Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Gece indirdim su an kurdum . Gun icerisinde farklılık sezersem yazacağım

Lütfen yaz.

Ne bu ?

Dokunmatik tepkileri iyilestirilmis ip5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 13 Ekim 2015; 8:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 9.1 public beta 5'in kod numarası 13B5137 değil mi? Bende 13B137 diye gözüküyor.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    hayır B den sonra 5 yok hocam

• developer ekranında ''9.1 beta 2 to 9.1 beta 4 API Diffs'' olan kısım GM Seed Api Diffs olarak düzeltilmiş.

sanırım bu GM sürüm olarak geçiyor. bundan sonraki final olacak :)
  • DarkGathering kullanıcısına yanıt
    http://www.macrumors.com/2015/10/12/apple-seeds-fifth-ios-9-1-beta/
    Bu sitenin yalancısıyım.

• Beta 4 den 5 e ota ile geçtim. Gayet iyi gözüküyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NightHT N kullanıcısına yanıt
    changelog'u güncelleseler ne değişti anlayacağız ama hala eskisi var :)

JB'den pek anlamıyorum açıkçası o yüzden birşey diyemeyeceğim onunla ilgili
  • Bilmediğim için soruyorum
    Ota ile yükleme telefonu internet üzerinden güncelleme
    Dfu da iTunes üzerinden güncelleme mi oluyor?

Telefonun kasılmamsı için iTunes üzerinden Nasıl güncelleyebilirim.
    Telefondan tiksinir hale geldim keşke hiç güncellemeseydim

• Ya Dfu ile OTA dan guncellemenin hicbir farki yok. Oyle bir durum olsa Dfu dan guncelleme disinda bir secenek olmazdi ya da tavsiye edilirdi. Ben bu sehir efsanelerine inanmiyorum acikcasi. Ha Dfu dan gunceller ve telefonu yeni bir Iphone olarak ayarlarsaniz o zaman is baska cunku sifirlanmis oluyor tel ve haliyle daha performansli olacaktir ama o uygulamalar tekrar kurulacak telefona kacari var mi ? Ota dan guncelleme yaparken sorun yasayaar disinda Dfu mod ile guncelleme yapmayi gerekli gormuyorum asla.

• iphone 5 kullanan arkadaşlar 9.1 beta 5 için son durum nedir 8.4.1 de takıldık kaldık 9.0.2 de kilit ekranında donma ve reset atmak zorunda kaldığım için (temiz kurulum yapmama rağmen) 8.4.1 geri dönmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: dllzxc

iphone 5 kullanan arkadaşlar 9.1 beta 5 için son durum nedir 8.4.1 de takıldık kaldık 9.0.2 de kilit ekranında donma ve reset atmak zorunda kaldığım için (temiz kurulum yapmama rağmen) 8.4.1 geri dönmüştüm

Geri sayfalara bir göz atıp iletileri okursan bence soruna cevap bulursun arkadaşım.

• 9.1 tam sürüm ne zaman gelicek arkadaşlar ?

• Apple Inc kullanıcısına yanıt
    Birazdan...Bu birazdan 1 haftalık bir süre 😊

• solasguitarra kullanıcısına yanıt
    geri sayfaları okudum ilk izlenim güzel ama bir günlük kullanım sonucunu merak ettiğim için son durum şeklinde sordum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dllzxc -- 13 Ekim 2015; 17:31:49 >
  • Tam sürüm gelsede şu hafifte olsa oluşan donmalar gitse.

• quote:

Orijinalden alıntı: solasguitarra

Ya Dfu ile OTA dan guncellemenin hicbir farki yok. Oyle bir durum olsa Dfu dan guncelleme disinda bir secenek olmazdi ya da tavsiye edilirdi. Ben bu sehir efsanelerine inanmiyorum acikcasi. Ha Dfu dan gunceller ve telefonu yeni bir Iphone olarak ayarlarsaniz o zaman is baska cunku sifirlanmis oluyor tel ve haliyle daha performansli olacaktir ama o uygulamalar tekrar kurulacak telefona kacari var mi ? Ota dan guncelleme yaparken sorun yasayaar disinda Dfu mod ile guncelleme yapmayi gerekli gormuyorum asla.

Aynen katılıyorum.Düşünün adam 128 gb olan modeli almış 125 GB film,müzik ,video ve fotoğraf var bunun yedeğini al yeniden yükle adamın 2 gününü alır.Bence de ota ile dfu mod arasında yükleme farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Ya Dfu ile OTA dan guncellemenin hicbir farki yok. Oyle bir durum olsa Dfu dan guncelleme disinda bir secenek olmazdi ya da tavsiye edilirdi. Ben bu sehir efsanelerine inanmiyorum acikcasi. Ha Dfu dan gunceller ve telefonu yeni bir Iphone olarak ayarlarsaniz o zaman is baska cunku sifirlanmis oluyor tel ve haliyle daha performansli olacaktir ama o uygulamalar tekrar kurulacak telefona kacari var mi ? Ota dan guncelleme yaparken sorun yasayaar disinda Dfu mod ile guncelleme yapmayi gerekli gormuyorum asla.

Aynen katılıyorum.Düşünün adam 128 gb olan modeli almış 125 GB film,müzik ,video ve fotoğraf var bunun yedeğini al yeniden yükle adamın 2 gününü alır.Bence de ota ile dfu mod arasında yükleme farkı yok.

Alakası var mı bilmiyorum ama benim bilgisayarımın ssd belleği ve 3.0 USB'si var, Lightning ile iPhone'a 35gb şeyi atması 50 dk sürmüştü. Bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Alakası var mı bilmiyorum ama benim bilgisayarımın ssd belleği ve 3.0 USB'si var, Lightning ile iPhone'a 35gb şeyi atması 50 dk sürmüştü. Bilemiyorum

her kullanıcının pc de ssd belleği ve 3.0 USB'si yok.

• Apple Inc kullanıcısına yanıt
    beta 4 geldiğinde yani geçen hafta..ben bu hafta final sürüm gelir diyordum..ama Apple ters köşe yaptı ve 5. betayı verdi

şimdi haftaya gelir diyip de 6. bir beta görmekten korkuyorum açıkçası :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    İki üç kat bile olsa 35gb şeyi 150dk'da atar. Yuvarlak hesapla 4 katı şeyi 600dk'da yani 10 saatte atar. Yani akşam restore attıktan sonra 1 saat pc ile ilgilense kişi,8 saat uyusa,1 saat de sabah kahvaltı yaparken vs. geçse, akşamdan restore eden kişi işine telefonunu götürebilir. bilgisayarı her ne kadar yeni teknolojiyi desteklemese de.

Siz lafın gelişi kullandınız,ama işin bir de şu yönü var. OTA ile x.x.y sürümlerine (mesela 9.0.1'den 9.0.2'ye) geçerken kullanırsanız fark etmeyecektir ama 8.4.1'den 9.0'a,betadan finale,9.0'dan 9.1'e (9.0 beta gibi) fark edecektir bence. Gerçi bende pek fark etmedi ama arkadaşlarda fark etmiştir.

• 
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.