Şimdi Ara

Güncellediğim bir uygulamanın eski sürümüne geri dönmek istiyorum bu mümkün mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncellediğim bir uygulamanın eski sürümüne geri dönmek istiyorum bu mümkün mu ? iTunes ile

Snapchat 9.5.0 geri dönmek istiyorum ipa dosyasını bulup geri dönebilir miyim ? Ve nereden indirebilirim.
    (Kırılmadan)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski sürüm indirilen uygulamalarda vardır. Belgelerim müziklerim içinde bir klasördü yanlış hatırlamıyorsam.

Yeni sürümü sil. Eski sürümü iTunes ile yükle ve uygula..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sürümünün yedeği var iTunes de 😏
    Belgelerim de nerede ? Anlamadım kusura bakmazsan.

• Mümkün tabi. Ama uygulamanın güncellenmiş halinin bilgisayarda eşzamanlanmaması gerekiyor (yani güncellenmiş haliyle bilgisayara takılmamalı telefon).

Telefonu bilgisayara takmadan uygulamayı sil. Sonra bilgisayara bağla, o uygulamayı seçip tekrar eşzamanla. Bir önceki sürüm yüklenecektir.

Bu kadar

• skydiver132 kullanıcısına yanıt
    anlatamadım sanırım itunes de telefonda da yeni sürüm var.. belgelerimdede en son sürüm

eski uygulamının ipa dosyası yok elimde bunu nereden indirebilirim böyle birşey var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 2 Mayıs 2015; 12:56:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ancak eski iOS yüklü bir Cihaz ile giriş yaparsan; mecbur eski sürümü yükler sen de o iPA dosyasını iTools, iMazing ve iFunBox vb programlar ile yüklerisin. ilk açılışta ID ve Şifre sorar indirdiğin ID ve Şifreyi gir bitti gitti.

Bende iOS6.1 yüklü iphone 5 var ben onunla böyle yaptım iPhone 6 Plus'a yükledim.
  • Eski sürüm geridonusum kutusundaysa olur neden olmasın yeniyi kaldır itunesten geridonusum kutusundaki uygulamayı yükle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.