Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theobserver

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

arkadaşlar uygulama içi satın alımı nasıl halledebilirim

LocalAppStore isimli tweak'i kur. Ben kurdum. Her oyunda işe yaramasada, çoğu oyunda oyun içi satın alımı ücretsiz yapabiliyorum.

hocam bu tweakle retricadaki efektleri de açabilir miyiz ücretsiz olarak?

Denemelisin bazi seyler ise yariyor bazilarinda yaraniyor retricada denenedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam denedim işie yarıyor, açıyor efektleri.
  • Arkadaşlar jailbreak yaptığım zaman telefonumun içindeki bilgilerim telefondaki uygulamalarım kısaca içeriğim silinir mi ? yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca geridönüş nasıl yapılmaktadır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Merhaba arkadaşlar. 7.1.1 sürümündeki 5s imi jailbreak yaptım ama AirBlue Sharing programını kurmak istediğimde hem 4.99 dolar paralı görünüyor hemde kur dediğimde satın alınamıyor sizin IOS versiyonunuzu desteklemiyor" diyor. Bu işlere yeni baktığım için çözemedim. Normal mi bu şimdi ?

7.1.1 için henüz güncellenmedi. Yakında güncellenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckMa†e™

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

v share ve 25pp ile ipad air e uygulama kuramıyorum... indiryor ama kurmuyor. acaba nedendir.............????????????????????????

Appsync for ios7 olan kurulumu

yok reis denemedim daha

bi yanlış anlaşılma olmuş. bu uygulamaları ben ipad e kurdum (25pp vshare) herhangi bi senkronizasyon yok yani. 4s 7.1.1 de kuruluyo ipas air 7.1.1 de iniyo ama kurulmuyo ... problemim bu yani.. dediklerinizi de denedim yine kurmadı ayrıca..

• ben de denedim şimdi çok iyi oldu, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan Tzara

Arkadaşlar jailbreak yaptığım zaman telefonumun içindeki bilgilerim telefondaki uygulamalarım kısaca içeriğim silinir mi ? yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca geridönüş nasıl yapılmaktadır ?

Silinmez ancak olası bir hata ve cihazın açılmaması durumundan dolayı yedek almak faydalıdır. Itunes üzerinden yedekleme yapmak en iyisi. Geri dönüş yine itunes üzerinden sıfırlamakla olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

v share ve 25pp ile ipad air e uygulama kuramıyorum... indiryor ama kurmuyor. acaba nedendir.............????????????????????????

yok reis denemedim daha

bi yanlış anlaşılma olmuş. bu uygulamaları ben ipad e kurdum (25pp vshare) herhangi bi senkronizasyon yok yani. 4s 7.1.1 de kuruluyo ipas air 7.1.1 de iniyo ama kurulmuyo ... problemim bu yani.. dediklerinizi de denedim yine kurmadı ayrıca..

takip

• ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Onemli degil ne demek..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok reis denemedim daha

- cydia.angelxwind.net reposunu ekleyin
    - Eğer yüklüyse AppSync for iOS 7.0+'yı silin
    - Complete PPSync Remover'ı yükleyin(sonra cihazı yeniden başlatın)
    - Bu işlemler tamamlanınca aynı repodan AppSync Unified'ı kurun.
    Bunları yapıp da uygulama yüklemeyi deneyin bir de.

• Arkadaslar fotograflarda herhangi bir fotograf acmak icin dokundugumda fotograf acilmadan direk menuye atiyor. Sorun ne olabilir?

• Yeni Bir Tweak Geliyor Kilit Açma iOS 7 Sitili İle :)
    Ne Zaman Çıkacağı Hakkında Bir Bilgi Yok Ama Test Ediliyor Kullanıcılar tarafından da :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • merhaba, hayırlı ramazanlar. jailbreak sonrası benim cihaz bazen wi-fi'yı kapatıyor kendiliğinden. ayarlarda wifi kapalı görünüyor ama içine girdiğimde bağlı görünüyor. internete girmiyor. restart atmadan da düzelmiyor. sanırım bu durum daha önce 7.0.x jailbreak'ta da olmuştu ama nasıl çözüldüğünü hatırlayamadım. var mı bilen? teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

merhaba, hayırlı ramazanlar. jailbreak sonrası benim cihaz bazen wi-fi'yı kapatıyor kendiliğinden. ayarlarda wifi kapalı görünüyor ama içine girdiğimde bağlı görünüyor. internete girmiyor. restart atmadan da düzelmiyor. sanırım bu durum daha önce 7.0.x jailbreak'ta da olmuştu ama nasıl çözüldüğünü hatırlayamadım. var mı bilen? teşekkürler.

aynı sorun bende wifi booster ı kurduktan sonra oldu şimdi kaldırdım sorun kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Yeni Bir Tweak Geliyor Kilit Açma iOS 7 Sitili İle :)
    Ne Zaman Çıkacağı Hakkında Bir Bilgi Yok Ama Test Ediliyor Kullanıcılar tarafından da :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Bi adres, beta, repo verin hocam müthiş duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

arkadaşlar ipad mini 7.1.1 e pangu ile jb yapmaya çalışıyorum fakat cihaz yeniden başladıktan sonra ekrana pangu jb ye hoşgeldiniz diye yazı çıkıyor 1 dk içerisinde kapanıyor ve tekrar açılıp yazı gelip kapanıyor.

Bu şekilde bir sorunla karşılaşan var mı?

Abi günaydın temiz bir restore ile yapınca sorunsuz oluyor

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

arkadaşlar ipad mini 7.1.1 e pangu ile jb yapmaya çalışıyorum fakat cihaz yeniden başladıktan sonra ekrana pangu jb ye hoşgeldiniz diye yazı çıkıyor 1 dk içerisinde kapanıyor ve tekrar açılıp yazı gelip kapanıyor.

Bu şekilde bir sorunla karşılaşan var mı?

Abi günaydın temiz bir restore ile yapınca sorunsuz oluyor

Saygılar

Günaydın. Dün akşam temiz bir restore çekip tekrar denedim yine aynı sorun oldu. Bugün tekrar deneyeceğim :)

Tşk ederim.

• Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar bu pangu denilen illet japon programı açıyorum soru işareti olan yere basıyorum yarısına gelince program.exe işte çalışmayı durdurdu diyor şakamı bu program banamı özel yoksa yada telefonu restore edip mi kuracam ?
  • Dostum googleye ios 7 evo human sıgnal ve fish wifi bar yaz çıkan ilk sonuçta mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

quote:

quote:

quote:

quote:

yok reis denemedim daha

- cydia.angelxwind.net reposunu ekleyin
    - Eğer yüklüyse AppSync for iOS 7.0+'yı silin
    - Complete PPSync Remover'ı yükleyin(sonra cihazı yeniden başlatın)
    - Bu işlemler tamamlanınca aynı repodan AppSync Unified'ı kurun.
    Bunları yapıp da uygulama yüklemeyi deneyin bir de.

bu anlattiklariniz da sanirim pc den yukleme icin. Tablet evde simdi deneyemem de eve gidince bakarim. Cihazdaki 25pp neden kuramiyo acaba. ? 4s te calisip air da calismamasi tuhaf

• 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.