Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
612.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 5 dakikada 3 kere WhatsApp uygulaması şöyle bir hata verdi. Jailbreak olan iPhone'nunuzdaki eklentiler WhatsApp'ın bu sürümü ile... mesajı okumak için tıklayınca WhatsApp açılıyor mesajı okuyamıyorum. Sıkıntı nedir birde

Edit : alt taraftaki sorunlar kendiliğinden çözüldü hata mesajı çıkınca.
    bu arada ses kaydı attığımda karşı tarafa tam gitmiyor kesik kesik gidiyor ayrıca ses kaydının uzunluğu saniye olarak değil de (08:00) milisaniye cinsinden gidiyor galiba (154:85) bunları daha önce yaşayan yada çözümünü bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOZ07 -- 27 Haziran 2014; 19:04:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

pangu da zararlı tweakları nasıl temizliyorduk?

Madde 9: Zararlı yazılım silmek için Cydia‘ya girin.
    Madde 10: Cydia’dan Repo ekleme bölümüne girin ve “http://cydia.angelxwind.net” isimli Repo’yu ekleyin.
    Madde 11: Eklemiş olduğunuz Repo’dan “Complete PPSync Remover” isimli Tweak’i cihazınıza kurun.
    Madde 12: Bu işlemler sonucunda cihazınız sorunsuz ve güvenli bir şekilde Jailbreak‘ lenmiş olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25pp neden zararlı ya vallahi anlayamadım orasını :)

• arkadaşlar cydiadan ne indirirsem karşıma bu çıkıyor lütfen yardım edermisiniz telefon 5s ....
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom720 -- 27 Haziran 2014; 19:43:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

ios 6 klavyesi var mi arkadaslar

"VintageKeys" Var Hocam İşinize Yarayabilir :)

Kurmaya çalışınca böyle bir şey ile karşılaştım

• İnternet bankacılığı kullanıpta jb yapan arkadaşlara sorum. Jb yaptıktan sonra mobil onay için sim blokesi yaşadınızmı? Çok gariptir ben yaşadım. Sanki sim değiştirmiş gibi yeniden blokeyi kaldırma işlemi yaptım...???

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom720

arkadaşlar cydiadan ne indirirsem karşıma bu çıkıyor lütfen yardım edermisiniz telefon 5s ....

Kardeşim ekli olan repo adreslerini yaz sanırım kurması gereken dosyaları repo adresleri arasında bulamıyor sende büyük ihtimal o repo adresini silmişsin sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: freedom720

arkadaşlar cydiadan ne indirirsem karşıma bu çıkıyor lütfen yardım edermisiniz telefon 5s ....

Kardeşim ekli olan repo adreslerini yaz sanırım kurması gereken dosyaları repo adresleri arasında bulamıyor sende büyük ihtimal o repo adresini silmişsin sanırım.

kardeş ben hiç repo silmedim cydia yükledm repolar zaten yüklüydü hata cydiayı yanıs yükleedim die silip bastan yükledim gene aynı repoların fotosunuda gösterim size
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Merhaba arkadaşlar. 7.1.1 sürümündeki 5s imi jailbreak yaptım ama AirBlue Sharing programını kurmak istediğimde hem 4.99 dolar paralı görünüyor hemde kur dediğimde satın alınamıyor sizin IOS versiyonunuzu desteklemiyor" diyor. Bu işlere yeni baktığım için çözemedim. Normal mi bu şimdi ?
  • FlagPaint7

Çalışmıyor 7.1.1 de

Görselde en sevdiğimdi
  • v share ve 25pp ile ipad air e uygulama kuramıyorum... indiryor ama kurmuyor. acaba nedendir.............????????????????????????
  • arkadaşlar ipad mini 7.1.1 e pangu ile jb yapmaya çalışıyorum fakat cihaz yeniden başladıktan sonra ekrana pangu jb ye hoşgeldiniz diye yazı çıkıyor 1 dk içerisinde kapanıyor ve tekrar açılıp yazı gelip kapanıyor.

Bu şekilde bir sorunla karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

25pp neden zararlı ya vallahi anlayamadım orasını :)

Hocam zararlı değil ama korsana giriyor yani. Başkasının para vererek aldığı şeyi bedavaya indiriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckMa†e™

v share ve 25pp ile ipad air e uygulama kuramıyorum... indiryor ama kurmuyor. acaba nedendir.............????????????????????????

AppSync 7+ yüklemelisiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Merhaba arkadaşlar. 7.1.1 sürümündeki 5s imi jailbreak yaptım ama AirBlue Sharing programını kurmak istediğimde hem 4.99 dolar paralı görünüyor hemde kur dediğimde satın alınamıyor sizin IOS versiyonunuzu desteklemiyor" diyor. Bu işlere yeni baktığım için çözemedim. Normal mi bu şimdi ?

Hocam normal olabilir. Kalora reposundan indirebilirsiniz ücretsizdir. Güncel değilse uygulama birkaç güne onunda güncellemesi gelir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Merhaba arkadaşlar. 7.1.1 sürümündeki 5s imi jailbreak yaptım ama AirBlue Sharing programını kurmak istediğimde hem 4.99 dolar paralı görünüyor hemde kur dediğimde satın alınamıyor sizin IOS versiyonunuzu desteklemiyor" diyor. Bu işlere yeni baktığım için çözemedim. Normal mi bu şimdi ?

Çözüm gayet basitmiş.

"Reklam lan onlar"

Cem Yılmazın "Tüpcü lan onlar" esprisi gibi oldu. Benim gördüğüm hata mesajı değil reklammış.
  • arkadaşlar uygulama içi satın alımı nasıl halledebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

arkadaşlar uygulama içi satın alımı nasıl halledebilirim

LocalAppStore isimli tweak'i kur. Ben kurdum. Her oyunda işe yaramasada, çoğu oyunda oyun içi satın alımı ücretsiz yapabiliyorum.
  • Kimse yardimci olmuyor da

• Telefoma JB yaptım ama hala bilgisayardan müzik atarken işkence çekiyorum. Ayrıcam müziği zİl sesi yapmak tam bi çile. Acaba bunlar için bir tweak varmıdır?
    Ayrıca bu Air blue sharing nasıl kullanıyor bilen anlatırsa çok memnun olurum...

• 
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.