Şimdi Ara

ios 8.4.1 jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkonların kaybolma sorunu çözüldü mü acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 8.4.1 jailbreak yapiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

8.4.1 jailbreak yapiliyor mu?

Tihmstar (ios 6 ya düşürme işlemini bulan geliştirici) , ios 9.3.5 'e jb yaptıktan sonra 8.4.1 'e de el attı yeni jb çıkalı 1 hafta olmadı 8.4.1 için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdusauk

quote:

Tihmstar (ios 6 ya düşürme işlemini bulan geliştirici) , ios 9.3.5 'e jb yaptıktan sonra 8.4.1 'e de el attı yeni jb çıkalı 1 hafta olmadı 8.4.1 için.

iOS 9.3.5'e jailbreak yapılıyor mu?

Edit: 5s için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 24 Eylül 2017; 17:19:44 >
  • quote:

quote:

Nette birçok link var ama bilgi kirliliği dolu. Zahmet olmazsa kurulum hakkındanlink atabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

quote:

quote:

iOS 9.3.5'e jailbreak yapılıyor mu?

Edit: 5s için.

32 bit için var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler jb yaptım, daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. AppStore uygulamaları için hangi kaynağı yükleyip ne yapmam gerekiyor acaba?

• quote:

Teşekkürler jb yaptım, daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. AppStore uygulamaları için hangi kaynağı yükleyip ne yapmam gerekiyor acaba?

App store uygulamaları derken kastettiğiniz ücretli uygulamaları ücretsiz kurmak mı ? Appcake tweakı işinize yarayabilir.

• Simgeler, uygulamalar kayboldu, nasıl düzeltebilirim..

• quote:

quote:

Teşekkürler jb yaptım, daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. AppStore uygulamaları için hangi kaynağı yükleyip ne yapmam gerekiyor acaba?

App store uygulamaları derken kastettiğiniz ücretli uygulamaları ücretsiz kurmak mı ? Appcake tweakı işinize yarayabilir.

Tesekkurler, baska oneri var mi? Tuttu app gibi app store daki tum oyun ve uygulamalarin oldugu

(Jb oncesi tutuapp yuklemistim fakat 1 hafta sonra uygulamalar acilmadi, genel bir seymis, hep boyle oluyormus)

• 9.3.5'ten 8.4.1'e düşüp jailbreak yaptım. Telefona Icloud hesabımı girdim ancak appstoredan bir şey indiremiyorum. Başına gelen veya çözümünü bilen var mı? Tekrar login olmamı istiyor, login olamıyorum şiifreyi doğru yazıyorum diğer telefona kod gönderiyor ancak 8.4.1 olan telefonda kodu gireceğim yer yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

9.3.5'ten 8.4.1'e düşüp jailbreak yaptım. Telefona Icloud hesabımı girdim ancak appstoredan bir şey indiremiyorum. Başına gelen veya çözümünü bilen var mı? Tekrar login olmamı istiyor, login olamıyorum şiifreyi doğru yazıyorum diğer telefona kod gönderiyor ancak 8.4.1 olan telefonda kodu gireceğim yer yok.

9.3.5 ten düşürünce (yani 8.4.1 kurulunca ) telefonu sıfırla , ayarlar genel verileri sil yapacaksın. Ancak çoktan jb yaptığın için şu an telefonu sıfırlayamazsın ,apple logosunda kalır.

Yapman gerekenler

-itunes ile ios 9.3.5 kur.

-phoenix jb yap.

-Bir şekilde ios 8.4.1 e düşür sürümü.( 2 farklı yolu var. 1.si ios 6 ya düşürüp ota güncellemesi ile ios 8.4.1 kurmak, 2.si direk ios 9.3.5'ten ios 8.4.1 e düşmek)

-ios 8.4.1 açılınca veri temizle (ayarlar genel sıfırla)

telefon yeniden açıldaçıldığında appstore çalışacaktır. jb yi de şuradan yapın; artık UNTETHERED.http://tihmstar.net/etasonjb/

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Simgeler, uygulamalar kayboldu, nasıl düzeltebilirim..

Sorun devam ediyorsa tihmstar reposundan etasonjb ile ilgili bir tweak var onu güncelleyin.

• quote:

quote:

9.3.5'ten 8.4.1'e düşüp jailbreak yaptım. Telefona Icloud hesabımı girdim ancak appstoredan bir şey indiremiyorum. Başına gelen veya çözümünü bilen var mı? Tekrar login olmamı istiyor, login olamıyorum şiifreyi doğru yazıyorum diğer telefona kod gönderiyor ancak 8.4.1 olan telefonda kodu gireceğim yer yok.

9.3.5 ten düşürünce (yani 8.4.1 kurulunca ) telefonu sıfırla , ayarlar genel verileri sil yapacaksın. Ancak çoktan jb yaptığın için şu an telefonu sıfırlayamazsın ,apple logosunda kalır.

Yapman gerekenler

-phoenix jb yap.

-Bir şekilde ios 8.4.1 e düşür sürümü.( 2 farklı yolu var. 1.si ios 6 ya düşürüp ota güncellemesi ile ios 8.4.1 kurmak, 2.si direk ios 9.3.5'ten ios 8.4.1 e düşmek)

telefon yeniden açıldaçıldığında appstore çalışacaktır. jb yi de şuradan yapın; artık UNTETHERED.http://tihmstar.net/etasonjb/

9.3.5te Jb yapıp 6.1.3e indirdim. sonra otadan 8.4.1e yükseltttim fakat verdiğin ipa ile JB yapamıyorum.

ios 8.4.1 jailbreak

• quote:

Orijinalden alıntı: shawshang

quote:

quote:

Yapman gerekenler

-phoenix jb yap.

9.3.5te Jb yapıp 6.1.3e indirdim. sonra otadan 8.4.1e yükseltttim fakat verdiğin ipa ile JB yapamıyorum.

ios 8.4.1 jailbreak

cydia impactoru güncelle , bilgisayarın saatinin doğru olduğundan emin ol.

• etason rc4 versiyonu sorun çıkarıyormuş meğersem. rc2 ile kurulumu yaptım canavar gibi çalışıyor şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: shawshang

etason rc4 versiyonu sorun çıkarıyormuş meğersem. rc2 ile kurulumu yaptım canavar gibi çalışıyor şuan

ios 6 hızı yok, ama kullanılabilir bir telefon haline geliyor 4s ios 8.4.1 de. Kasasını beğeniyorum ben , se serisini 4s kasa + biraz büyük ekran yapsalar güzel olurdu.

• Vay arkadaş 8.4.1'e de JB gelmiş, gözlerim yaşardı. :)

• Dostum bana 2. Yöntemi anlatır mısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.