Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Iphone 4 cülere güvenerekden yüklemeye başladım 6.1.3 den geçiş yapıyorum. İnşallah pişman olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahmut-Keskin -- 24 Ekim 2013; 0:32:43 >
  • Ben 7.0.2 'den memnunum simdi bir daha butun uygulamalari yukle vs. ugrasamicam. 7.1 gelsin onu yukleyecegim.
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. O zaman şarja denildiği gibi bir etkisi olmaz herhalde ...
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben iPad 2 modelini kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Memnun musunuz yoksa iOS işletim sisteminin 6. sürümünde bırakayım mı cihazı? Bir de yedek alıp sürümü 7.0.2'ye yükseltsem en son sürüme ulaşıp yedeği aktarabilirim değil mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 24 Ekim 2013; 0:56:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Teşekkür ederim. O zaman şarja denildiği gibi bir etkisi olmaz herhalde ...

Yok hocam sarjla uzaktan yakindan alakasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba arkadaşlar.
    Şahsi fikrim kim ne kadar katılır bilemem ama iOS 7.0.3 bence gayet hızlı olmuş olmasına ama Apple a yakışmamış. Neden mi? Apple bir ürün ya da işletim sistemi çıkarırdı ve bunu kullanıcıları oynama yapamadan kullanırdı. Kapalı kutu mantığı. Ama Apple kendi bozdu bu kuralı. Önce zoom efekti vardı şimdi yanıp sönüyor gibi bir efekt. Yani bunu beta sürümlerinde yapsa yadırgamazdım ama asıl sürümde bu değişiklikler çok enterasan. En kötü kullanıcıya seçme hakkı tanısaydı efektleri. (O da yanlış ama) Dün sabah kalktım gayet güzel yükledim güncellememi bir de baktım efektler değişik ve hala alışamadım.
    Demek istediğim şu ki iOS 7 tamam çok güzel yeni bir arayüz falan ama bu bir alfa ya da beta sürümü değil artık. Asıl sürümde bu kadar oynama, Apple'ı az çok tanıyorsam, çok yanlış.
  • Yeni sürüm hoşuma gitti.

• yeni ara sürümde iPhone 5'te değişen birşey olmadı. zaten iyiydi, şimdide iyi.
    bence 4/4S'teki yazılımsal sorunlar ve performans sıkıntıları baz alınarak çıkarıldı bu sürüm.

edit: parallax efekti kapatmayı sağlayan [hareketi azalt/açık] seçeneğinin geliştirilmesi çok iyi oldu. aslında ben efektleri seviyordum ama sırf açılışlarda uzun süren efektlerden dolayı artık parallax efekti kullanmıyorum. şimdi artık dokunduğun gibi açılıyor. oturup efekt seyretmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 24 Ekim 2013; 9:54:23 >
  • o hareketi azalt yaptığım için mi yoksa telefonu 7.0.3 e yükselttiğim için mi bilemem ama şarj süresi eskiye göre çok iyi gitmeye başladı.7.0.2 ve hareketi azalt açmadan once berbattı şarj süresi şimdi ki veriler aşağıda...

3G açık - wifi kapalı - konum servisleri acık 7.0.3
    kullanım şekli
    telefon görüşmesi
    whatsup
    face vs.

3 saate %17 şarj yedi
    kullanım 1saat 11dkk
    beklemede 3saat 4dkk

oranlamada
    6 saate %34 şarj yer
    9 saate %51 şarj yer
    12 saate %68 şarj yer
    15 saate %85 kalan şarj %15

edit: Bu arada telefon iphone 4s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 24 Ekim 2013; 12:08:06 >
  • Adamın üzerine geliyordu uygulamalar. Baş dönmesi şikayetiyle apple'a ciddi şikayet yağmış bu konuyla ilgili. bununla birlikte sayfayı değiştirdiğinizde arkadaki duvarkağıdının değişmesini de hiç sevmemiştim. O yüzden hareketli duvarkağıdı kullanmıyorum
  • Arkadaslar ios 7.0.3 ü yükledikten sonra ekranın sol üst kısmına doğru az bi yerde sarımtırak leke gibi bir renk değişikliği oluştu iki gündür bakıyorum bulamadım sebebini. Sizde de varmı?
    Beyaz ve gri olan arka renklerde daha belli oluyor. Cihazım 4S.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

Arkadaslar ios 7.0.3 ü yükledikten sonra ekranın sol üst kısmına doğru az bi yerde sarımtırak leke gibi bir renk değişikliği oluştu iki gündür bakıyorum bulamadım sebebini. Sizde de varmı?
    Beyaz ve gri olan arka renklerde daha belli oluyor. Cihazım 4S.

Bizim bir arkadastada ayni sorun vardi. Telefonu sifiriyka degistirdiler, garantisi var ise garantiye gondermeni tavsiye edebilirim. Olmadi bastan restore cek sifirdan kur devam ediyorsa sorun ekranda problem vardir.

• Hiz konusuda gecisler kapatilinca asiri hizlanma olmus

• Bu efektleri nereden acip kapatiyoruz.?

• kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>Genel>Erişilebilirlik>Hareketi Azalt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Ayarlar>Genel>Erişilebilirlik>Hareketi Azalt

Tesekurler, iphone5 kullaniyorum mukemmel hizlandi bunu acik yapinca.. Yani efektleri kapatinca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 24 Ekim 2013; 19:38:59 >
  • iPhone 4'e kuran var mı?
  • Ben 4te ve new ipadde kullanıyorum. Memnunum, ios7ye sağlam ayar çekmişler, bu sefer olmuş... Yalnız bloglarda ve bu başlıkta yayımlanan performans ayarlarını yapmak gerekiyor. Bunların başında hareketi azaltı, kontrastı ve açık kapalı etiketlerini açmak geliyor. Bunlara da ayarlar-genel-erişebilirlşkten ulaşabiliyorsunuz.

Yalnız bazı uygulamalar halen atıyor. Gittigidiyor gibi. Bunlara güncelleme gelmesini bekleyeceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam çok teşekkürler size güvendim JB'li 6.1.3'ten tekrar 7'ye geçiyorum. SBSettings 7'deki denetimin yerini tutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

quote:

Orijinalden alıntı: Daeiya

açık kapalı etiketleri ne işe yarıyor bilen varmı? ne için kullanılıyor ve açıkmı kalmalı kapalı mı?

Ben de bunu merak ediyorum. Bilen var mı acaba?

Hocam erişebilirlikten o sayfaya gelin açık kapalı bunonu bir kere açın kapatın ne işe yaraddığını anlıcaksınız,bu işlemi yaparken yukarıda 'kalın metin' yazıyor onun simgesine dikkatlice bakın,simgeler değişiyor,bu işe yarıyor yani

Başka nasıl anlatılır bilemedim

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.