Şimdi Ara

İOS 8.4 JailBreak ÇIKTI (ios8.1.3-ios8.4)[ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
10
Favori
19.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ios 8.3 yok zaten ios 8.4 de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Jb sonrası AppStore Güncelleme ve indirme yapmıyor böyle sorunu olan var mı

Dostum passwordpilot tweak kurulu ise onu kaldır. henüz uyumlu olmadığı için respring yapıyor.
  • arkadaslar mac icin jailbreak araci ciktimi bilginiz varmi
  • milyon tane tweak içinde control center'dan 2g ve 3g arasında geçiş yapabileceğim bir tweak bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

milyon tane tweak içinde control center'dan 2g ve 3g arasında geçiş yapabileceğim bir tweak bulamadım

Dostum yeterli araştırma yaparsan hepsini bulursun. Mesela FlipControlCenter ı yüklersin (diğer control center uygulamalarında oluyor mu denemedim bilmiyorum) Ardından "Rubik" yüklersin. Rubik control center a 3G kısayolu ekler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona 8.4 jb çaktım arkadaşlar sorunsuzca, cydia ya güncel repo adresleri eklemek istiyorum ardından oyun ve uygulama yüklemek istiyorum ama bunu yaparken mesela appstoredaki gibi yapabileceğim bir cydia uygulaması varmı, o uygulamaya girdiğim zaman adını yazdığım uygulamanın resmini ve özelliklerine bakıp indirebilir miyim,
  • Sonunda jb yaptim ancak hangi tweak yuklemeye kalksam su uyariyi aliyorum gerekli bagliliklarin diye baslayan ve altinda preferenceloader 2.2.2 hatasi aliyorum.
     İOS 8.4 JailBreak ÇIKTI (ios8.1.3-ios8.4)[ANA KONU]

• oguzforvandetta O kullanıcısına yanıt
    BigBoss dan PreferenceLoader yükleyin

• bende az önce ilk defa jailbreak yaptım taigi kullanarak
    2 tane sorunum var ilk gözlemlere göre
    1. si

en başta restore etmedim cihazı
    herşey sorunsuzca yüklendi telefon yeniden başladı
    app store ve kamera hatta hesap makinesi simgeleri bile kayboldu nasıl geri getirebilirim

2. sorunum ise ayarlarda bazı yerlere gidince pencere kapanıyor
    mesela mail takvim ve kişilere tıklayınca ana ekrana geri dönüyor

bu sıkıntıların sebebi nedir acaba ve nasıl çözülür
  • Moviebox benzeri itunes storeden yararlanan bir program tweaki var mı? Vpnine bir türlü bağlanamadığım için kullanamıyorum programı

• Orijinalden alıntı: paysage

bende az önce ilk defa jailbreak yaptım taigi kullanarak
    2 tane sorunum var ilk gözlemlere göre
    1. si

en başta restore etmedim cihazı
    herşey sorunsuzca yüklendi telefon yeniden başladı
    app store ve kamera hatta hesap makinesi simgeleri bile kayboldu nasıl geri getirebilirim

2. sorunum ise ayarlarda bazı yerlere gidince pencere kapanıyor
    mesela mail takvim ve kişilere tıklayınca ana ekrana geri dönüyor

bu sıkıntıların sebebi nedir acaba ve nasıl çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paysage -- 27 Temmuz 2015; 5:55:31 >
  • Mesajlara rehbere Kışı fotosu ekleyebileceğim bi tweak var mi ? iOS 8.4 için

• Arkadaşlar vpn programları için jailbreak ile yapabbileceğimiz birşey var mı ?

Uygulama içi satın alım yada crack tarzı .
  • 8.3 jb mi güncelledim 8.4 sürümüne tekrar jb yapayım dedim ama bu seferde %60 ta hata veriyor , çözümü nedir ?
  • iPhone 5 için 8.4 jailbreak yükleyen var mı ?

İlk defa jailbreak yapacağım ancak çekincelerim var zira kısa zaman sonra telefonu satacağım normal sürüme dönmem kolay olacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

iPhone 5 için 8.4 jailbreak yükleyen var mı ?

İlk defa jailbreak yapacağım ancak çekincelerim var zira kısa zaman sonra telefonu satacağım normal sürüme dönmem kolay olacak mı ?

Tabiikide kolay. Bilgisayardan restore etmeniz yeterli. Ama artık daha kolayıda var. Jailbreak'in yapımcısı saurik (jay freeman) cydia impactor adında bir tweak yaptı. Bunu yukledikten sonra actıgınızda cihaz ilk aldığınız ana geri dönüyor her şeyi silip fabriba ayarlarıma dönüyor. Donanım haber videolarda incelemeside mevcut.

• Hayatımda ilk defa JB yapmıştım birinin telefonuna ondanda göçürttükl. Hani benim olsa içim cızlamazdı. Ama başkasının olunca telaşa girdim. Başka telefonculara götürdüm 7-8 yıl önceydi galiba 70-80 tl masraf çıkarttılar bana. Bir de herkes yapamıyordu. Neyse geldim forumlara ara tara karıştırdım zar zor buldum çözüümünü. Kendim hallettim ama baya terletmişti. Ondan sonra lanet ettim bi daha bulaşmam böyle işlere diye. Sonunda geçen gün ben de ilk defa kendi telefonuma JB yaptım ve çok kolay oldu. Şimdi geriye kaldı diğer işlemler...
  • Jailbreak ilk iPhone zamanında dos penceresinde komutla yapılırdı.Şimdi tek tuşla yapılabiliyor ve korkmanızı gerektiren bir durum hiç bulunmuyor.Olası veri kayıplarını indirgemek için iTunes tan yedek aldıktan sonra hiç bir endişeye düşmeden jailbreak işlemine başlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat79

Jailbreak ilk iPhone zamanında dos penceresinde komutla yapılırdı.Şimdi tek tuşla yapılabiliyor ve korkmanızı gerektiren bir durum hiç bulunmuyor.Olası veri kayıplarını indirgemek için iTunes tan yedek aldıktan sonra hiç bir endişeye düşmeden jailbreak işlemine başlayabilirsiniz.

Hocam ben ilk defa jailbreak yapıcam da şimdi telefon sıfırlanacak ya iTunes den jailbreakli haline yedeklemeyi kurabiliriz değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: sedat79

Jailbreak ilk iPhone zamanında dos penceresinde komutla yapılırdı.Şimdi tek tuşla yapılabiliyor ve korkmanızı gerektiren bir durum hiç bulunmuyor.Olası veri kayıplarını indirgemek için iTunes tan yedek aldıktan sonra hiç bir endişeye düşmeden jailbreak işlemine başlayabilirsiniz.

Hocam ben ilk defa jailbreak yapıcam da şimdi telefon sıfırlanacak ya iTunes den jailbreakli haline yedeklemeyi kurabiliriz değil mi

Evet iTunestan yedeği geri yüklerseniz datalarınız geri gelicektir fakat bu noktaya dikkat etmenizde yarar var , taig ile JAİLBREAK işlemini tekrarlamalısınız.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.