Şimdi Ara

İos7.1beta 2 yükleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi cihaza yüklediğini yazıp yorum yaparsanız iyi olur. İyi kötü yönlerini, hızlanma var mı pil nasıl vs. Düşüncelerinizi yazar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbrktgl -- 14 Aralık 2013; 13:16:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Önlerden ne olur ne olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükleyenler varsa 7.1 beta 1 ile kıyasla beta 2 nasıl yorum yapabilir misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.1.3den 7.1 betayı kullanamaz mıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine aktivasyon ekranında kalıyor

• olmucak böyle geçin tam sürüme, beta sürümleri uğraştırcak gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3

Yine aktivasyon ekranında kalıyor

aynen udid kaydı olmadan hiç bir şekilde beta 2 ye geçiş yok
  • bence başlık acilen değiştirilmeli

can yakar

dün gece 3 buçukta yattım bu sebeple

udid almak zorunda kaldım
  • Bu yöntemin artık çalışmadığını geceden beri yazıyoruz. Denemeden millete iş çıkarmayın bir de kafanıza göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Bu yöntemin artık çalışmadığını geceden beri yazıyoruz. Denemeden millete iş çıkarmayın bir de kafanıza göre.

Bu konuyu açtıgımda dün saat 23.00 felandı. Apartmanda elektrik yok arıza var. Telin şarj bitti düzeltme yapamadım. Şuan halen evdeki nette problem var telden gırıyorum k bakmayın

• Gece 2.30 UDID kaydı yaptırdı bu güncelleme, vesile olmuş oldu.

Hızlı daha da hızlanmış. Ben beğendim. İphone 4 te daha kullanılabilir olacak.
  • iphone 5'e yükledim;

- animasyon sürelerinin kısalması çok iyi olmuş
    - en çok sevindiğim konu takvim eski ios6'da olduğu gibi ay görünümünde etkinlik olan güne tıklandığında o günün etkinlikleri takvimin altında gözüküyor (sırf bu yüzden fantastical satın almıştım)
    - bir diğer güzelliği ise kilit ekranında müziği ileri-geri sarmak için eskiden binbir türlü takla atıyordum o ince çizgiyi tutturabilmek için, beta sürümünde bu durum ortadan bir nebze kalkmış. artık parçayı ileri sarıcam die kilit ekranını açmıyoruz
    - pil konusunda ise 1-2 gün test etmek gerekiyor şu an için bir şey söylenemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Gece 2.30 UDID kaydı yaptırdı bu güncelleme, vesile olmuş oldu.

Hızlı daha da hızlanmış. Ben beğendim. İphone 4 te daha kullanılabilir olacak.

Bende yüklicem de ip4 e udid kaydım yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

iphone 5'e yükledim;

- en çok sevindiğim konu takvim eski ios6'da olduğu gibi ay görünümünde etkinlik olan güne tıklandığında o günün etkinlikleri takvimin altında gözüküyor (sırf bu yüzden fantastical satın almıştım)
    - bir diğer güzelliği ise kilit ekranında müziği ileri-geri sarmak için eskiden binbir türlü takla atıyordum o ince çizgiyi tutturabilmek için, beta sürümünde bu durum ortadan bir nebze kalkmış. artık parçayı ileri sarıcam die kilit ekranını açmıyoruz

Dediğiniz gibi daha iyi bir beta ise ne mutlu bize. İnş pil de daha uzun gider birde uygulama acılıs hızı vs fark var mı

• Tam sürüm ne zamana çıkar ki çok beklermiyiz fikri olan varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

iphone 5'e yükledim;

Dediğiniz gibi daha iyi bir beta ise ne mutlu bize. İnş pil de daha uzun gider birde uygulama acılıs hızı vs fark var mı

ip5 de uygulama açılışları bekletmediği için animasyonlar dışında bi hız farkı görmedim

• Tek kayda değer şey animasyonların hızlanması. Jailbreak kullananlar bilir, ios 6'de sistem animasyonlarını hızlandıran tweakler vardı. Onun gibi işte.
  • quote:

quote:

quote:

iphone 5'e yükledim;

ip5 de uygulama açılışları bekletmediği için animasyonlar dışında bi hız farkı görmedim

Tamam eyw

• quote:

Orijinalden alıntı: fikocan5

Tek kayda değer şey animasyonların hızlanması. Jailbreak kullananlar bilir, ios 6'de sistem animasyonlarını hızlandıran tweakler vardı. Onun gibi işte.

Peki kişilere fotograflara müziklere tıklayınca acılısta hızlanma varmı ip4 de herhangi birine basınca 1 2 sn bekliyorsun o yüzden soruyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fikocan5

Tek kayda değer şey animasyonların hızlanması. Jailbreak kullananlar bilir, ios 6'de sistem animasyonlarını hızlandıran tweakler vardı. Onun gibi işte.

Peki kişilere fotograflara müziklere tıklayınca acılısta hızlanma varmı ip4 de herhangi birine basınca 1 2 sn bekliyorsun o yüzden soruyorum

Hocam 4 kullanmadığım için yorum yapamayacağım, 4 kullanan bir arkadaş yardımcı olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.