Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: klcihsn

Bu akşam gelebilir mi acaba 9.1

Keşke. iPhone 6 telefonumdan soğudum son versiyonla birlikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klcihsn

Bu akşam gelebilir mi acaba 9.1

Bugün, Salı veya Çarşamba gelebilir. Güncelleme gelmezse haftaya olabilir... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Hücresel ayarlarına girip 2G olarak ayarlayabilirsiniz.

Onu biliyorum ondan dolayı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

itunes ile kurulum yapmanin recovery ile arasindaki fark nedir peki hocam hangisi daha yararli ?

OTA ile sadece değişen veya değişmesi gereken dosyalar güncelliyor
    iTunes üzerinden "Güncelle" seçeneği ise yine aynı. Tek farkı işletim sistemi komple bilgisayara iniyor ve gerekli kısımlar telefona yükleniyor.
    iTünes üzerinden "Geri yükle" bütün dosyaları siler ve sadece işletim sistemini yükler.
    Kurtarma modu, işletim sistemi çalışmıyorsa veya hiç çalışmıyorsa bütün işletim sistemini silip yeniden kurar.
    DFU mod , normalde telefon hiç açılmıyorsa yani siyah ekranda (brick) olmuşsa (bootloader sorunludur) bu mod ile bütün telefon yeniden yüklenir. Yükleme esnasında hata çıkarsa telefon tuğlaya dönebilir ama kablo ve bilgisayarınız sağlamsa sorun çıkmaz.

Merhaba hocam,

iPhone 6 plus 16gb kullanıyorum. 9.0.2den ota yoluyla 9.1beta 4 geçtim. Şimdi 9.1final sürüm gelince kurulumu nasıl yapmam daha sağlıklı olur? Ota,dfu vs.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nygaard -- 14 Ekim 2015; 0:02:34 >

• Cihazı kapatma ekranına restart seçeneğini eklememede ısrar ediyorlar.

• iOS 9.1 beta 5 yayınlandı.

• iOS 9.1 Beta 5 yayınlandı.

• Beta 5 yayınlandıysa bu hafta official 9.1 görmemiz mümkün değil. Bende ümitle bekliyordum.

Beta 5'de airdrop menüsü ve geçişlerdeki hafif frame atlamaları düzeltilmiş mi?
  • Merhaba arkadaşlar..iphone 5 e 9.0.2 attım makina kafayı yedi kilit ekranında donmalar menuler arası geciste donmalar porgramların icine girdigimde kasmalar vs..ekran gec acılıyordu daha aklıma gelmeyen sacmalıklar..1 gun sonra 9.1 beta 4 yükledim şuan cok memnunum cok akıcı ve hatasız oldu telefon donma kasma takılma hicbisey kalmadı cok memnunum suanda..beta5 yuklemeye bile korkarım artık ne bu arkadaş..şarj süresi hakkında da bilgi veririm daha bitmedi sabah cektim şarjdan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

iOS 9.1 Beta 5 yayınlandı.

Yeter ya. Yükleyenler yorumlarını nolur eksik etmesinler. 9.1 gelmedi gitti. Beta 5 6 7 Apple bir türlü çözemedi veya çözmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

Yeter ya. Yükleyenler yorumlarını nolur eksik etmesinler. 9.1 gelmedi gitti. Beta 5 6 7 Apple bir türlü çözemedi veya çözmedi.

şu an indiriyor hocam denedikten sonra sizi haberdar ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahankazim

quote:

quote:

Lütfen. 8.4.1'den çok sıkıldım, iOS9'u da öven tek kişi yok. 9.1 umarım hızlı olur. Bir hafta daha bekleyeceğiz en az.

• indiriyorum ota ile fakat ikidir yarısında bir hata oluştu diyor. Çözümünü bilen var mı? paso kotayı harcıyoz
  • beta 5in logu verildi mi peki arkadaslar

• Götterfunken kullanıcısına yanıt
    Cihaz iPhone 5s. iOS 9 macerama restore ile 9.1 Beta 1 ile başladım.O dönem ciddi kasmalar ve yavaşlıklarla karşı karşıya kaldım ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Beta 5, 8.4.1 den farkı yok.Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Edit: Spotlight kasılmaları dahi gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PathWizard -- 12 Ekim 2015; 21:16:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahankazim

quote:

quote:

Betayı Nasıl indirebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: upriser1

indiriyorum ota ile fakat ikidir yarısında bir hata oluştu diyor. Çözümünü bilen var mı? paso kotayı harcıyoz

Yoğun olduğu için normaldir, ilerleyen saatlerde düzelecektir.

• quote:

Cihaz iPhone 5s. iOS 9 macerama restore ile 9.1 Beta 1 ile başladım.O dönem ciddi kasmalar ve yavaşlıklarla karşı karşıya kaldım ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Beta 5, 8.4.1 den farkı yok.Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Edit: Spotlight kasılmaları dahi gitmiş.

Sahiden mi? 😀 Betaya yine de güvenmeyim ben finale geçeyim. Finalde de böyle kalırsa ne âlâ. Sağolasın kardeşim.

• hayret..Apple ters köşe yaptı bu sefer :) 5. betayı yayınlayarak,halbuki hepimiz final bekliyorduk :)

yükleyip yorum yapalım bakalım nasıl olmuş.

henüz changelog yayınlanmadığı için değişenleri göremiyoruz malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Götterfunken kullanıcısına yanıt
    Video çekme imkanım olsa çekip yayınlardım ama zaten inceleyenler olur.Ben beğendim bu sürümü

• 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.