Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16041605160616071608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kısa bir sorum olacak 10'u uzun zamandır kullananlara. Gmail bildirimleri geç geliyor kendi mail uygulamasında. sizlerde durum nedir? Mail yüzünden uygulama kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Bende GM sürümünü kullanıyorum 10.0.1 yazıyor. Bugün gelecek final sürümünü nasıl indireceğim?

Yok mu cevaplayacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profillerden developer profilini silin. Saat 8 de OTA olarak görebilirsiniz. İsterseniz ipsw ile de yükleyebilirsiniz.
  • bildirim aralığı uzunsa geç gelebilir bir ihtimal,ayarları kurcala derim hocam, yoksa mail ile ilgili bir problem yaşamadım şimdiye kadar.

• 6S olan hemen yüklesin ama 5 5s 6 olan bence yüklemesin 3.5 saat ekran süresi çok az bence
  • DFU moduna alıp temiz iOS 10 kurduktan sonra 9.3.5 yedeklerimizi iOS 10'a aktarabilecek miyiz?
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Gmailde "anlık bildirim" ayarı görünmüyor hocam diğerleri gibi nedense. Google ile bir s**dik yarışı olabilir tabi de. Gereksiz uygulamaları silmek varken mail için uygulama kullanmak çok sinir bozucu. iOS 10 da belki değişmiştir.

• iPhone 5 için IOS 10'u öneriyor musunuz arkadaşlar? Yüklemeli mi yoksa 9.3.5 de kalmalı mı versiyon?

• 6 ya yukleyelim mi beyler ne diyorsunuz?

• 4. nesil ipad'e yüklemeli miyim? ios 9 yüklü.
  • 6 Plus'da iş yapar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

6S olan hemen yüklesin ama 5 5s 6 olan bence yüklemesin 3.5 saat ekran süresi çok az bence

Normal bir vatandaş test ettiğinde sonuçları görmek lazım. 2 sürüm arasındaki 10 dakikalık fark için eyvallah, diğer modellerle kıyaslamak nedir.
    5 ve 5S için pil ömrü durumları bu şekildeyken modeller arası kıyaslama yapmanın anlamı yok.

Iphone 5 - 1400/1440 mAh
    Iphone 5s- 1400/1550 mAh

6 ve 6S bataryalarında henüz bir kayıp yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 13 Eylül 2016; 18:20:43 >
  • Arkadaşlar profil ile gm sürümü yüklemiştim profili sildim şimdi 20:00 da güncelleme gelir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scrite S kullanıcısına yanıt
    Gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sftkgz kullanıcısına yanıt
    Hocam kolayı var.Itunes a telefonu bağlayıp güncellemeyi sadece indire basın.Bittikten sonra Windowsun başlat kısmına "%appdata%" yazıp girin klasöre orda Apple yada Itunes la ilgili bi klasörün içinde resmi ipswye ulaşıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S için İOS 10 kurmalımıyım dostlar ? Çok kasma yapar mı ? 9'da kalayım mı yoksa artık ?

• Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    bende bekliyorum bunun cevabını, ne zmn gelicek güncelleme
  • Arkadaşlar bu temiz kurulum denen şey ne oluyor tam olarak? Cihazı formatlayıp öyle mi güncellemeyi yüklemek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Arkadaşlar bu temiz kurulum denen şey ne oluyor tam olarak? Cihazı formatlayıp öyle mi güncellemeyi yüklemek gerek.

Bilgisayara iOS 10 ipsw dosyasını indirmek, telefonu dfu moda alıp direk sıfırdan kurulum yapmak yani yedeği yüklemeden yeni almışsın gibi.
  • 20:00 Geliyor mu beyler?
  • 
Sayfa: önceki 16041605160616071608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.