. yoksa sarj problemi olur. -
Daha once belrtilen cozunurluk ve retina ekran
Cok deli bi cihaz geliyor -
Bu aptal site değilmiydi çıkmayacak dediğim halde illa iPhone5 çıkacak diyen,hatta 4S çıkıncada Apple şundan bundan yapmadı diye garip yazılar yazan -
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
Bu aptal site değilmiydi çıkmayacak dediğim halde illa iPhone5 çıkacak diyen,hatta 4S çıkıncada Apple şundan bundan yapmadı diye garip yazılar yazan
Aga sende ben ne zaman 9to5mac yada yan kuruluslarindan haber alintilasam ayni seyi yaziyon yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 22 Kasım 2011; 19:46:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gennosuke
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
Bu aptal site değilmiydi çıkmayacak dediğim halde illa iPhone5 çıkacak diyen,hatta 4S çıkıncada Apple şundan bundan yapmadı diye garip yazılar yazan
Aga sende ben ne zaman 9to5mac yada yan kuruluslarindan haber alintilasam ayni seyi yaziyon yav
Valla ben hakkı olana hakkını veririm, bu sitenin benim için bir anlamı yok.Yazdıkları tamamen chip gibi oturdukları yerden uydurma devşirme.Gene bu site değilmiydi alt tarafı sorugulama zamanını kod koyuldu diye iOS bilmemne şu tarihte çıkacak,çıkmayıncada kıvıran ?
Mesajımın size dokunan yanı yok bence,sıkıntı varsa şikayet edersiniz ama bence yok.O yazdıkları kod ilede iPad3 'ün (bu adıda onlar yazmış) alakası yok
Daha öncede bazı mesajlarımda yazmıştım,yazacak çoook şey ama ama olmuyor diye
-
Yok be abi ne sikayeti ama iki kez ayni icerikte olunca cevap ve benim alinti yaptigim site ister inan ister inanma guldum
Kasit aramadim tevafuk oldu yani
Haber dikkate deger ama sonucta kodlar uzerinden bu kanaate varmislar
Iskembeden sallamamislar -
-
Hele bi çıksında -
Hayır zaten mecbur retina ekran yapıcaklarki.Yoksa ipad 2 den ne farkı kalır.4 çekirdek koyup olayı bitirecekler bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
Hayır zaten mecbur retina ekran yapıcaklarki.Yoksa ipad 2 den ne farkı kalır.4 çekirdek koyup olayı bitirecekler bence.
İşe bak tamda ipad 2 alıcaktım arada kaldım şimdi alim mi almim mi diye bide retina ekran koyarsa piskolojimin bozulacağı kesin... -
Goruntu olarak iphone 4 kadar keskin olur mu bu cozunurluk ? -
quote:
Orijinalden alıntı: egemenpamukcu
http://forum.donanimhaber.com/m_54844510/tm.htm
Franco kardes , arkadasin konusunu gormemistim ben benim konuyu kitleyin oradan devam edilsin -
Abi daha 1 hafta olmayacak iPad2'mi alali...
Boyle haberler her zamn midemi bulandiriyor. yapmayin etmeyin :D 2000 Tl bayildim cooook erken daha yaa... bu arada daha buyuk ekran , Minimu : 5 MP Kamera vee daha cok sarj istiyorum . gerisi ayni kalsada kafîdir
NOT :TASARİM MUKEMMEL BOYLE KALMASİNİ COK İSTERİM !!! -
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
quote:
Hayır zaten mecbur retina ekran yapıcaklarki.Yoksa ipad 2 den ne farkı kalır.4 çekirdek koyup olayı bitirecekler bence.
İşe bak tamda ipad 2 alıcaktım arada kaldım şimdi alim mi almim mi diye bide retina ekran koyarsa piskolojimin bozulacağı kesin...
Hocam bende ipad 2 yi retina ekran yuzunden almiyorum surda 3-4 ay sonra cikicak ipad 3 haberlere gore 2012 nin ilk cegregi ayni paraya ipad 3 almak varken niye gidip 2 alayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
İşe bak tamda ipad 2 alıcaktım arada kaldım şimdi alim mi almim mi diye bide retina ekran koyarsa piskolojimin bozulacağı kesin...
Hocam bende ipad 2 yi retina ekran yuzunden almiyorum surda 3-4 ay sonra cikicak ipad 3 haberlere gore 2012 nin ilk cegregi ayni paraya ipad 3 almak varken niye gidip 2 alayim
Valla ben bu kadar sabırlı değilim alıcam inşallah yenisine retina ekran koyarlarsa bunu satarım o zaman burda pek ipad gören yok bende görende hemen almak ister satarız o zaman ama beyazını 16gb ve wifi modelini hiç bir yerde bulamadım...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Valla ben bu kadar sabırlı değilim alıcam inşallah yenisine retina ekran koyarlarsa bunu satarım o zaman burda pek ipad gören yok bende görende hemen almak ister satarız o zaman ama beyazını 16gb ve wifi modelini hiç bir yerde bulamadım...
Gecen limangoda 1150 liraya vardi
-
gün geliyor ürün ve özellikleri tanıtılıyor izliyoruz, sonra aylar önce kurduğumuz hayaller biranda hoooop suya düşüyor. retina display olsada alırız olmasada alırız, her yeni cıkarttığı ürünlerine müşterilerini çekecek önemli bir özellik her zaman ekleyecektir -
Walla ben aldim ipad2 yi
İpad3 cikacak tr ye gelecek baya bi zaman var gibi duruyor
Ayrica bide belli degil koymazlarsa beklediginizle kalacaksiniz -
fiyat olarak ne düşünüyolar acaba birde Türkiye ye gelince ne olcak ayrıca hemen çıkarmazlar baya zaman alır ipad 2 gerçekten güzel
Benzer içerikler
- iphone powerbank şarj etmiyor
- ipad instagram tam ekran yapma
- xiaomi kilit ekranı kamera kaldırma
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- iphone wifi açılmıyor
- iphone 17
- ipad pro
- iphone 15 pro max amerika fiyatı
- pro max ne demek
- telefonu webcam olarak kullanma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X