Evet arkadaşlar ben bu yılın başlarında ipad alıp çok memnun kalmıştım. Ve cihazımı 3. nesille değiştirmeyi planlıyanlardan birisiyim, bu yüzde bu habere çok heyecanlandım, buyrun haber;
"Digitimes'ın haberine göre, Samsung, LG ve Sharp, yeni iPad için şimdiden 1 milyon adet yüksek çözünürlüklü ekran ürettiler bile. Söylenenler, Kasım sonuna kadar 2 milyon ekran daha üretileceği ve bu ekranların, yeni iPad'i de üretecek olan Foxconn'a gönderileceği yönünde.
Haberde "yüksek çözünürlük" tanımlamasının altı boş kalsa da, teknoloji çevrelerinde çözünürlüğün 2048 x 1536 piksel olacağı konuşuluyor. Bu oran, iPad ve iPad 2'nin 1024 by 768 piksellik çözünürlüğünün 4 katı...
Tüm bu heyecan verici gelişmelerin yanında, iPad 3'ü bekleyenlerin hevesini kaçıracak dedikodular da yok değil. Bu dedikoduların en önemlisi ise, Apple'ın iPad 3 yerine yenilenmiş bir iPad 2'yi piyasaya sunabileceği. iPhone 5'i beklerken iPhone 4S ile karşılaşmış olmak, bu dedikodunun da gerçek olabileceğini gösteriyor. Neyin ne olduğunu ise, muhtemelen 2012 yılının Mart ayında öğreneceğiz..."
Biliyorum çoğumuz chip e güvenmiyor fakat sonuçta yurt dışında yayımlanan bir haberin haberini yapmışlar, bana olası geldi...
Ben yabanci bir yerde okumustum digitimes in da bircok rumor unun patalk ciktigini belirterek vermislerdi
Ama insallah
bakalım beklıyoruz.
Tablet PC'de asıl amaç net görüntüden çok uzun şarj süresidir.
Hal böyle olunca o bahsedilen yüksek çözünürlüklerin yapılması kadar saçma birşey olamaz !
Haber chip ten alınma,geçiniz
quote:
Orijinalden alıntı: turkbaba17
Haber chip ten alınma,geçiniz
al işte, tamamını okusaydın bari " "
Merhaba birsey sormak istiyorum retina ekran apple'a patentl bir çözünürlükmüdür? Samsung,sharp yada lg neden kendi cihazlarinda bu çözünürlügü yada daha üstünü kullanmiyor bilginiz varsa cvplarsaniz sevinirim,saygilar..