Şimdi Ara

İOS7'den İOS6'ya dönüş mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Babam 5s almış, bende ki 4 ü ona vereceğim, ama ios7 ile birlikte telefonda yavaşlama başladı. İos6 da böyle bir sıkıntı yoktu. Telefonum jailbreaklı falanda değil, Türkcell bayisinden alınma bir cihaz. Nasıl yapabilirim? Yaparsam bir sakınca çıkarmı?

Şimdiden teşekkürler.

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Bende de iphone 4 var ve ios6 ya döndürmek istiyorum. Burada güzelce anlatmış.

Benim sorum şu: Anlatıldığı gibi yapınca telefon JailBreak oluyor mu olmuyor mu? Ben jailbreak olmasın, orjinal kalsın istiyorum.

Anlayan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.

Selamlar
  • Aşağıda ki konuda iphone 4 cihazların ios 7 den ios 6 ya nasıl düşürüleceği anlatılmış. Ben yaptım. 3-4 aydır kullanıyorum. Cihaza jailbreak de oluyor. Fakat tek bir sıkıntı var. Cihaz kapanırsa bilgisayar ortamında açmak gerekiyor. Başka bir sorun yok. Her şey konuda anlatılmış.

Kolay gelsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_88937735/f_//tm.htm#88937735

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.