Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (878. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yahu bana beta 4 den bile kötü geldi acaba otadan güncellediğim için mi imesajda bile klavye takılıyo yazdıkalrım anlık olarak arkadan geliyo falan valla hiç sevmedim
  • Degisen birsey yok gibi geldi bana. Zaten tek sorunum spotlight kasmasi idi ve o da hala devam ediyo, giderilmemis. Neyi bekliyolar merak ettim :).
    Cihaz 6 plus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yorumlarını gerçekten bekliyorum. Özellikle klavyede hızlı yazarken olan anlık takılmalar konusunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperak

ip6 da OTA dan yükselttim bir fark hissedemedim şu an için. Sadece Control Centerin alttan gelişi daha yumuşak ve hızlı gibi geldi. İnşaAllah daha önce dediğim gibi 9.1.2=7.1.2 olacak gibi şarj süresi beta4 de mükemmeldi 8.4.1 e göre üstelik tasarruf modu kapalı halde iken umarım bu güzelliği bozmazlar. En güzel şey de 8 serisi ile başlayan arama cevaplamadaki gecikmenin düzelmesi oldu. Cevaplayı çeker çekmez Alo keyfi oh be ...:😊

Evet suan farkettim ki evet Control center bazen gelmiyordu ya da yavas geliyordu. Suan sorun yok gibi.

• 5s için 9.1 beta 5 deneyenler yorum yapabilir mi ?

- Spotlight kasması devam ediyor mu ?
    - Whatsappta hızlı mesaj yazarken takılma oluyor mu ?
    - Hızlı cevap kullanırken klavye açılışında takılma var mı ?
    - 8.4.1 akıcılığı var mı ?
  • Arkadaşlar spotlight kasması malesef devam cihaz ip6. Bu arada ilk çektiğinizde oluyor sadece daha sonra yok. Ayrıca ben siri önerilerini kapalı tutuyorum böylece kasılma hiç olmuyor spotlightta. Bu arada klavyede en ufak bir sorun yok çok hızlı ve duyarlı whatsapp dahil buna. Ayrıca 8.4.1 den bana göre daha hızlı bir durumda şu anda her yönden...

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    Whatsappta hızlı yazarken takılma olmadı.
    8.4.1 akıcılığı yok.
    Spotlight ve hızlı cevap hakkında fikrim yok. Aynı gibi.

-ediyor
    -bazen yazdıkların geç geliyo yinede ios 8 akıcılığı yok
    -açılışında yok ama bi hantallık ve takılma var
    -kesinlikle ve kesinlikle yok 8.4.1 e dönmeyi 1 saatle kaçırmıştım hala ona yanıyorum
    sabah 5s ve mini 2 için yükleyip ona göre detaylı yorum yapacağım :)
  • Arkadaşlar telefonum 5s şu an a kadar gördüğüm en iyi beta (9.1 beta 5) den bahsediyorum.. onu geçtim 8.4.1 felan hikaye.. bende sizler gibi 8.4.1 çok iyi gelıyordu ama çok yavaş kaldı.. (pil durumunu henüz bilmiyorum) performans olarak 9.1 beta 5 harika
    şöyleki; saat 22.00 civar iki telefon a birden (ikiside 5s) yükledim beta 5 i birini OTA ile birini Dfu mode ile yeni bir cihaz ayarla yaparak..

evet ota ile yüklenen cihazda beta 4 gibi pek fark olmadı kastı ama dfu mode ile kurdugum iphone 5s resmen uçuyor tutamıyorum :=) tabi bunlar benım cıhazlarımda yaşananlar sizlerde durum nasıl olur bilemem.. sadece kendi fikrimi belirtmek istedim.. saygılar herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flonko -- 13 Ekim 2015; 1:26:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flonko

Arkadaşlar telefonum 5s şu an a kadar gördüğüm en iyi beta (8.1 beta 5) den bahsediyorum.. onu geçtim 8.4.1 felan hikaye.. bende sizler gibi 8.4.1 çok iyi gelıyordu ama çok yavaş kaldı.. (pil durumunu henüz bilmiyorum) performans olarak 8.1 beta 5 harika
    şöyleki; saat 22.00 civar iki telefon a birden (ikiside 5s) yükledim beta 5 i birini OTA ile birini Dfu mode ile yeni bir cihaz ayarla yaparak..

evet ota ile yüklenen cihazda beta 4 gibi pek fark olmadı kastı ama dfu mode ile kurdugum iphone 5s resmen uçuyor tutamıyorum :=) tabi bunlar benım cıhazlarımda yaşananlar sizlerde durum nasıl olur bilemem.. sadece kendi fikrimi belirtmek istedim.. saygılar herkese...

9.1 mi diyecektin?

• quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

Orijinalden alıntı: flonko

Arkadaşlar telefonum 5s şu an a kadar gördüğüm en iyi beta (8.1 beta 5) den bahsediyorum.. onu geçtim 8.4.1 felan hikaye.. bende sizler gibi 8.4.1 çok iyi gelıyordu ama çok yavaş kaldı.. (pil durumunu henüz bilmiyorum) performans olarak 8.1 beta 5 harika

9.1 mi diyecektin?

heyecandan ne dediğimi bilememişim pardon (9.1 beta 5)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nygaard

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

itunes ile kurulum yapmanin recovery ile arasindaki fark nedir peki hocam hangisi daha yararli ?

OTA ile sadece değişen veya değişmesi gereken dosyalar güncelliyor
    iTunes üzerinden "Güncelle" seçeneği ise yine aynı. Tek farkı işletim sistemi komple bilgisayara iniyor ve gerekli kısımlar telefona yükleniyor.
    iTünes üzerinden "Geri yükle" bütün dosyaları siler ve sadece işletim sistemini yükler.
    Kurtarma modu, işletim sistemi çalışmıyorsa veya hiç çalışmıyorsa bütün işletim sistemini silip yeniden kurar.
    DFU mod , normalde telefon hiç açılmıyorsa yani siyah ekranda (brick) olmuşsa (bootloader sorunludur) bu mod ile bütün telefon yeniden yüklenir. Yükleme esnasında hata çıkarsa telefon tuğlaya dönebilir ama kablo ve bilgisayarınız sağlamsa sorun çıkmaz.

Merhaba hocam,

İPhone 6 plus 16gb kullanıyorum. 9.0.2den ota yoluyla 9.1beta 4 geçtim. Şimdi 9.1final sürüm gelince kurulumu nasıl yapmam daha sağlıklı olur? Ota,dfu vs.

Teşekkürler.

Merhaba.
    OTA ile kurarsın, her şey yolundaysa devam edersin.
    Pil ve performans sıkıntısı yaşarsan DFU mod ile kurarsın yedeğini geri yüklersin.
    Hala aynı sorunlar yada yeni farklı sorunlar yaşıyor olursan yine DFU mod ile kurarsın ama bu sefer yeni iphone olarak ayarlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: alt132

yahu bana beta 4 den bile kötü geldi acaba otadan güncellediğim için mi imesajda bile klavye takılıyo yazdıkalrım anlık olarak arkadan geliyo falan valla hiç sevmedim

Hocam neye göre bu yorumu yapıyorsun anlamıyorum senin yorumunla geçip geçmeme konusunda şüpheye düşmüştüm whatsapp sorunum yüzünden kararttım gözümü geçtim , dfu mod ile shift+geri yükle diyerek kurdum.

8.4.1 den 9.1 beta 5 e geçtim ve aralarında hiç fark yok diyebilirim o kadar akıcı , soplight ilk anda takılıyor bi nazlanıyor o kadar sonrasında sorunsuz siri önerilerini kapatırsanız komple sorunsuz oluyormuş arkadaşların dediğine göre ama ben gerek görmedim.

Gayet güzel olmuş 9.1 beta 5 , final sürümüne ota'dan geçerim artık yeni iphone olarak ayarlayıp tek tek uğraştım herşeyi kurdum.

Dipnot: Whatsapp sorunuma çare olmadı tamamen whatsapp'tan kaynaklı bir durummuş mail ile iletişime geçtim bakalım inşallah kaale alırlar hiç sanmasamda (sorun genelde çok fazla mesajın olduğu mesaj kutusunda yaşanıyor /mesela 189 bin mesaj vardı tek bir kişiyle/ ve mesaj aldığımda ya da gönderdiğimde her mesaj başına 5 saniye uygulama komple donuyordu klavye falan ve bu 5 saniye içerisinde çevrimdışı gözüküyordum. Şuanda mesajlarımı yedekleyip yedeği kurmadan whatsappı açtım yeni güncellemeye kadar yedeğimi kurmıcam sanırım kullanılamaz haldeydi çünkü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 13 Ekim 2015; 5:21:02 >

ben otadan geçtiğim için sorun yaşıyorum galiba ya dfu restoreyede üşendim şimdi ama yaparsam yazarım nası oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Hocam yorumlarını gerçekten bekliyorum. Özellikle klavyede hızlı yazarken olan anlık takılmalar konusunda.

Şuan için problem yok gözüküyor. Uygulamalar hala geç açılıyor. Spotlight biraz daha iyi gibi. Biraz daha akıcı hissediyorum ama arada uçurum fark yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece indirdim su an kurdum . Gun icerisinde farklılık sezersem yazacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Gece indirdim su an kurdum . Gun icerisinde farklılık sezersem yazacağım

Lütfen yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

quote:

Orijinalden alıntı: alt132

Hocam neye göre bu yorumu yapıyorsun anlamıyorum senin yorumunla geçip geçmeme konusunda şüpheye düşmüştüm whatsapp sorunum yüzünden kararttım gözümü geçtim , dfu mod ile shift+geri yükle diyerek kurdum.

8.4.1 den 9.1 beta 5 e geçtim ve aralarında hiç fark yok diyebilirim o kadar akıcı , soplight ilk anda takılıyor bi nazlanıyor o kadar sonrasında sorunsuz siri önerilerini kapatırsanız komple sorunsuz oluyormuş arkadaşların dediğine göre ama ben gerek görmedim.

Gayet güzel olmuş 9.1 beta 5 , final sürümüne ota'dan geçerim artık yeni iphone olarak ayarlayıp tek tek uğraştım herşeyi kurdum.

Dipnot: Whatsapp sorunuma çare olmadı tamamen whatsapp'tan kaynaklı bir durummuş mail ile iletişime geçtim bakalım inşallah kaale alırlar hiç sanmasamda (sorun genelde çok fazla mesajın olduğu mesaj kutusunda yaşanıyor /mesela 189 bin mesaj vardı tek bir kişiyle/ ve mesaj aldığımda ya da gönderdiğimde her mesaj başına 5 saniye uygulama komple donuyordu klavye falan ve bu 5 saniye içerisinde çevrimdışı gözüküyordum. Şuanda mesajlarımı yedekleyip yedeği kurmadan whatsappı açtım yeni güncellemeye kadar yedeğimi kurmıcam sanırım kullanılamaz haldeydi çünkü)

iPhone 6 Plus için ipsw'yi nereden indirebilirim?

• 
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.