Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (747. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl yani hocam?
  • jb li 8.4 var suan iphone 5..bunu 8.4.1 yapsam mi acaba? geçenler önerir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Arkadaşlar iOS 9 veya 9.1'de pusulanın kalibrasyonunu başarılı bir şekilde yapabilen var mı?
    Pusulayı kapatıp açtığınızda kalibrasyon ekranı tekrar çıkıyor mu?
    Doğru yönü gösteriyor mu?

Lütfen deneyip alıntılayarak cevap yazar mısınız?
    Sorun cihazımda mı yoksa iOS 9 Kaynaklı mı bilmek istiyorum.
    Teşekkürler.

Hocam pusula sorunu var ve bu navigasyonu da etkiliyor bu ciddi bir sorun .Navigasyonu sık kulllanan biri olarak üzülerek te olsa 8.4.1 e geri döneceğim.

Cevabınız için teşekkür ederim. Demekki benim cihazda bir arıza yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

Nasıl yani hocam?

Normalde pusulayı açtığımızda bir kalibrasyon yapıyoruz. İOS 9'da bu kalibrasyon başlar başlamaz bitiyor ve pusula 20-50 derece yanlış yönü gösteriyor. 9.1'de bazen yarıdan fazla kalibrasyon yapılıyor ama yine hatalı yön gösterme sorunu oluyor.
    Arabayla giderken haritada ok yan yan gidiyor

• İos 9da arama gelince gec acilma sorunu devam ediyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: prooge

İos 9da arama gelince gec acilma sorunu devam ediyor mu ?

Hayır devam etmiyor düzelmiş

• Şuan iOS 9'a kim laf ediyorsa halt etmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

quote:

Orijinalden alıntı: prooge

İos 9da arama gelince gec acilma sorunu devam ediyor mu ?

Hayır devam etmiyor düzelmiş

İste bu guzel haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend58

jb li 8.4 var suan iphone 5..bunu 8.4.1 yapsam mi acaba? geçenler önerir mi?

Kesinlikle kesinlikle ve kesinlikle geçme kardeş. İnan bana şu .1 o kadar etkiledi ki şarjı.
    Bence bi ekstrasi yok 8.4 ten sadece şarj konusu çok sıkıntılı olmuş. Yani 8.3 ü jb li kullanırken bile şarjım daha çok gidiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

Şuan iOS 9'a kim laf ediyorsa halt etmiş

Kullandığınız cihaz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Kesinlikle kesinlikle ve kesinlikle geçme kardeş. İnan bana şu .1 o kadar etkiledi ki şarjı.
    Bence bi ekstrasi yok 8.4 ten sadece şarj konusu çok sıkıntılı olmuş. Yani 8.3 ü jb li kullanırken bile şarjım daha çok gidiyordu

Bende keşke 8.3'den 8.4.1 e geçmeseydim :( pil ömrü azaldı. Iphone 6

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Bende keşke 8.3'den 8.4.1 e geçmeseydim :( pil ömrü azaldı. Iphone 6

Bende bi kaç kişinin iyi demesine kandim maalesef :(
    Önce zorunlu olarak 8.4 geçtim jb yüzünden. Daha sonra 8.4.1 iyi dediler. Geçtiğime geçeceğime pişman oldum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

iphone 5s temiz restore ile ios 9.0 gm yükledim sonra yedeği geri yükledim

• Arkadaslar kimse asla ve asla pilin bir surumden oteki surume gectiginde daha iyi oldugunu ya da daha kotu oldugunu kanitlayamaz, bu fark en fazla %5 olur ki bu maksimum seviyedir. O sebeple kimse sarji daha iyimis bak diye dusunerek surum degistirmesin. Sarjin surumle degisme durumu tekrar soyluyorum maximum % 5 tir. Ona gore guncelleme karari alin ya da almayin surumunuzde kalin. Acikcasi %5 sarj icinse asla dusuk bir surumde kalmam. Guvenlikten tutun, kapatilan bug lara kadar bircok iyilestirme yapiliyor. Bunlarida goz onunde bulundurun, bir guncellestirmenin illa sizi 5 mp kameradan 8mp kamera duzeyine getirmesi gerekmiyor, ya da yepyebi bir arayuzle karsiniza cikmasida beklenemez. Guncelleme cikmasa telefonumjza guncelleme gelmesi, apple bizi sallamiyo dersiniz, ciksa yuklemek icin 1001 sebep ararsiniz, sacmalamayin ve guncellemelerinizi yapin. Insanlara yaranmak hakikaten cok zordur. Bunun kaniti olmayin, gelen hizmeti alin...

• Bilmeyenler için ios 9.1 beta 1 de sadece yeni emojiler eklenmiş bilinen başka bir yenilik yok
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 16:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

bu candy-soda crash gibi oyunlarda külçe altın alıyormuşuz gibi yapıp hesaba ekliyor ya ilk başta. bunu bir daha yaptırmıyor. ne yapmak lazım tekrar alabilmek için.

Cevap vereceğine millet eksilemiş. Kafası kendinden güzel yurdumunun insanı!!

• 2 gündür ios 9.1 beta kullanıyorum temiz kurulum da yapmadım direk beta kaydı alarak ota üzerinden güncelledim açıkçası ben sürümü beğendim. Şarj süresi şuan mükemmel gidiyor. Tek sorun spotlight aramasında ve çok uygulama açınca frame düşmesi. Onların da düzeltileceğine eminim. İos 8 in ilk zamanlarını düşününce çok daha kararlı bir sürüm olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: damaqes

Telefonu ayarlardan resetledim yeni iphone olarak şimdi kurdum. Kalibre etti ve kapatıp açınca tekrar sormadı.(3 4 kere çık gir yaptım problem yok). Doğru yönü gösteriyor.
    8.4.1 üzerine kurmuştum sanki takılmalar var gibiydi. Şimdi bir sorun yok. Klavye vs takılma yapıyordu. Sorun kalmadı şu an. Cihaz 6+ (ios 9 GM)

Edit: şöyle biraz kullanıcam bakalım performans ne, daha stabil gibi geldi. Şimdi GM ile final aynımı gelecek? Direk 4 gün sonra yeniden sıfır kurmaya gerek yoktur sanırım.
    Ama içimden bir ses imzalar kapanmadan 8.4.1 e dönerim gibi.

Cevap için teşekkürler. Normalde pusulayı ilk açtığınızda kalibrasyon yaptırıyor arka planda kaldığında tekrar sormuyor. Pusula uygulamasını force close yaparsanız tekrar soruyor.
    Ama iOS 9'da telefon ilk başladığında soruyor bir daha sormuyor. Ondada kırmızı topu tam tur çeviremiyoruz yarıda yada başta kalibrasyon yapıldı sayıyor.

GM ile 16'sında yayınlacak sürüm aynı olacak diyorlar. Fakat GM güncelleme alır mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 13 Eylül 2015; 0:57:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

iphone 5s temiz restore ile ios 9.0 gm yükledim sonra yedeği geri yükledim

Sol tarafa eklenen siri sayfasına , spotlight'a veya multitasking ekranına geçerken frame düşmeleri yaşamıyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.