Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şirket maillerindeki sıkıntı yüzünden 7.1.2 sürümden feragat etmenin vakti gelmişti. ios 9 a geçtim bende. hadi hayırlısı.
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    bana da geliyor vazgeç diyorum kapatıp açmazsam sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Beyler selamlar hayırlı akşamlar

Telefonu düşük güç moduna aldığımda ara ara olan takılmalar nedense gidiyor 9.0.2 de ??
    Bunun sebebi nedir ?

Telefonu kısıtlıyorum bu şekilde ama 9.0.2 de ki safari ve sayfa geçiş kasmaları yok oluyor.

cihaz 6s

Düşük moduna alırsa işlemci düşük oluyor. :)

iOS 9.1 Beta 5 kullanan gayet stabil akıcı iyi diyenler var. iOS 9.1 final sürümü Bugün veya öbür haftaya yayınlanabilir.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burtii -- 21 Ekim 2015; 10:35:41 >
  • Bu akşam yayınlanır inşallah :) Gerçekten akıcı olduğunu iletiyor betasını kullanan arkadaşlar..
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Bana da geliyor ben her seferinde Vazgeç diyorum. Facetime'da imessaage'da kusursuz çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eralp P. kullanıcısına yanıt
    Bana haftaya sarkmaz bu hafta gelir gibi duruyor , bakalım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEAME kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm kadarıyla telefon kullanılmamış ki pek. cebşinizde taşıyın yada masada saatte bir iki kez bakarsanız bu değerler normal.
  • iOS duasina ciktik her 20:00 de :) 9.0.2 memnun olmayanlar Beta 5 sürümünü kullanabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: bwazz

iOS duasina ciktik her 20:00 de :) 9.0.2 memnun olmayanlar Beta 5 sürümünü kullanabilirler

Bir kaç günlük içinde betaya geçmek istemiyorum ama bişeyler beni itekliyor :)

• Bu saatten sonra 9.1 betasına geçmeniz mantıksız olur. Zaten final sürümü gelecek.

• akşammı gelicek 9.1

• cntrl C kullanıcısına yanıt
    umudumuz o yönde evet :)
  • Bence beta 5 iyi yani çok aman dedirten bi durum yok ama şu mesaj geldiğinde hızlı cevaplama olayı çok fazla kasıyor. Telefon bi 10 sn donuyor. Umarım finalde düzelir.

• Mesaj yazarken şöyle bi şey çıktı, kurtulamıyorum bundan, nedir bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Beyler selamlar hayırlı akşamlar

Telefonu düşük güç moduna aldığımda ara ara olan takılmalar nedense gidiyor 9.0.2 de ??
    Bunun sebebi nedir ?

Telefonu kısıtlıyorum bu şekilde ama 9.0.2 de ki safari ve sayfa geçiş kasmaları yok oluyor.

cihaz 6s

Çünkü animasyonlar kapanıyor.

• Telefon kafayı yedi galiba

• 9.0.2 den sonra telefon hafızası ciddi dolmuştu 90 mb bos alan kalmıştı. Vainglory i sildim yer acilsin diye ama gram yer açılmadı hala oyle devam ediyor. Bu sorunu yasayan var mı? Acaba indirdiği kurulum dosyası hafızada mı kaldı ne oldu yav valla 64 gb almadığıma pişman oldum zamanında. Cihaz iPhone 6 Plus 16 gb

• infom@n kullanıcısına yanıt
    %100 dolduktan sonra ilk %1 düşüş geç yaşanıyor iPhone'da nedendir bilmiyorum. Sabah 8 gibi şarjdan çektiğim cihaz çok az kurcalamama rağmen saat 11 gibi hala %100 gözüküyordu. Ardından normal bir şekilde düşmeye başlıyor fakat neden ilk %100'den sonra ilk düşüş geç yaşanıyor bilmiyorum.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    sabah enerjiyi kestikten sonra telefonu kapatıp açın %94-%96 civarında gösterecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Gördüğüm kadarıyla telefon kullanılmamış ki pek. cebşinizde taşıyın yada masada saatte bir iki kez bakarsanız bu değerler normal.

Söyledik ya pek kullanmadım diye. Lazım olmadı kullanmadım. Kullanınca da facebook sıkıntısı olmasa aynı değerleri yakalarım.

• 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.