Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelirse ancak yarın gelir

• Gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine gelmedi
  • Gelen giden birşey yok

• malesef,bugün de karavana :)

böyle böyle haftayı bitireceğiz :)

mücadeleye devam
  • Bekledin mi gelmez :)

• İos 9.0.2 den memnun olup şikayetçi olmayan bi ben varım herhalde
    şarj süresi böyle benim için yeterli 2 günü bitiriyor
    iOS 9 [ANA KONU]

• Haftaya pazartesi yani 26 ekimde gelicek büyük ihtimalle sebebide yeni apple tv 26 ekimde satışa sunulucak ios 9.1 de de apple tv uyumluluğu olduğu için büyük ihtimalle 9.1 26 ekimde gelicek

• Eralp P. kullanıcısına yanıt
    evet okudum o haberi de. bu hafta olmazsa haftaya p.tesi de gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay önce ios 8.4.1 kullanıyordum. Sonra ios9 beta sürümlerini public olarak kullandım. İos 8 ve 9 da bataryadan çok memnundum. İos 9.0.2 yi yükleyip beğenmeyince ve ios 8 imzaları kapanmadan 8.4.1 e temiz kurulum yaptım ve 1 aydır kullanıyorum. Ancak şarj konusunda hiç memnun değilim. Restpre etmeden önce çok iyiydi. Restore ettim bozuldu. Neden olabilir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

quote:

quote:

quote:

quote:

Batarya süresi için bir şeyler yapsalar çok iyi olur...

Daha ne yapsınlar?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111103347

Arkadaşım telefonu alalı neredeyse 2 yıl olmuş. Piliniz ölümsüz değil 2 yıl sonra hepsi 4 saat kullanım süresine düşer. Günde (24 saatte) 1 defa şarj etsen yaklaşık 665 defa şarj etmişsin demektir. Üstelik günde 2 defa veya 12- 18 saate bir şarj ettiğin günleri görmezden geliyoruz. Apple 500 şarj deşarj sonra %20 güç kaybın olacağını söylüyor. Tabiki bu laboratuvar ortamında alınmış bir sonuç. Gerçek koşullarda bu kayıp daha fazla olacaktır. Kusura bakmayın ama sizin telefonun pili ömrünün sonuna gelmiş can çekişiyor. Ayrıca telefonda en çok enerji tüketen donanım ekranın arkadan aydınlatmasıdır. Sürekli %100 ekran parlaklığında kullanmak resmen pili sömürür.

Hacı istersen bir daha oku. 10 ay olmadı daha telefonu alalı. Telefon 6+ nasıl 2 sene oluyor?

Ayrıca birkaç uygulama yüklemediğin zaman sorun yok. Ne zamanki Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Instagram, ve Vine yüklüyorum başlıyor cayır cayır azalmaya.

Zaten bugün Facebook'un arka planda çalışmasının kapatılmasına rağmen yinede arka planda çalıştığının tespit edildiğine dair bir haber vardı haber sitelerinde.

Ekran parlaklığını %100'de tutmak ise benim tercihim. Ha sırf bu yüzden telefonu ilk aldığım zamanlarda 12 13 saat değil 9 - 10 saat kullanım süresi alıyordum.

Yani söylediklerinizin bataryanın 500 tam şarjdan sonra çökmesiyle falan alakası yok. Ne kadar çok uygulama varsa bizden habersiz arkada çalışan, sanırım onlar sebep oluyor buna.

Pardon tarihi yanlış okumuşum.

Pil istatistiğini sıfırlayın.
    Cihazı şarja takın
    Home ve power tuşuna basılı tutarak cihaza reset atın.
    %100 olunca bi yarım saat daha şarjda tutun.
    Şarjdan çıkardıktan sonra telefonu hiç kapatmadan telefon kendiliğinden kapanana kadar kullanın. Tekrar şarja taktığınızda yine %100 yapın.
    Süreyi kontrol edin.
    Sorun çözülmezse DFU mod ile yeniden yazılım atın.
    Yine çözülmezse DFU mod ile yazılım attıktan sonra yeni iphone olarak ayarlayın.
    Yine sorununuz çözülmezse Apple teknik servisi ile görüşün.

Benim telefonum da 6+ ve hiç 8 saat altı kullanım sürem olmadı. Üstelik bütün iOS sürümlerinde böyleydi.
    Wifi ağı olsun olmasın wifi hep açık.
    Bluetooth hep açık (SBH52 bağlı)
    3G hep açık
    Ekran parlaklığı otomatik
    Konumlama uygulamaya göre ayarlı ( kullanımda seçeneği varsa açık)
    Güç tasarrufu hep kapalı
    Animasyonlar hep açık
    160'tan fazla uygulama yüklü
    Bir çok uygulama için bildirimler hep açık

Aşağıda bu gün pek kullanamadığım telefonun değerleri var. SS'i şimdi aldım. Üstelik facebook uygulaması sorunlu. Arkada çalışmasına izin vermeseniz bile sürekli çalışıyor. (Çözeceklermiş)
    iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]

Şimdi hocam öyle bir ss atmışsın ki insanlar acaba gerçek mi diye düşünmeden edemiyor. Yanlış anlamayın amacım kimseyi kötülemek değil ama şu an batarya konusunda ben kralım diyen telefon bile bu kullanımla bu sonucu alamıyordur eminim. 3G sinden wifisine kadar telefonda kapalı bişey yok ve %43 lük şarj kaybıyla 7 saatten fazla kullanım süresi almışsınız. Eğer bu gerçekse bence siz bi daha ne sürüme dokunun ne de telefonun herhangi bi ayarina. Çünkü koskoca apple şirketinin en çok tepki gördüğü pil konusundan bahsediyoruz. Ve sizin telefonunuz bi iphone olarak diğer markaların telefonlarının pillerinden çok çok daha iyi. İlginç gerçekten

• Facebook4.5 saat arka planda çalışmış. Bunu da 7 saate ekliyorsa normal bence

• ios da w10 gibi işin suyunu çıkardı beta deneye deneye w10 a benzedi
  • Bugünde gelmediğine göre beta 6 yok direk final görücez oda çarşamba perşembe inşallah gelir yoksa haftaya neyseki beta 5 gayet güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Batarya süresi için bir şeyler yapsalar çok iyi olur...

Daha ne yapsınlar?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111103347

Arkadaşım telefonu alalı neredeyse 2 yıl olmuş. Piliniz ölümsüz değil 2 yıl sonra hepsi 4 saat kullanım süresine düşer. Günde (24 saatte) 1 defa şarj etsen yaklaşık 665 defa şarj etmişsin demektir. Üstelik günde 2 defa veya 12- 18 saate bir şarj ettiğin günleri görmezden geliyoruz. Apple 500 şarj deşarj sonra %20 güç kaybın olacağını söylüyor. Tabiki bu laboratuvar ortamında alınmış bir sonuç. Gerçek koşullarda bu kayıp daha fazla olacaktır. Kusura bakmayın ama sizin telefonun pili ömrünün sonuna gelmiş can çekişiyor. Ayrıca telefonda en çok enerji tüketen donanım ekranın arkadan aydınlatmasıdır. Sürekli %100 ekran parlaklığında kullanmak resmen pili sömürür.

Hacı istersen bir daha oku. 10 ay olmadı daha telefonu alalı. Telefon 6+ nasıl 2 sene oluyor?

Ayrıca birkaç uygulama yüklemediğin zaman sorun yok. Ne zamanki Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Instagram, ve Vine yüklüyorum başlıyor cayır cayır azalmaya.

Zaten bugün Facebook'un arka planda çalışmasının kapatılmasına rağmen yinede arka planda çalıştığının tespit edildiğine dair bir haber vardı haber sitelerinde.

Ekran parlaklığını %100'de tutmak ise benim tercihim. Ha sırf bu yüzden telefonu ilk aldığım zamanlarda 12 13 saat değil 9 - 10 saat kullanım süresi alıyordum.

Yani söylediklerinizin bataryanın 500 tam şarjdan sonra çökmesiyle falan alakası yok. Ne kadar çok uygulama varsa bizden habersiz arkada çalışan, sanırım onlar sebep oluyor buna.

Pardon tarihi yanlış okumuşum.

Pil istatistiğini sıfırlayın.
    Cihazı şarja takın
    Home ve power tuşuna basılı tutarak cihaza reset atın.
    %100 olunca bi yarım saat daha şarjda tutun.
    Şarjdan çıkardıktan sonra telefonu hiç kapatmadan telefon kendiliğinden kapanana kadar kullanın. Tekrar şarja taktığınızda yine %100 yapın.
    Süreyi kontrol edin.
    Sorun çözülmezse DFU mod ile yeniden yazılım atın.
    Yine çözülmezse DFU mod ile yazılım attıktan sonra yeni iphone olarak ayarlayın.
    Yine sorununuz çözülmezse Apple teknik servisi ile görüşün.

Benim telefonum da 6+ ve hiç 8 saat altı kullanım sürem olmadı. Üstelik bütün iOS sürümlerinde böyleydi.
    Wifi ağı olsun olmasın wifi hep açık.
    Bluetooth hep açık (SBH52 bağlı)
    3G hep açık
    Ekran parlaklığı otomatik
    Konumlama uygulamaya göre ayarlı ( kullanımda seçeneği varsa açık)
    Güç tasarrufu hep kapalı
    Animasyonlar hep açık
    160'tan fazla uygulama yüklü
    Bir çok uygulama için bildirimler hep açık

Aşağıda bu gün pek kullanamadığım telefonun değerleri var. SS'i şimdi aldım. Üstelik facebook uygulaması sorunlu. Arkada çalışmasına izin vermeseniz bile sürekli çalışıyor. (Çözeceklermiş)
    iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]

Şimdi hocam öyle bir ss atmışsın ki insanlar acaba gerçek mi diye düşünmeden edemiyor. Yanlış anlamayın amacım kimseyi kötülemek değil ama şu an batarya konusunda ben kralım diyen telefon bile bu kullanımla bu sonucu alamıyordur eminim. 3G sinden wifisine kadar telefonda kapalı bişey yok ve %43 lük şarj kaybıyla 7 saatten fazla kullanım süresi almışsınız. Eğer bu gerçekse bence siz bi daha ne sürüme dokunun ne de telefonun herhangi bi ayarina. Çünkü koskoca apple şirketinin en çok tepki gördüğü pil konusundan bahsediyoruz. Ve sizin telefonunuz bi iphone olarak diğer markaların telefonlarının pillerinden çok çok daha iyi. İlginç gerçekten

Hocam inan hiçbir hile hurda yapmadım. Ben neredeyse bütün sürümlerde bu değerleri aldım. Bilmiyorum görebilir misin ama profilimde bir çok SS var. Çoğunda böyle değerler almıştım. Telefonun donanımını ve özelliklerini kapatmayı sevmiyorum.
    Günde 10 saat dışında hep şarja takma şansım var onun için pil tüketimini kafaya takmıyorum. Bu nedenle hiç bir özelliği kapatmıyorum

• iMessage uyarısı alan var mı benden başka ? Telefonu her açtığımda iMessage ile ilgili bir uyarı geliyor. Kabul edince de sürekli mesaj gelmeye başlıyor.

• 21 ekim 20:00 da 9.1 gelicek gibi eğer gelmesse 26 ekimde 9.1 i görebiliriz
    iOS 9 [ANA KONU]

• Beyler selamlar hayırlı akşamlar

Telefonu düşük güç moduna aldığımda ara ara olan takılmalar nedense gidiyor 9.0.2 de ??
    Bunun sebebi nedir ?

Telefonu kısıtlıyorum bu şekilde ama 9.0.2 de ki safari ve sayfa geçiş kasmaları yok oluyor.

cihaz 6s

• 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.