Şimdi Ara

İOS 8.4 JailBreak ÇIKTI (ios8.1.3-ios8.4)[ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
10
Favori
19.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedat79

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Jailbreak ilk iPhone zamanında dos penceresinde komutla yapılırdı.Şimdi tek tuşla yapılabiliyor ve korkmanızı gerektiren bir durum hiç bulunmuyor.Olası veri kayıplarını indirgemek için iTunes tan yedek aldıktan sonra hiç bir endişeye düşmeden jailbreak işlemine başlayabilirsiniz.

Hocam ben ilk defa jailbreak yapıcam da şimdi telefon sıfırlanacak ya iTunes den jailbreakli haline yedeklemeyi kurabiliriz değil mi

Evet iTunestan yedeği geri yüklerseniz datalarınız geri gelicektir fakat bu noktaya dikkat etmenizde yarar var , taig ile JAİLBREAK işlemini tekrarlamalısınız.

Hocam o zaman telefonu hiç sıfırlamadan jailbreak kurulumu yapıp devam edeyim öyle bir sorun olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöpeklereFısıldayanAdam -- 3 Ağustos 2015; 12:54:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar iPad Air 2'ye yapan var mı hiç? Sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Arkadaşlar iPad Air 2'ye yapan var mı hiç? Sorun var mı?

ben yaptım sorun yok...
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok teşekkürler hocam tam olarak böyle bir mesaj bekliyordum yapmak için sanırım bende bu akşam yaparım.
  • Hocam verdiğiniz linkten indirdim yönetici olarak çalıştırdım fakat yüklemenin sonuna gelince program hiçbir etkileşimde bulunmadığım halde donuyor.

Yanıt vermiyor diyor. Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi acaba, çok canımı sıktı gerçekten. Birde sizde de bu karakterler sıkıntılı mıydı benim ki gibi?

İOS 8.4 JailBreak ÇIKTI (ios8.1.3-ios8.4)[ANA KONU]

Edit: Çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 12 Ağustos 2015; 20:00:15 >
  • Elbette yapabilirsiniz o şekilde sorun olmaz.
  • Arkadaşlar selamlar

Telefonu sessize Alıp alarm kurduğumda titreşim hiç olmuyor

Telefon alarm da sadece titreşim açık olsun istiyorum nasıl yapabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

Taig 2.3.0 ile jailbreak yapmıştım.

hiçbir tweak uyumlu değildi o zaman. Sonra Cydia 1.1.23 e yükseltildi. Şimdi görüyorum bir çok tweak mevcut. Fakat benim cydia hiç birini kuramıyor.

Neredeyse hepsinde Depends preferenceloader, depends plist, vs. diye depends verip kurmuyor. Böyle kitlenip kaldım.

Ne yapıcaz neyi güncelleyecez bilemedim kafam çok karıştı arkadaş.

???
  • Arkadaşlar hangi TaiG sürümü ile jailbreak yapmalıyım? 2.2.0 ile yapmış durumdayım, Cydia 1.1.18 sürümü yüklü. Forumda çoğu arkadaş 2.3.1 ile yapmış. İnternette 2.4.3'e kadar sürümler mevcut. Tam kavrayamadım olayı, yardımcı olur musunuz?
  • Arkadaşlar 8.4 e geçiş yaptım tweek yükledim falan ancak telefondan durduk yere aniden tam ekran reklam çıkıyor bu neden oluyor acaba ?

flipcontrolcenter
    iapcrazy
    appcake
    rubik

sadece bunları yükledim aynı sorunla karşılaşan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahara

Arkadaşlar 8.4 e geçiş yaptım tweek yükledim falan ancak telefondan durduk yere aniden tam ekran reklam çıkıyor bu neden oluyor acaba ?

flipcontrolcenter
    iapcrazy
    appcake
    rubik

**** veya türevi program denediniz mi? 25pp ile mi yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahara

Arkadaşlar 8.4 e geçiş yaptım tweek yükledim falan ancak telefondan durduk yere aniden tam ekran reklam çıkıyor bu neden oluyor acaba ?

flipcontrolcenter
    iapcrazy
    appcake
    rubik

İapcrazy'den kaynaklanıyor, kullanmıyorsanız silin reklamlar gider

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Mesajlara rehbere Kışı fotosu ekleyebileceğim bi tweak var mi ? iOS 8.4 için

Copic adlı tweakle yapabilirsiniz. Yalnız cracklisi yok satın almanız lazım

• Arkadaşlar ipad mini 2 kullanıyorum. Bilgisayarım imac yani os x. İpad'e jailbreak yapmak istiyorum videoda yapılanları mı uygulayacağım? Video'da windows kullanıldığı için emin olamadım.
  • Yükleme yada yenile yaptığımda "host unreachable" hatası alıyorum. Modmyi reposunda hata vardır diye sildim ama halen devam ediyor, nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 7 Ağustos 2015; 16:04:13 >
  • Arkadaşlar merhaba.benim jailbreakli sürümüm 8.12 :) eskimiş sanırım.şimdi ne yapmalıyım?direk 8.4 e mi güncellemeliyim?şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gu_r_ay

Arkadaşlar merhaba.benim jailbreakli sürümüm 8.12 :) eskimiş sanırım.şimdi ne yapmalıyım?direk 8.4 e mi güncellemeliyim?şimdiden teşekkürler.

hocam sizin sürüm iyi değiştirmeye gerek yok bence
  • Yedek işlemini unutmadan yapın sonrasında iTunes ile 8.4 e yükleyin ve Taig ile jailbreak işlemini yapın.Konu başlangıcında tweak leri kontrol edip ihtiyacınıza uygun olanları ekleyip kullanmaya devam edebilirsiniz.8.2 den tek farkı Türkçe Siri olucak..

Aksam yatarken hey siri sabah 8 e alarm kur.. 8:15 e de birtane kur.. demek çok zevkli olucaktır.
  • Arkadaşlar appcake arka planda sürekli çalışıyor ve şarjı tüketiyor bunu engellemenin bir yolu var mıdır ?
  • quote:

Yedek işlemini unutmadan yapın sonrasında iTunes ile 8.4 e yükleyin ve Taig ile jailbreak işlemini yapın.Konu başlangıcında tweak leri kontrol edip ihtiyacınıza uygun olanları ekleyip kullanmaya devam edebilirsiniz.8.2 den tek farkı Türkçe Siri olucak..

Aksam yatarken hey siri sabah 8 e alarm kur.. 8:15 e de birtane kur.. demek çok zevkli olucaktır.

anladım hocam.o zaman pek gerek yok gibi sadece siri için yapmanın bi anlamı yok sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.