Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (749. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Son 3 gün umarım finalde arkadaşların dedikleri takılma ve frame problemlerini çözerler

iOS 9.0 da çözmeyecekler çünkü gm ile aynı şey gelecek finalde. Hep öyle oldu.

Bir Ümit diyelim o zaman ara sürümlerde çözerler 9.1 çıkmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

arkadaşlar iOS 9 GM yükleyenler facebook uygulamasını kontrol edebilir mi? bende yarı ingilizce yarı türkçe oldu :) sizde durum nedir?

Evet aynen bendede öyle sürüm iOS 9.1

• quote:

arkadaşlar iOS 9 GM yükleyenler facebook uygulamasını kontrol edebilir mi? bende yarı ingilizce yarı türkçe oldu :) sizde durum nedir?

4S İOS 9 GM var dediğniz gibi facebook yarı ingilizce yarı türkçe.
  • Frame düşüşleri sanırsam üst düzey 5 5s'lerde de var sanırsam o yüzden ufak takılmaları göz ardı ediyorum 4s'de
    Güncelleme ile çözülecektir.
  • quote:

İos 9 beta 5 kullanırken twitter komple ingilizce olmuştu. Silip telrar kurmuştum yinede türkçe olmamıştı. İos 9 dan dolayı ingilizce olmuş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enteresan ki Subway surfers oyununda 5s de frame düşmesi yokken ipad mini 2 de frame düşmeleri gözle görülür şekilde hissediliyor,arada düzeliyor arada devam ediyor,sanırım iOS 9 uyumsuzluğundan..zaten bu hafta mağaza da epey bi güncelleme cümbüşü göreceğiz patır patır bütün uygulamalar güncellenecek..ayrıca final'i farklı bekleyenler..şu an telefonda yüklü olan iOS 9 GM aynı şekilde OTA üzerinden dağıtılacaktır tek farkı bu.herkes yüklediğinde o frame düşüşlerine şahit olacak :)

bir de rica etsem,iPad mini 2 retina'sı olan bir vatandaş subway surfers oyununu dener mi? frame düşüşleri onda da olacak mı..gerçi sırf benim cihazda olmaz ama merak işte,emin olalım :)
  • quote:

enteresan ki Subway surfers oyununda 5s de frame düşmesi yokken ipad mini 2 de frame düşmeleri gözle görülür şekilde hissediliyor,arada düzeliyor arada devam ediyor,sanırım iOS 9 uyumsuzluğundan..zaten bu hafta mağaza da epey bi güncelleme cümbüşü göreceğiz patır patır bütün uygulamalar güncellenecek..ayrıca final'i farklı bekleyenler..şu an telefonda yüklü olan iOS 9 GM aynı şekilde OTA üzerinden dağıtılacaktır tek farkı bu.herkes yüklediğinde o frame düşüşlerine şahit olacak :)

bir de rica etsem,iPad mini 2 retina'sı olan bir vatandaş subway surfers oyununu dener mi? frame düşüşleri onda da olacak mı..gerçi sırf benim cihazda olmaz ama merak işte,emin olalım :)

Siz hemen geçiş yapacak mısınız hocam? Açıkçası ben en azından iOS 9.1'i beklemeyi düşünüyorum GM sürümünde bulunan frame düşüşleri insanı rahatsız ediyor.

• 4S sahiplerinin iOS 8.4.1'te kalması şuan için daha mantıklı görünüyor.

• akke4323 kullanıcısına yanıt
    valla geçtik artık hocam şimdi tekrar 8.4.1'e dönmek de uğraştırır,gözle görülür büyük bir sıkıntı da yok henüz,yanlız uygulama uyumsuzlukları mevcut,o da bu hafta ard arda gelecek olacak güncellemeler ile çözülecektir.

sistemdeki frame düşmeleri bende control center ve bildirim merkezinde olmakta.
  • İzlediğim iPhone 6s kullanım videolarında da menüde sola çekince gelen Siri sekmesine geçerken frame düşmeleri görünüyordu, haliyle diğer iPhone'larda da bu gibi durumların olması (bu çerçevede) normal fakat Apple gibi bir firmanın yazılımı bu tip sıkıntılardan büyük ölçüde arındırılmış bir şekilde çıkarması gerekir diye düşünüyorum. Sonraki güncellemelerde hemen hemen hepsi çözülmüş olsa da iOS 8 çıktığında da bir takım hatalar vardı. Elbette ki bir yazılımda eksikler, hatalar olabilir, bu sebeple güncellemeler geliyor ama mesela konum servislerindeyken menüye dönüp ayarlara tekrar girdiğinizde her seferinde atıyordu (iOS 8, iPhone 6), böyle bir hatanın telefon/iOS 8 çıkmadan çözülmüş olması gerekirdi, bu yazılımı geliştiren firmanın Apple olduğunu da hesaba katarsak...

Tahminim, 9.2, 9.3 gibi sürümlerde kendine gelir iOS 9.

• Bende dfu moda alarak gm sürümünü yükledim, şimdi güncellemeleri otadan alabilirmiyim yoksa alamazmıyım?

• iPhone 5s için 9 GM sürümü gayet başarılı..daha hiçbir uygulamada çökme hata raporu görmedim tanılar ve kullanım ekranında. sadece Whatsapp arada hata raporu atıyor o kadar,o da standart zaten hiçbir zaman whatsapp tam anlamıyla sıkıntısız olmadı :)

sizde durum nedir?
  • Arkadaşlar sıfırlanmış cihazı icloud yedeğimizi yükleyerek kullanmak ya da yeni bir iphone olarak ayarlayıp kullanmak arasında performans farkı var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar zamandır sorular soruyoruz sana ama cihazınızın modelini bilmiyoruz. cihazınız nedir sizin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 14 Eylül 2015; 20:52:19 >
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    mesajlarda belirtiyorum arada bir de dikkat etmedin herhalde dostum :) bende 5s ve ipad mini 2 retina var.

iOS 9 yükledin mi memnun musun? çöken uygulama vs var mı? tanılar ve kullanım ekranına bakar mısın hata raporları ne durumda :)
  • quote:

mesajlarda belirtiyorum arada bir de dikkat etmedin herhalde dostum :) bende 5s ve ipad mini 2 retina var.

iOS 9 yükledin mi memnun musun? çöken uygulama vs var mı? tanılar ve kullanım ekranına bakar mısın hata raporları ne durumda :)

Ayrıntılı inceleme Yaptım hocam forumda 4s var bende.

• suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    geri gidip bakayım ona da :) bir soru sordum ama atladın herhalde :) tanılar ve kullanım ekranına bakar mısın hata raporlarını merak ettim,telefon çok fazla log dosyası atmış mı? jetsam event ve çökme uyarıları..neler görüyorsun?
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar iOS 8 e döndürdüm yoksa bakardım. Çok lag vardı cihazda.

• quote:

geri gidip bakayım ona da :) bir soru sordum ama atladın herhalde :) tanılar ve kullanım ekranına bakar mısın hata raporlarını merak ettim,telefon çok fazla log dosyası atmış mı? jetsam event ve çökme uyarıları..neler görüyorsun?

4s bu şekilde
    iOS 9 [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.