Bildirim
Güncellediğim bir uygulamanın eski sürümüne geri dönmek istiyorum bu mümkün mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eski sürüm indirilen uygulamalarda vardır. Belgelerim müziklerim içinde bir klasördü yanlış hatırlamıyorsam.
Yeni sürümü sil. Eski sürümü iTunes ile yükle ve uygula..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ kawasaki zx6r

-
Son sürümünün yedeği var iTunes de 😏
Belgelerim de nerede ? Anlamadım kusura bakmazsan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mümkün tabi. Ama uygulamanın güncellenmiş halinin bilgisayarda eşzamanlanmaması gerekiyor (yani güncellenmiş haliyle bilgisayara takılmamalı telefon).
Telefonu bilgisayara takmadan uygulamayı sil. Sonra bilgisayara bağla, o uygulamayı seçip tekrar eşzamanla. Bir önceki sürüm yüklenecektir.
Bu kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
anlatamadım sanırım itunes de telefonda da yeni sürüm var.. belgelerimdede en son sürüm
eski uygulamının ipa dosyası yok elimde bunu nereden indirebilirim böyle birşey var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 2 Mayıs 2015; 12:56:12 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ancak eski iOS yüklü bir Cihaz ile giriş yaparsan; mecbur eski sürümü yükler sen de o iPA dosyasını iTools, iMazing ve iFunBox vb programlar ile yüklerisin. ilk açılışta ID ve Şifre sorar indirdiğin ID ve Şifreyi gir bitti gitti.
Bende iOS6.1 yüklü iphone 5 var ben onunla böyle yaptım iPhone 6 Plus'a yükledim._____________________________
-
Eski sürüm geridonusum kutusundaysa olur neden olmasın yeniyi kaldır itunesten geridonusum kutusundaki uygulamayı yükle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- icloud olmadan iphone kullanılır mı
- spotify uygulama içinden premium'a geçemezsin. ideal bir durum olmadığının farkındayız
- gittiğin yolu kaydetme programı
- imei uzatma
- şirket üzerine telefon almak
- iphone uygulama kilidi
- iphone 15 vs 16e
- iphone 20
- iphone 11 ios 26 alacak mı
- iphone 14 pro max kaç gram
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı