E

Teğmen
08 Ağustos 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 77 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba.

Opel Corsa 1.2 Twinport Enjoy 111 model aracı 2.el olarak aldım. Üzerinde 195/55/16 v87 ölçülerinde yaz lastiği mevcut. Eski kullanıcısı 90 km.'deki aracın lastiklerini aldığından beri 1 kez değiştirmiş.

Sorum şunlar :

• Bu lastik ölçüsü bu modelin fabrika çıkış ölçüsü müdür?
  • Bu araca 4 mevsim, çok pahalı olmayan ama dandik de olmayan hangi marka lastik önerirsiniz?

Teşekkürler.

Arkadaşlar, Windows 10'a ESET Antivirüs yükledim. PC'yi oldukça yorduğu bilinen Windows Defender ayrıca kapatmalı mı? Yoksa ESET zaten yüklendiğinde onu devre dışı mı bırakmış oluyor?
Bilgi verebilirseniz memnun olurum.

Teşekkürler.
Merhaba.

KKTC'de öğrenim gören/yaşayan arkadaşların genelde hangi GSM operatörünü ve tarifeyi tercih ettiklerini merak ediyorum.
Türkiye'deki numara'nın kaybolmaması için numara taşındı mı? KKTC'den ayrı hat mı alındı? Bu konuda bilgi verebilecek arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
*** silinebilir ***
Arkadaşlar,

BMW 320i ED 2014 model aracımın silecekleri siliyor ama acayip ses çıkartıyor. Orijinal servisinde yenisi 70 € + kdv imiş. (yaklaşık 385 TL)
Sizce Bosh Aerotwin Plus işimi görür mü? Teşekkürler.
Merhaba.

Bozulan Gigabyte GA-Z87X-UD3H ana kart yerine I7 işlemcimi kullanabileceğim, daha ucuz bir ana kart tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Teşekkürler.
Arkadaşlar,

free dos, i3 işlemcili tercihan Lenovo ama özellikle gigabit ethernete sahip bildiğiniz bir notebook modeli var mıdır ? Teşekkürler.
Merhaba.

2010 yılından beri "DELL INSPIRON 580MT İ5-750 2.66GHZ 4GB" PC kullanmaktayım.
SSD ile bugüne kadar iyi kötü geldik. Ancak, yeni nesil işlemcileri ve anakart'ı içeren uygun bir markalı bilgisayar aramama karşın henüz bulamadım.

Amacım oyun oynamak değil ama,
- usb 3.1 (c-type)
- m.2 sata
- DDR4
- bol usb 3.0 portu ve daha iyi ses kartını içeren anakartlı bir PC toplamak istediğimde, Gigabyte Z170-HD3P anakart doğru adresmiş gibi geliyor.
İşlemci olarak Intel I5 6600k düşünüyorum.

Benim için asıl sıkıntı "kasa" meselesi. Maalesef markalı bilgisayarların kasaları dışındaki kasaların hiç biri bana hitap etmiyor. Şık ve kaliteli değiller. yada ben bulamadım.

Yukarıda yazdıklarıma göre, sizlerin marka bazında tavsiye edeceği anakart, işlemci, ram, kasa ve hdd tavsiyeniz var mıdır?

Teşekkürler.
Merhaba.

Yaklaşık 35 yıl önce TRT televizyonundan teybe kaydettiğim, Türkiye için önemli bir haberin ses kaydı mevcut. Bunu Youtube yada benzeri mecralarda yayınlayabilir miyim ? Teşekkürler.
Arkadaşlar,

İkinci el Dune HD Base 3D almayı düşünüyorum. Ancak asıl amacım şu an sadece DVD ve Audio CD'sini kullanabildiğim Pioneer DV-525 cihazından elde ettiğim Ses kalitesini, yeni nesil cihazlarda da bulabilmek.
Gerçi fiyatlarından da belli olduğu üzere mutlaka Denon, Maranz, Pioneer gibi markaların Network player'ının daha iyi olabileceği muhakkak. Ancak Dune bu aradığım Audio kalitesine ne kadar yakın sizce ? Dune alırsam pişman olur muyum ?

Teşekkürler.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
Takım
Fenerbahçe
TV
Sony 49" 4K
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
Apple
Notebook
Dell
Fotoğraf Ekipmanları
Nikon
Sabit Disk
Western Digital
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 206
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 14.005 (Bu ay: 256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.