Şimdi Ara

ipad 2 ile akilli tahta projeksiyon calisir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dersane de akilli tahta uygulamasi ile ipad 2 ile yazarak ogrencilere ders anlatmam gerek. Bu islemi nasil yapabilirim..

Neler gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 2 Eylül 2011; 17:16:08 >

• Boyle bir sey var mıdır ki??? Banada lazim iPhone 4 icin
  • iPhone'nun ekranını bilgisayara aktarabilirsiniz. bildigim kadarıyla iPad için de geçerli. projeksiyona da bilgisayarı bağlarsınız.
    iphone'ye : veency (cydia da mevcut)
    bilgisayar'a : vnc server adlı programı yükleyin. benim aklıma gelen çözüm bu direk bağlanır bilmiyorum.
  • iDemoda kullanabilirsiniz.
  • ipad 1 de olan ozellik projeksiyona baglayip ipadde yazarak anlatiliyormus.

Kablo mu lazim.

ipad 2 de nasil yapacagim hic kimse bilmiyor mu?
  • wireless teknolojisini adapte etseler böyle şeylere çok kullanışlı olacak.. kablo derdi büyük sıkıntı
  • Sorunun cevabını bilmiyorum da,
    Sen iPad'i satmamışmıydın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Sorunun cevabını bilmiyorum da,

Yabanci birine satmadigim icin yardimim dokunsun istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Peki neden ders anlatmam lazım diyorsun? Kim anlatacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Peki neden ders anlatmam lazım diyorsun? Kim anlatacak?

O kisinin diliyle yaziyorum. Siz bu ise neden takildiniz onu anlamadim ben ?

Cozum yolu nedir onu soyleyin yeterli, kim oldugu kimi ilgilendirir

• ipad 2 var bende. projeksiyon ile derslerimi islemek istiyorum. bilen arkadaslar bildiklerini benle paylasabilirmi?
  • Vga adapter kablosu ile olabilir ama vga çıkışı varmi akıllı tahtaların ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Vga adapter kablosu ile olabilir ama vga çıkışı varmi akıllı tahtaların ?

dostum konu basliginda olan soruyu sormuyorum ben. ipad 2 ile mirror ozelligi kullanarak projeksiyon kullanabilirmiyim? projeksiyonun hdmi alicisi yok yani vga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupkan

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Vga adapter kablosu ile olabilir ama vga çıkışı varmi akıllı tahtaların ?

dostum konu basliginda olan soruyu sormuyorum ben. ipad 2 ile mirror ozelligi kullanarak projeksiyon kullanabilirmiyim? projeksiyonun hdmi alicisi yok yani vga.

Kadıköy yazıcıoğlu pasajında (istanbul) direk ipad'in alt tarafında bulunun şarj, usb vs. girişini VGA kabloya dönüşüren bir kablo görmüştüm. Onu da iPad'de Cydia'daki Displayout programını kullanarak yapabilirsiniz sanırım.
  • bende iPad 1 vardı ve gittigidiyordan VGA kablosunu almıştım, jailbreakli cihazda birkaç kod değiştirerek kabloyu tanıtıp bütün ekranı göstermiştim okulda ve bazı yazı programlarıyla da dersimi anlatabilmiştim, çünkü kodları değiştirmeden sadece belli başlı programlar görünüyor tahtada, fotoğraf galerisi yada youtube gibi... şimdi iPad 2 var ve onda hiçbir kod değiştirmeden bütün ekranı gösterip dersimi anlatıyorum. Tabi sorun şu: kabloyu bulmak zor, ben 90liraya aldım, Orijinal ama. başka nerde bulunur bilmiyorum da. Gittigidiyora bakın bir

Bu arada DisplayOut bir işe yaramıyor. Cihaz JBli ise sistemden birkaç kod değiştirip yapabilirsiniz aynı işlemi

Edit: Tabi ki benim bağladığım projeksiyon da VGA çıkışlı, ve çok da güzel olmuştu. Öğrencilerin ilgisi artıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkumsali -- 15 Ocak 2012; 1:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

bende iPad 1 vardı ve gittigidiyordan VGA kablosunu almıştım, jailbreakli cihazda birkaç kod değiştirerek kabloyu tanıtıp bütün ekranı göstermiştim okulda ve bazı yazı programlarıyla da dersimi anlatabilmiştim, çünkü kodları değiştirmeden sadece belli başlı programlar görünüyor tahtada, fotoğraf galerisi yada youtube gibi... şimdi iPad 2 var ve onda hiçbir kod değiştirmeden bütün ekranı gösterip dersimi anlatıyorum. Tabi sorun şu: kabloyu bulmak zor, ben 90liraya aldım, Orijinal ama. başka nerde bulunur bilmiyorum da. Gittigidiyora bakın bir

Bu arada DisplayOut bir işe yaramıyor. Cihaz JBli ise sistemden birkaç kod değiştirip yapabilirsiniz aynı işlemi

Edit: Tabi ki benim bağladığım projeksiyon da VGA çıkışlı, ve çok da güzel olmuştu. Öğrencilerin ilgisi artıyor :)

evet bende ilgi artisi olacagini dusunuyorum. vga kablosu bulursam halloluyor heralde. tesekkur ederim.

• tabi ki hallolur iş vga kablosu bulmakta :)
  • Aynı istek bende de var.. İpad veya herhangibir tablet var mı vga çıkışı mümkün olan..
    Ayrıca itunestan DOCERI diye bi uygulama indirdim ücretsiz indi fakat sitesinde 50$ diyor.. Daha denemedim programı. İpad>laptop> akıllı tahta şeklinde çalışıyor herhal.. Sanırım aradığımiz bole bisey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smbdy -- 31 Temmuz 2012; 12:55:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica smart firmasinin uygulamasi yakinda geliyomus...http://edcompassblog.smarttech.com/archives/6662

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de yeni dönemde böyle birşey deneyebilirim . konuyu ilgiyle takip ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.