Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
627.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tweak i silip tekrar yükledigimde eski ayarlari ayni sekilde durmus oluyor ozaman buyuk ihtimalle tweak i silerken tum bilgileriyle silinmemis oluyor.tweaki ayarlariyla birlikte tamamen nasil kaldirabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ysf06

Telefoma JB yaptım ama hala bilgisayardan müzik atarken işkence çekiyorum. Ayrıcam müziği zİl sesi yapmak tam bi çile. Acaba bunlar için bir tweak varmıdır?
    Ayrıca bu Air blue sharing nasıl kullanıyor bilen anlatırsa çok memnun olurum...

Pwntunes7 muzik atmak icin
    Digeride unlimtones ama unlimtones icin vpn degismek gerekiyordu sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhawk7

Bir tweak i silip tekrar yükledigimde eski ayarlari ayni sekilde durmus oluyor ozaman buyuk ihtimalle tweak i silerken tum bilgileriyle silinmemis oluyor.tweaki ayarlariyla birlikte tamamen nasil kaldirabilirim?

Icleaner pro yukle +var ona tikla ordan tweaklerin ayarlari cikiyor ordan silebilirsin daha bircok seyode temizliyebiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom720

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: freedom720

arkadaşlar cydiadan ne indirirsem karşıma bu çıkıyor lütfen yardım edermisiniz telefon 5s ....
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Kardeşim ekli olan repo adreslerini yaz sanırım kurması gereken dosyaları repo adresleri arasında bulamıyor sende büyük ihtimal o repo adresini silmişsin sanırım.

kardeş ben hiç repo silmedim cydia yükledm repolar zaten yüklüydü hata cydiayı yanıs yükleedim die silip bastan yükledim gene aynı repoların fotosunuda gösterim size
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Bigboss yok kardes onu ekle ayrıca zod ile 666 olanı da kaldır gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 27 Haziran 2014; 22:01:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckMa†e™

v share ve 25pp ile ipad air e uygulama kuramıyorum... indiryor ama kurmuyor. acaba nedendir.............????????????????????????

Appsync for ios7 olan kurulumu
  • Mhawk7 kullanıcısına yanıt
    Program gerekmeden /var/mobile/Library/Preferences bu dizinden programın ayar dosyasını silersin .
  • quote:

quote:

v share ve 25pp ile ipad air e uygulama kuramıyorum... indiryor ama kurmuyor. acaba nedendir.............????????????????????????

Bende kuramıyorum appsync kurulu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

arkadaşlar uygulama içi satın alımı nasıl halledebilirim

LocalAppStore isimli tweak'i kur. Ben kurdum. Her oyunda işe yaramasada, çoğu oyunda oyun içi satın alımı ücretsiz yapabiliyorum.

hocam bu tweakle retricadaki efektleri de açabilir miyiz ücretsiz olarak?
  • quote:

quote:

yok reis denemedim daha
  • Cihaza jb yaptım usb bellek takılabilir mi artık aparatla? Filmlerimi usbden avplayerla açıp izlemek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Bir tweak i silip tekrar yükledigimde eski ayarlari ayni sekilde durmus oluyor ozaman buyuk ihtimalle tweak i silerken tum bilgileriyle silinmemis oluyor.tweaki ayarlariyla birlikte tamamen nasil kaldirabilirim?

Icleaner pro yukle +var ona tikla ordan tweaklerin ayarlari cikiyor ordan silebilirsin daha bircok seyode temizliyebiliyorsun

Eyv kardeşim cok sagol

• kalora kullanıcısına yanıt
    Kardes big bos reposunu yaziyorum bu hatayi aliyorum.http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom720 -- 27 Haziran 2014; 22:53:08 >

• quote:

Program gerekmeden /var/mobile/Library/Preferences bu dizinden programın ayar dosyasını silersin .

Teşekkur ederim bbu da iyiymis :)

• quote:

quote:

quote:

Eyv kardeşim cok sagol

+ ya bastıktan sonra ne yapacağız hocam detaylı anlatır mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

quote:

quote:

Eyv kardeşim cok sagol

+ ya bastıktan sonra ne yapacağız hocam detaylı anlatır mısınız ?

Ayar dosyalari diye bi secenek var ordan girip silebilirsiniz istediginiz ayari

• Mhawk7 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler sağ olun

• Merhabalar
    Tweetbot 3 ü nasıl kurabilirim
    Bu 25pp nin olan kısmında olmuyor
    Cydia da var mıdır nasıl yapılır

• Auxo kurduktan sonra düşey yöne kitlemeyi açıp kapatırken cihaz safe moda geçiyor beyler. Çözüm için önerisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Merhabalar
    Tweetbot 3 ü nasıl kurabilirim
    Bu 25pp nin olan kısmında olmuyor
    Cydia da var mıdır nasıl yapılır

Parasını verip almak zorundasınız, başka yolu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

Auxo kurduktan sonra düşey yöne kitlemeyi açıp kapatırken cihaz safe moda geçiyor beyler. Çözüm için önerisi olan var mı?

FlipControlCenter kullanın, diğer cc tweaklerinde safe mode sorunu var.
  • 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.