< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (148. sayfa)

-
-
Yeni 15.3.1 guncellemesinden sonra bataryam daha hizli bitmeye basladi normal mi ilk gun oldugu icin mi anliyamadim ama sanki hissedilir derecede hizli oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün benim başıma geldi 15.3.1 yeni güncellemiştim 3 dk dan sonra konuşurken pat kapandı
-
Abi her guncellemede kesin bi olay oluyor saatli bomba sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler hep bahsedilen o wifi kopma sorununu yaşıyorum sanırım.
Wifiye bağlı telefonu kenara bırakıyorum, elime aldığımda LTE yazarken 3 sn sonra wifiye bağlanıyor.
Bahsedilen wifi kopma sorunu bu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar-Hücresel en altta WI-FI yardımı açık konumdaysa ondan olabilir. Ben kapalı tutuyorum
amazon
Belkin Playa PMWH1002bt1MPBB Örgülü Lightning Kablo 1 Metre - Beyazhttps://www.amazon.com.tr/Belkin-Playa-PMWH1002bt1MPBB-%C3%96rg%C3%BCl%C3%BC-Lightning/dp/B08VNDZKBD/ref=sxts_rp_s1_0?crid=38V47EMDXYXN3&cv_ct_cx=belkin%2Bplaya&keywords=belkin%2Bplaya&pd_rd_i=B08VNDZKBD&pd_rd_r=5bfb0d06-b75e-4205-ba5f-41fc3924ea4d&pd_rd_w=IU9KC&pd_rd_wg=GJc1Z&pf_rd_p=0d48ae9a-d8fd-4b85-86bd-c09ab76c330a&pf_rd_r=Y5755WH4N9DWVFB31HMK&qid=1644581844&sprefix=belkin%2Bplaya%2Caps%2C35857&sr=1-1-1890b328-3a40-4864-baa0-a8eddba1bf6a&th=1Aynı amaçla bunu kullanıyorum. Memnunum. Fiyatı uygun. Mfi lisanslı.
-
3G'deki ARM11 412 mhz cpu, video işi için yetersizdi. Genel performanstan ödün vermeden yapmak imkansızdı. Tercih etmediler. O dönem Symbian OS, Windows Mobile 5 gibi işletim sistemlerine nazaran İOS daha gelişmiş olduğu için kaynak talebi çok daha fazla, hatta o donanımla çalışması bile mucizeydi. Donanım tarafında kaynaklar kısıtlı olduğu için İPhone OS ekibine çok iş düşüyordu ve en ufak bir verimsizliğe tahammül yoktu. Aynı nedenle özellik eklemek te büyük problemdi.
-
Kapalı
-
Hava durumu widgetinin düzgün çalışması için hangi ayarları yapmalıyım?
Konum ayarı: kullanırken mi olmalı araç takımını kullanırken mi?
Widgetin anlık konumumu göstermesi mi lazım sabit bir yeri mi?
Cihaz ve operatör nedir
iphone 12-13 ler için düzeldi, alt modeller düzelmedi
Turkcell benimki konuştuğum vodafonluydu cihazım X
-
İkisindede gösterir.İOS hava durumu uygulaması yerine yohoo weater kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Benim konumumu captino gösteriyordu.Ayarlasam bile ısrarla Captino dönüyordu …
15.3’den 15.3.1’e geçmeli miyim? iPhone X kullanıyorum.
Güncelleyin
Analizdeki batarya döngüsü 399 demissiniz. Buna nereden bakıyoruz?
Anali ve veriler kısmındaki loggaccereted gibi bbirşeydi sanırım ordanda batterycycle satırını buldum
-
Ben kontrol ettim. 112 şarj döngüsü olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X