|
Arkadaşlar herkese selam konuyu güncellemek istedim benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa faydalı olmak adına, Öncelikle sorunumdan bahsedeyim Evimde Ana Router olarak fiberden gelen AC1200 Wireless Dual Band Gigabit VoIP Router kullanmaktaydım, Sonra ben bu routerı 1 adet Xiamoi 4A Sinyal artırıcıyla tekrarlıyordum. Sürekli 2 cihaz arasında ip çakışması oluyordu ve cihazlarımı internetten atıyordu çözümü ise, DHCP havuzumu Routera İp rezervasyonu yaptığım ip den dışarda tuttum yani; ![]() 2. aşama olarak adres rezervasyonuna geliyorsunuz; ![]() 3. aşamada ise Sinyal güçlendirmek için kullandığınız cihazınızı DHCP havuzunun dışında bir ip atıyorsunuz. ![]() Önemli Not: Öncelikle ağınızı kurun cihazınız ip alsın sonra DHCP havuzundan İpnizi ilerletin yani 134. ile tekrarlayıcınız ip alsın o ip ile rezervasyon yapın sonra ise DHCP havuzunuzu .135 ile başlatın Yani Tekrarlayıcı cihazınız kesinlikle DHCP havuzunda yer almamalı. Bu şekilde ip çakışmanızı çözersiniz umarım benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda bu şekilde sorunları çözecektir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Şubat 2025; 18:51:18 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı