< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Buna gore 15.3.1 e guncellemek mantikli gibi gozukuyor.. sahsen 12 cihazimda 15.1.1 kullaniyorum guncelleyecegim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İos 15 en iyi sürüm diyorsunuz buna istinaden sormak istiyorum.. 15.3 den 15.3.1 e geçtim ve 2 gün oldu. Psikolojik mi bilemiyorum ama şu an batarya biraz hızlı tükeniyor gibi geliyor. 15.3 e güncellediğimde mesela böyle değildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ios 12-13 bile 15 ten iyidir hele ki en iyi surum diyorsaniz modern arayuzde ios 10 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
8.nesil ipad kullanıp 15.3.1 güncellemesini kuran var mı ? herhangi bir sorun varmı ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Şubat 2022; 10:37:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Benim cihaz 15.0.2 ile geldi , aynı YouTube hesabının testinde 9.47 ekran süresi almış, son gelen güncelleme de ise 8.34 , biz iyileşme beklerken adamlar düşürüyor şu işi, inanılmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |