Şimdi Ara

iOS çok gelişmiş ama Android de yaklaşıyor. Siz ne diyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android kullandım,şuanki haliyle ios'un yanından geçemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc one kullandım ve ıphone 5s geçtim fakat en fazla 1 ay dayandım marketi çok güzel fakat ıphone bana hitap etmiyor çok sıkıcı geliyor ana ekran yok menüde sadece sağa sola yapıp duruyorsun zaten pılin günlük yoğun kullanımda hiç ama hiç iyi değil simdi yeni htc one bekliyorum gerçekten htc one androidin kralı benim gözümde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım yanlış kıyasma yapılıyor veya açıkcası kimin için ne lazım ise .
    galaxy s3 kullanıyordumo samsungun sonradan para kazanmak için çıkarttı büyük bataryası ile + Cm rom + overclock
    sonra iphone 5s 32gb ye geçtim telefonu kullandığım amaçlar facebook whatsapp çok kaliteli müzik dinlemek
    ama iphone alma nedenim aşırı kaliteli müzik çıkışı verebiliyor samsung ürünleri ile kıyaslanamaz bile nedenime geri dönersek yanına pahalı bi jbl kulaklık çaktım htc den bile bazı konularda bir tık daha temiz ses veriyor .
    2inci nedenim ise macbook pro kullanıyorum çok güzel abi kardeş oluyorlar alemünyünyümların renkleri bile aynı falan

• İsteyen onu isteyen bunu kullanır.Pili pilli kılıf ile cozebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: mlkgnc

Htc one kullandım ve ıphone 5s geçtim fakat en fazla 1 ay dayandım marketi çok güzel fakat ıphone bana hitap etmiyor çok sıkıcı geliyor ana ekran yok menüde sadece sağa sola yapıp duruyorsun zaten pılin günlük yoğun kullanımda hiç ama hiç iyi değil simdi yeni htc one bekliyorum gerçekten htc one androidin kralı benim gözümde

evet kişisel bişey ama meünde ne yapmayı bekliyorsun önemli olan uygulamalar örenk olarak android teki instegram ile iosteki bir değil karşılaştır . şmdi bende htc kulandım andoriod teki en iyi launcher diyeblirim ama sence neden etrafta kimse htc kulalnmıyor ? bariz kötü berbat irenç yanları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Android kullandım,şuanki haliyle ios'un yanından geçemez

linktei cihazın oyun performansı nasıl ? MC4 mc3 ü nasıl oynatıyor iphone ile karşılaştırcak olursak
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

bende bir iphone tutkunuyum. androidin gördüğüm bir kaç hatası var.
    1- googleın gereksiz programlarıyla telefon ne kadar hızlı olursa olsun yavaşlama oluyor
    2- androidlerde gördüğüm bir sıkıntıda birgün bakmışsınız rehberiniz tamamen silinmiş olabilir yada uygulamalar siinmiş olabiliyor
    3- androide hackerların ulaşması iostan kolay
    4- bir uygulama yüklediğimizde sd karta tüm veriyi taşıyamıyoruz. root etmek istemiyorum açıkça bunun için

Not: android 64 bitlik telefonlar çıkınca hızlanabilir ama diğer sıkıntılar aynen devam eder

androidin en kötü yanı rom root işine bulaştınmı her ay rom atmak mecburiyeti vardır ! bana kimse savunmasın bütün rootlu chiazlarda rom şişmesi %99 olmaktadır. telefon uygulama müzik ile doldukça windows işletim ssitemi gibi yavalşama neden olur ne her geçen gün hızı ve sarjı düşer rom yüzüzünden

• 4senelik android kullanıcısıydım fakat androidden sıkıldım ve 5s aldım rahatım telefon istediğim gibi hızlı ve kullanımı basit ve ekranı tam istediğim gibi.İnsanların kullanımına göre tercihler değişiyor artık büyük ekran sevseydim android alırdım mutlaka

• valla bende daha önce android kullandım ama ilk iphonumla birlikte Allahım bu ios neymiş ya dedim eğerki şuandaki amiral gemileri telefonlarla aynı sistem özelliklerini apple koysa yemin ediyorum telefon değil cebimizde resmen laptop taşımış oluruz ve iphone dizaynı olsun görüntüsü olsun bir başka geliyor iphone kullandıktan sonra dahada başka telefon kullanmam dedim sanmıyorumda kullanacağımı ah bide şu ekran biraz büyüse iyi olacak az yani öyle çokda değil yani 6 inc felan değil 4.7 yada 5 felan iyidir ama sıradaki telefonumu 6s olarak düşünüyorum inşallah o zamana değişir şu ekran boyutu
  • Bende 2 yıl androıd kullandım be simdi 4Se gectim cok memnunum

• Ben herkes değilim :) milletin ne kullandığı emin ol benim umrumda değil

• Sony xperia nin icinde ios olmaliydi

• 1 yıldan fazla android kullandım. İos a geçtim dahada android e dönmem ios kısıtlı mısıtlı değil. jailbreak ile android den bile daha açık oluyor ve android e geçmem için hiç bir sebep yok.
  • Android , IOS'u biraz zor geçer.IOS u geçebilmesi için yüz fırın ekmek yemesi lazım
  • Bir yıl kadar galaxy s3 kullandım her türlü root rom işine girdim artık sıkılmıştım androidden o işin bi sonu yoktu telefonun kasmaları falanda epey canımı sıkmaya başlamıştı bu yıl 5s e geçtim dünya varmış dedim ekranın küçülmesininde bana zararı olmadı bir kaç günde alıştım apple birde jbye izin verse daha çabuk çıksa tadından yenmez

• Android ilk önce rehbere hızlı erişimi düzeltsin birini arayacaksın kaç sn sonra menü açılıyor.

• Her ikisini kullanan biri olarak (i4S ve Galaxy S4) android cok daha ugrasmadi lazim cunku eski model olan i4S i galaxy S4 e degismem. Android uygulamalari kalitesiz bu bir ikincisi belli zaman sonra yavasliyor takiliyor bu iki. Her uygulama javayla yazilmis gibi kalitesiz ve raklam dolu.

• Android mi, yapmayın hocam ya, pişmanlıktan başka bişey değil.
    zaman kaybı resmen
  • Konuyu birde android bölümüne aç hocam :)

• Şuan iphone 4 kullanıyorum iosdan çok memnunum hatta ipad mini alacağım. İpad miniyi aldıktan 1-2 ay sonrada telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Ama android alacağımı pek sanmıyorum ya lumia 925 yada 4s-5 alırım. Android düşünürsemde g2 hoşuma gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.