Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TedMosby

quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

eğer whatsapp desteklerse o özelliği olabilir,bir de Apple'ın izin vermesi gerekiyor,şu an sadece mesajlar için kullanılabiliyor o özellik.

Whatsapp ios 9 ile verdiği güncellemede bu özelliği getiricek sanırım
    iOS 9 [ANA KONU]

gelecek güncelleme ile görebiliriz bunu :) gelirse de ilk defa bir uygulamaya bu özellik gelmiş olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Final sürümde yeni birşeyler eklenmez. Çünkü test edilmeyen özelliği yada değişikliği direk son kullanıcıya vermek kumar olur.
    Final sürüm en kararlı olanıdır (?) Yeni özellikler önceki betalarda eklenmiş, test edilmiş ve düzeltilmiştir. Onun için bir değişikliklik bekliyorsanız bu sadece kararlılık olamalıdır.

Değişikliğin burada değil 9.1 beta1 ile görücüye çıkacağının farkındayım. Sadece "ne değişiklik var, ne değişiklik var" sorularına "HİÇBİR" cevabını verdim, bununlada yetinmedim "MÜTHİŞ STABİL" diyerek beklentinin bu yönde olması gerektiğini ve surumun harika olduğunu iletmek istedim, çünkü bir iphone kullanıcısı daima stabil olmasına alışkındır, beta inanılmaz çılgın bir süreçtir. Engin bilgi ve birikimlerinizi aktarmaya çalışıyor olduğunuzu görebiliyorum. Ancak takındığınız bu uslüp ve ukalalık hoş değil. İyi forumlar.

Üslubum gayet resmi ve saygılı. Şahsınıza ne bir aşağılama nede küçük düşürücü bir cümlem olmadı.
    Mesajım sadece bilgilendirme amacı ile yazılmış ve "ne saçmalıyorsunuz öyle değil böyle olur" tarzında bir mesaj değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

5S'e temiz kurulum yaptım Gm'yi.
    8.4.1'e gore biraz performans düşümü var. Lakin beni pek rahatsız etmedi. En azından 8'e geri dönmeyeceğim.
    Facebook ve Whatsapp'ta sorun yaşamadım.

GM surum haftaya aynen final olarak gelecektir. Şu anda fabrikadaki 6Slere Gm yukleniyor. Ama 6Sler piyasaya çıktıktan kısa süre içerisinde 9.0.1 gelir. Gm için Udid gerekmez.

5s de şarj süresi iyileşti mi?
    sırf şarj için 9a geçmeyi düşünüyorum baska 5s kullanan arkadaslar varsa onların da cevaplarını bekliyorum tesekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 için durum nedir beyler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 9 GM yüklenmeli midir ? İyileşme var mı ?
  • 4s'e kurdum iOS 9 Gm'yi arada ufak frame düşüşleri olsada sistem akıcı çalışıyor. Şarj mümkemmel diyebilirim. Multitask ekranı çok hoş olmuş.
    Eski yanı;
    Müzik uygulaması hantal ve animasyonlarında frame düşüşleri yaşıyorum. Spotlight araması resmen takılıyor. Benim gördüklerim bunlar. Ben klavye multitask ekranı Şarj için sistemde kalmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 11 Eylül 2015; 8:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapıcıHamza

quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

5S'e temiz kurulum yaptım Gm'yi.
    8.4.1'e gore biraz performans düşümü var. Lakin beni pek rahatsız etmedi. En azından 8'e geri dönmeyeceğim.
    Facebook ve Whatsapp'ta sorun yaşamadım.

GM surum haftaya aynen final olarak gelecektir. Şu anda fabrikadaki 6Slere Gm yukleniyor. Ama 6Sler piyasaya çıktıktan kısa süre içerisinde 9.0.1 gelir. Gm için Udid gerekmez.

5s de şarj süresi iyileşti mi?
    sırf şarj için 9a geçmeyi düşünüyorum baska 5s kullanan arkadaslar varsa onların da cevaplarını bekliyorum tesekkürler

Hocam daha sarji tam bitiremedim ama dikkat çeken olumsuz bir durum yok.

Ayrica iOS 9.0 iOS 8.0'dan cok daha stabil. Apple gıcıklık yapmazsa 5Sler iOS 9'da da canavar gibi çalışır ileriki guncellemelerle.

• ip6 ya yükleyen arkadaşlar 8.4.1 ile arasındaki pil performansı hakkında bilgi verebilirlermi?
  • iOS 9 GM'yi iphone 6'ya yükledim.
    Mailleri sildikten sonra eğer açıksa listeye geri dönmüyor. öylece aptal aptal bekliyor.
    Telefon menüsü kağnı gibi. yavaş açılıyor. sekmeler arası geçiş ilk açılışta çok ağır.
  • Arkadaşlar Selam,

Bende 6plus cihazıma GM sürümünü yükledim.Ancak bazı özellikler yok tanıtılan.Örn; notlar'a resim ekleyemiyorum, çizim yapamıyorum, yine yazılanları çift parmakla gezerek,fotoğrafları da tek parmakla çoklu seçim (beta 1 yüklemiştim vardı örneğin) yapılmıyor.Yandaki ses tuşlarından yatay moda geçme yada kilitleme seçeneği yok ayarlarda..Bildirim ekranında pil durumu gözükmüyor vs.vs. Bilgisi olan varsa beni de bilgilendirebilirmi..

Çok teşekkürler
  • iphone 5s e yükledim, biraz hantal gibi, ama sanki kullandıkça hızlanıyor. Şarjı henüz test etmedim. Ama ios 8 daha iyi gibi
  • iPhone 6 için iOS 9.1 Beta'yı yükledim.

Klavyedeki akıllı tahminler, yeni gelen emojiler, fotoğraflar uygulamasındaki görünüm, notlar uygulamasının yenilenmesi gayet güzel ve kararlı çalışıyor.
    Değişen yazı tipi ise hoşuma gitti.
    Temel uygulamalarda çalışmama ya da crash problemleri görmedim. Sadece intel'in "TrueKey" uygulaması çalışmıyor şimdilik.

Batarya performansı başarılı 8.4.1'den eksik bir yanını görmedim.
  • Arkadaslar ip6 için ios 9 final mi bekliyim yokas 9.1 beta 1 mi yükleyim ?
  • pil tasarruf bölümünü göremedim,pil kısmında seçenek çıkmıyor, ipad mini 2 :) kaldırıldı mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Arkadaslar ip6 için ios 9 final mi bekliyim yokas 9.1 beta 1 mi yükleyim ?

Finali bekle, 9.1 de hala kasilmalar mevcut arka plan uygulamalarini acarken falan. Final surumde bi nebze duzeltilir belki. Surda zaten 3-4 gun kaldi hic bulasma OTA dan al final surum 9 u derim ben.

• Final ile GM büyük ihtimal aynı olacak ama onu da hatırlatalım tekrar
  • 9.1 beta 1 deyim 1 gundur, suan itibari ile pilden memnun kalmadim, cihazim 6 plus. 5 saati gorebildim ancak. Ilk kullanimda bu sekilde olabiliyor surumleri, belki oturur 2. Sarjdan sonra. Bakalim gorecegiz

• Jb hazır
    http://www.ios9cydia.com/jailbreak-ios-9.html

• iOS 9 GM kurulu iPhone 6'ım dün kendiliğinden beyaz apple logosuna geçti ve bir çok çabama rağmen bir saat boyunca beyaz logoda kaldı. Yedeğini almış olduğum iPhone'numun yedeğini yüklemek isteğimde iPhone'u Bul'un kapatılması gerektiğine dair bir uyarı mesajı alınca iCloud'com üzerinden iPhonu'mu sil diyerek cihazdaki iPhone'numu bulu kapatabildim. Bunun sonrasinda yeniden yükleme yapmiş olmasina rağmen cihaz yine açılmadı , en azından bu sefer dfu moda alabildim ve dört beş kere denemenin ardından cihaza zar zor iOS 8.4.1 kurabildim. Bu yaşadığım deneyim ve geri dönüş sonrasinda tekrar gördüm ki iOS 8.4.1 çok daha kararlı çalışıyor iOS 9'a gecmeyi dusunen arkadaşların en azından iOS 9.2'yi beklemelerini tavsiye ediyorum. Apple'ın iOS 8'de olduğu gibi iOS 9'uda üzerindeki problemlerle son kullanıcı olan bizlere final adi altında sunacağını söyleyebilirim.

• 9 beta 5 deyim. 2 dir uyarı çıkıyor iphonunuz için yeni yazılım hazır diye ama update kısmında yazılım güncel diyor? İlla ipsw olarak mı kuracağız.

• 
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.