Bildirim
iOS 9 [ANA KONU] (877. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arayüzde bir sorun yaşamadığım için ona bir şey diyemem. Bana göre iyi bir performans iyileştirmesi daha gelmiş, Beta 4'ün üzerine Beta 5 ile..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Iki surum olmasi tam olarak ne ifade ediyor hocam yani bize hangi surum geldi bu durumda
Edit 137 olan yuklenmis digeri 139 ne peki hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGathering -- 12 Ekim 2015; 22:15:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
4Se Beta 5 yüklüyorum hayırlısı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 5s e beta 5 yukleyenler yorumları alabilirmiyiz?
İ6ya yükledim az önce ve herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Canavar gibi olmuş
Sanirsam buldum olayi hocam
The new iOS 9.1 beta, build 13B137 (13B5137 for public testers), is available as an over-the-air update and through Apple's Developer Center. There's a second build, 13B139 (13B5139 for public testers), that's unique to the newly released iPhone 6s and 6s Plus.
quote:
Orijinalden alıntı: upriser1
İ6ya yükledim az önce ve herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Canavar gibi olmuş
Hocam klavyelerdeki takılma ne durumda ? Özellikle whatsapp için
Beta 5 gayet hizli geldi bana beta 4 ve 9.0.2 den sonra.
Bi 8.4.1 değil
Spotlight kasmaları düzelmiş mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: alt132
Bi 8.4.1 değil
Bir ios 7.1.2 de değil.
Ama ios 8.4.1 zaten bana kalırsa bayağı hantal ve kötü bir sürüm bir önemi yok 8'de kalmanın bana kalırsa.
Hala sadece 4Slerde yaşanan saçma spotlight bugu giderilmemiş. Spotlight açıkken hızlı bir şekilde klavyenin üst tarafındaki blurlu yere dokunup hemen aşağı çekerek spotlightı açmayı deneyince sadece klavye gözüküyor, spotlight çalışıyor ama ne yaptığını göremiyorsun, simgeler arası da gezebiliyorsun
Şuan ki ios 9 sürümlerine göre 8.4.1 tam bir ios 7.1.2
quote:
Orijinalden alıntı: MABLC
quote:
Orijinalden alıntı: upriser1
Hocam klavyelerdeki takılma ne durumda ? Özellikle whatsapp için
Whatsapptan mı kaynaklı bilmiyorum ama evet whatsappta hafif takılmalar mevcut
Ona ne şüphe
başka yükleyen var mı 5s ve üzeri için?
bu arada OTA'dan güncellemede sıkıntı olmaz, UDID MUDID bakmıyorlar artık herhalde, direkt restore ile yükleyenlerde de sıkıntı olmadı
9.1 beta 4 yüklü iphone 5s'de 9.1 beta 5 yüklerken boş hafıza 300mbten 1gb yükseldi. Bu nasıl oldu
ip6 da OTA dan yükselttim bir fark hissedemedim şu an için. Sadece Control Centerin alttan gelişi daha yumuşak ve hızlı gibi geldi. İnşaAllah daha önce dediğim gibi 9.1.2=7.1.2 olacak gibi şarj süresi beta4 de mükemmeldi 8.4.1 e göre üstelik tasarruf modu kapalı halde iken umarım bu güzelliği bozmazlar. En güzel şey de 8 serisi ile başlayan arama cevaplamadaki gecikmenin düzelmesi oldu. Cevaplayı çeker çekmez Alo keyfi oh be ...:😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 12 Ekim 2015; 23:40:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X