Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gösterme imkanım olunca gösteririm. Anlatmakla olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ios 9.0.2'deyim cihazımın arka kamerası çalışmıyor ayrıca birçok defa takılmalar oldu telefonumda. Galeri,whatsapp,safari bir çok uygulamada telefon takılıyor. Ota yolu ile güncellemiştim. Sizce itunestan temiz kurulum mu yapayım yoksa 9.1'e mi geçeyim hangisini tavsiye edersiniz? Cihaz 5s

• Arkadaş ben de 9.1'den geri döndüm 9.0.2'ye. 9.1'de takılma çok oluyordu bende, enteresan biraz. :) Telefon 5S.
  • Şimdi de iTunes yedek almıyor :) yedeklemeye basıyorum ''kurulmadığı için iTunes yedeklemeyi temamlayamadı'' diye bir hata veriyor. Neyi kuracağım anlamadım ki birden böyle oldu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    merak ettiğim birşey var belki daha önce bahsi geçmiştir ama restore yaparak çok defa ios sürümü değiştirmenin bir zararı olurmu acaba

örneğin bilgisayarlarda sürekli format atmak harddiski zamanla öldürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veerzaara

merak ettiğim birşey var belki daha önce bahsi geçmiştir ama restore yaparak çok defa ios sürümü değiştirmenin bir zararı olurmu acaba

Pclerdeki klasik hdd'ler mekanik, o yüzden sıkıntı olabiliyor.

Telefonlardaki hafıza ise flash hafıza. Yapısı mekanik değildir; elektroniktir. İçerisinde hareket eden bir parça yoktur. O yüzden format atmakla bir sıkıntı çıkacağını sanmam.
  • veerzaara kullanıcısına yanıt
    quote:

Böyle birşey yok hocam, disk formatlamanın mp3 indirmekten bir farkı yok.
    Bu arada, isterseniz bin defa ios kurun bişey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kicker -- 12 Ekim 2015; 9:38:15 >
  • Arkadaşlar 9.0.2 den downgrade yapilabiliyor mu?

• 9.1 betayı yine shift yöntemi ile mi kuruyoruz ? Ona göre birazdan geçeyim diyorum. Bildirim sesleri gelmiyor 9.0.2'de veya geç geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

9.1 betayı yine shift yöntemi ile mi kuruyoruz ? Ona göre birazdan geçeyim diyorum. Bildirim sesleri gelmiyor 9.0.2'de veya geç geliyor.

Evet
  • Neden bilmiyorum ama arkadaşıma Apple'da çalışan bir genius dfu değilde recovery ile telefonu sıfırlamayı önermiş, hatta dfu ile hiçbir zaman sıfırlama telefonu demiş, mantıklı bir yanını da bulamadım bir fikriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dagnomels

Neden bilmiyorum ama arkadaşıma Apple'da çalışan bir genius dfu değilde recovery ile telefonu sıfırlamayı önermiş, hatta dfu ile hiçbir zaman sıfırlama telefonu demiş, mantıklı bir yanını da bulamadım bir fikriniz var mı?

Genius denen tiplerin hepsi mal. İşe alınırken bilgileri hakkında hiçbir soru sorulmuyor. Tipi, konuşması, diploması olsun yeter.
    DFU mod bootloader'ı da yeniden yüklüyor, kurtarma modu ise sadece işletim sistemini yeniden yüklüyor.
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    itunes ile kurulum yapmanin recovery ile arasindaki fark nedir peki hocam hangisi daha yararli ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

itunes ile kurulum yapmanin recovery ile arasindaki fark nedir peki hocam hangisi daha yararli ?

OTA ile sadece değişen veya değişmesi gereken dosyalar güncelliyor
    iTunes üzerinden "Güncelle" seçeneği ise yine aynı. Tek farkı işletim sistemi komple bilgisayara iniyor ve gerekli kısımlar telefona yükleniyor.
    iTünes üzerinden "Geri yükle" bütün dosyaları siler ve sadece işletim sistemini yükler.
    Kurtarma modu, işletim sistemi çalışmıyorsa veya hiç çalışmıyorsa bütün işletim sistemini silip yeniden kurar.
    DFU mod , normalde telefon hiç açılmıyorsa yani siyah ekranda (brick) olmuşsa (bootloader sorunludur) bu mod ile bütün telefon yeniden yüklenir. Yükleme esnasında hata çıkarsa telefon tuğlaya dönebilir ama kablo ve bilgisayarınız sağlamsa sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

OTA ile sadece değişen veya değişmesi gereken dosyalar güncelliyor
    iTunes üzerinden "Güncelle" seçeneği ise yine aynı. Tek farkı işletim sistemi komple bilgisayara iniyor ve gerekli kısımlar telefona yükleniyor.
    iTünes üzerinden "Geri yükle" bütün dosyaları siler ve sadece işletim sistemini yükler.
    Kurtarma modu, işletim sistemi çalışmıyorsa veya hiç çalışmıyorsa bütün işletim sistemini silip yeniden kurar.
    DFU mod , normalde telefon hiç açılmıyorsa yani siyah ekranda (brick) olmuşsa (bootloader sorunludur) bu mod ile bütün telefon yeniden yüklenir. Yükleme esnasında hata çıkarsa telefon tuğlaya dönebilir ama kablo ve bilgisayarınız sağlamsa sorun çıkmaz.

jb li telefonu hiç bir veri ayar ve uygulama silinmeden nasıl ios 9 yaparız

• Arkadaşlar merhaba bir sorum var benim.

Şimdi 5s var bende eskiden 2g hızında edge deniyor sanırım o hızda iphone u kullanabiliyordum ve batarya performansım yaklaşık 1 gündü eve gelip tekrar şarja takıyordum.2g bana yetiyordu whatsapp ve twitterı kullanabiliyordum.Ancak son güncellemeyi yüklediğimden beri(9.02 ydi sanırım) telefon 2g hızına geçmiyor hep 3g ile çalışıyor ve şarjım dayanmıyor.Acaba bu ios 9 un özelliği mi yoksa başka bir sorun mu var.Sorun can sıkıcı çünkü dışarıda oluyorum ve şarjım eve kadar dayanmıyor eğer böyle ise ios 9 un yeni bir özelliği ise bir önlem almam lazım.
  • iOS 9.1 gel artık. 8.4.1'den bıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwazz

quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

9.1 betayı yine shift yöntemi ile mi kuruyoruz ? Ona göre birazdan geçeyim diyorum. Bildirim sesleri gelmiyor 9.0.2'de veya geç geliyor.

Evet

O halde kuruyorum şimdi hadi hayırlısı adıma. :)
  • celal_55 C kullanıcısına yanıt
    Hücresel ayarlarına girip 2G olarak ayarlayabilirsiniz.

• Bu akşam gelebilir mi acaba 9.1
  • 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.