Şimdi Ara

ios 8.4.1 jailbreak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: isimsiz canlı

Dostum bana 2. Yöntemi anlatır mısın

Bahsettiğim ikinci yol genellikle apple logosunda kalıyor. O yüzden (birinci yolu kullanın kesinlikle çalışıyor .) ilk önce Beehind programı ile ios 6 ya düşün, sonra ota yoluyla 8.4.1 yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdusauk

quote:

Orijinalden alıntı: shawshang

etason rc4 versiyonu sorun çıkarıyormuş meğersem. rc2 ile kurulumu yaptım canavar gibi çalışıyor şuan

ios 6 hızı yok, ama kullanılabilir bir telefon haline geliyor 4s ios 8.4.1 de. Kasasını beğeniyorum ben , se serisini 4s kasa + biraz büyük ekran yapsalar güzel olurdu.

4s sayesinde şirketin verdiği vesteli çöpe attım
  • quote:

quote:

quote:

etason rc4 versiyonu sorun çıkarıyormuş meğersem. rc2 ile kurulumu yaptım canavar gibi çalışıyor şuan

ios 6 hızı yok, ama kullanılabilir bir telefon haline geliyor 4s ios 8.4.1 de. Kasasını beğeniyorum ben , se serisini 4s kasa + biraz büyük ekran yapsalar güzel olurdu.

4s sayesinde şirketin verdiği vesteli çöpe attım

Senin adına sevindim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba , benim ihtiyarı 8.4.1'e güncellemiştim. İPad Air 2 kullanıcısıyım. Benim tek sıkıntım iTunes kullanmak zorunda olmak hele ki , mkv filmlerde , JB bu sorunu çözer mi ? Uygulama vs indirmek istemiyorum. Sadece kopyala yapıştır yapmak istiyorum ( buna uygun media player tavsiyesi yaparsanız çok makbule geçer ) Birde JB yapsak ama birşey yüklemesek ( Sadece YouTube ve Media player kurulu olsa ) yinede güvenlik açığı olur mu ? Biraz konuyu çorba ettim ama derdimi anlatabilmişimdir umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yontemi telefonda ios 10.3.3 ten 10.2 ye geri donmek icin de kullanabilie miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 2 Aralık 2017; 20:54:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad 3 8.4.1 jailbreaklı ilk önceleri bu Appcake yi kurduğumda ne güzel uygulamalar,oyunlar v.s. indiriyordum şimdi ne olduysa indir dediğimde hepsinde bozuk ipa dosyası deyip indirmiyor haliyle yüklemede yapmıyor..bu sorun nasıl giderilebilir bir fikriniz varmıdır..sildim yeniden yükledim ama gene aynı durum oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Bu yontemi telefonda ios 10.3.3 ten 10.2 ye geri donmek icin de kullanabilie miyiz?

Şu an imkansız, 10.3.3 için jb bile yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

ipad 3 8.4.1 jailbreaklı ilk önceleri bu Appcake yi kurduğumda ne güzel uygulamalar,oyunlar v.s. indiriyordum şimdi ne olduysa indir dediğimde hepsinde bozuk ipa dosyası deyip indirmiyor haliyle yüklemede yapmıyor..bu sorun nasıl giderilebilir bir fikriniz varmıdır..sildim yeniden yükledim ama gene aynı durum oluyor..

Eğer bir uygulama artık ios 8 kodları ile çalışmayacak şekilde güncellenmiş ise (yani ios 10 ve üstü için çalışıyor olsun bu uygulama) ipa dosyasını indirip kuramazsın kursan da çalışmaz.

Sizin durum bununla alakalı olabilir veya appcake ile ilgili de olabilir.

• doğrudurda dikkat edin bütün uygulamalarda hatayı veriyor daha önce vermediği uygulamalardada yapıyor..bence sorun by appcake uygulamasında var..
  • Bende cihazı jb yaptım etason Untether güncelleme istemiyor cihazı kapayıp açsam sorun olurmu ?
    Etasonjb rc5 bu arada
  • quote:

Bende cihazı jb yaptım etason Untether güncelleme istemiyor cihazı kapayıp açsam sorun olurmu ?
    Etasonjb rc5 bu arada

untethered. açıp kapatabilirsin sorun çıkmaz ama olursa yazarsın.

• quote:

quote:

Bende cihazı jb yaptım etason Untether güncelleme istemiyor cihazı kapayıp açsam sorun olurmu ?
    Etasonjb rc5 bu arada

Sagol dostum suan bir sorun gorunmuyor ama benim baska bir sorum olacak sana
    Simdi bu ios 6 imzalari acik ya shsh kaydi mevzusu var fakat tinyumbrella hicbir şekilde çalışmıyor iki bilgisayarda denedim ifaithten de yapamadim ben nasil saglama alacam bu ios 6 imzasini suan ios6 ya donduremem cihazi sonrasi icin lazim
    Fakat elimde shsh2 kayıtlarıvar isime yararmi onlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Etasonjb rc5 bu arada

Sagol dostum suan bir sorun gorunmuyor ama benim baska bir sorum olacak sana
    Simdi bu ios 6 imzalari acik ya shsh kaydi mevzusu var fakat tinyumbrella hicbir şekilde çalışmıyor iki bilgisayarda denedim ifaithten de yapamadim ben nasil saglama alacam bu ios 6 imzasini suan ios6 ya donduremem cihazi sonrasi icin lazim
    Fakat elimde shsh2 kayıtlarıvar isime yararmi onlar

Beehind diye bir program var. İos 6 imzaları açık değilken ios 6 ya dönmemizi sağlıyordu. O program shsh kaydı da alıyordu sanırım. Ama emin değilim hiç shsh kullanarak downgrade yapma fırsatım olmadı.

Bu saatten sonra imzalar kapanmaz bence iphone 3gs ios 4 imzası gibi açık kalır.

Ama yine de shsh almak mantıklı ama bunun için başka birine danışsan daha iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.