Şimdi Ara

iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.167
Cevap
20
Favori
46.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenix66
    Hocam 7.1 Beta 3'te JB çalışıyor.

Hocam eşimin iPhone 5'inde Udid kaydım olmasına rağmen yapamamıştım; o yüzden öyle dedim. Ol vakit ben becerememişim. Muhtemelen de OTA güncellemesi yüzünden olmamıştır. Bu akşam Cihaza temiz bir restore atıp tekrar denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Hocam 7.1 Beta 3'te JB çalışıyor.

Hocam eşimin iPhone 5'inde Udid kaydım olmasına rağmen yapamamıştım; o yüzden öyle dedim. Ol vakit ben becerememişim. Muhtemelen de OTA güncellemesi yüzünden olmamıştır. Bu akşam Cihaza temiz bir restore atıp tekrar denerim.

Tamam O Zaman Akşam Burada Olacağım Haber Ederseniz Sevinirim :)
  • quote:

quote:

iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!!

Sizce Bu ne Olabilir Aklına Bir Şey Gelen Var mı ?

Hocam bana sanki bağlı bulunduğumuz sürümde jailbreak durumumuzu kaybetmemek amacıyla son sürüme güncelleme yapmamıza gerek kalmaksızın cihazımızı restore etmek gibi geldi. Kaldı ki bunu yapmaları da A5 ve üzeri işlemciler için shsh kaydıyla sürümler arası oynaşmak demek demek yanlış olmaz sanırım.

Tam da benim aradığım tarzda bir araç o zaman bu.

• Az önce kurdum. Dediğin gibi iOS 7.1 beta 3'te jailbreak sorunsuz çalışıyor. Sorun şu ki: iOS 7.1 beta 3'ün kendisi sorunsuz çalışmıyor. O yüzden 7.0.4'ü geri yükledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prot

yahu downgrade içinde bir yol bulsalar artık... 7.0.4 e ısınamadım... :(

çok beklersin
  • merhabalar,

shs kaydı almama gerek var mı hala acaba eskisi gibi.. tinyumbrella açmadı 4 pc de denedim bugun 6.14 ü ya da farklı sürümleri fakat başlamıyor...

ayrıca jb ten önce resetlemek istiyorum telefonu açıkcası. tongbu yüklemiştim oyüzden sanırım şuan bazı seyler calısmamaya sürekli itunes şifre filan istemeye basladı programlarda. bazı güncellemeleri yapmıyor vs...

bunun için hangi adımları izlemem gerektiğini önerebilir misiniz acaba..?
  • quote:

Az önce kurdum. Dediğin gibi iOS 7.1 beta 3'te jailbreak sorunsuz çalışıyor. Sorun şu ki: iOS 7.1 beta 3'ün kendisi sorunsuz çalışmıyor. O yüzden 7.0.4'ü geri yükledim.

7.1 Beta 3 'te Sıkıntılar mı Mevcut Hocam :)
  • Dizaynektif çalışmıyor. Kısmi takılmalar ve donmalar yaşatıyor. Kendi cihazım olsa belki görmezden gelirdim ama eşim görmezden gelemiyor. Bu hatun milletini fazla alıştırmamak gerekiyor. Halbuki benim 3-4 ay kullandığım ve sırf görüntüsüne aldanıp elimden aldığı ve kaç ay boyunca kasım kasım kasılan, kamerayı arkadan öne çevirirken donup kalan S4'ü de benden sonra kullanmıştı :)

• quote:

Dizaynektif çalışmıyor. Kısmi takılmalar ve donmalar yaşatıyor. Kendi cihazım olsa belki görmezden gelirdim ama eşim görmezden gelemiyor. Bu hatun milletini fazla alıştırmamak gerekiyor. Halbuki benim 3-4 ay kullandığım ve sırf görüntüsüne aldanıp elimden aldığı ve kaç ay boyunca kasım kasım kasılan, kamerayı arkadan öne çevirirken donup kalan S4'ü de benden sonra kullanmıştı :)

Valla Hocam Tam Sürüm Çıkmadan tabi bir şey demek zor :)
    Aynen Bazı takılmaları görmezden gelebiliyoruz ama Benim kardeşimde öyle pimpirik diyebilirim :)
    Allah yardımcımız olsun demekten başka bir şey söyleyemiyorum :)
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Belki hatirlarsin ios 6 'da da beta asamadayken takilamalar oluyordu ama duzelttiler 6.1 e kalmadan, bu ios 7 bence olmadı yani, olduramadılar, boyle hic bir zaman ios 6 gibi stabil olmayacakmis gibime geliyor ve insanin gercekten goz zevkini perisan ediyor ah ah.. bi downgrade ciksa da ipad mini'yi dusursem, iyi ki iphone'u betalardan dersimi alip yukseltmemisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Belki hatirlarsin ios 6 'da da beta asamadayken takilamalar oluyordu ama duzelttiler 6.1 e kalmadan, bu ios 7 bence olmadı yani, olduramadılar, boyle hic bir zaman ios 6 gibi stabil olmayacakmis gibime geliyor ve insanin gercekten goz zevkini perisan ediyor ah ah.. bi downgrade ciksa da ipad mini'yi dusursem, iyi ki iphone'u betalardan dersimi alip yukseltmemisim

Sizi 'şuraya' alalım hocam.
  • @Fenix66
    iOS 7'ye geçmediğimiz sürece sorunumuz yok. Sonuçta 6.1.2-6.1.3 ve 6.1.4 serisi dehşet ötesi çalışıyor.

@gokceonur
    Evet iOS 6 beta serileri ve 6.0.x ile 6.1.1 sürümleri ciddi anlamda problemliydi. hatta şu anki iOS 7.1 betalarından çok daha problemliydi. Lakin eskiden beri süregelen bir sistem olduğu için adam etmeleri çok zor olmadı.

iOS 7 ise yenilenmiş ve iğrençleştirilmiş bir sistem olduğu için adam edebileceklerini sanmıyorum. Adam etseler bile o iğrenç ikonları ve temalarıyla, özellikle de bembeyaz sayfalarıyla hiçbir zaman cazip olmayacak ben ve benim gibiler için. Sanki ilkokul talebesiyiz de arkadaşımızın anı defterine yazıyoruz: Bana kalbin kadar temiz bu sayfada yer ayırdığın için...

Ben iOS 8'den de hiç umutlu değilim. Sonuçta iOS 7'nin devamı niteliğinde olacak. Ancak iOS 9'da bu sistem adama döner. Onda da o zamana kadar jailbreak iyice gelişmiş olur ve temalar, ikonlar ve o bembeyaz sayfalar için tweaklar çıkar; biz de keyfimize bakarız.

@OsbourneReynolds
    Hocam zaten o konu da milleti böyle o konudan bu konudan çağırarak coştukça coştu.

• quote:

iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!!

Sanırım Tahminler Doğru :)

Site :http://www.change.org/petitions/r0bf0rdsn0w-get-ih8sn0w-to-make-a-bypass-an-icloud-activation-lock?share_id=TVNiaDexGo

Bu ne hocam , ne ise yariyormus ?

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olacak ios 3 çıktığı günleri hatırlıyorum da ne çabuk geçiyor zaman hocam ya

• 46petro kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ios 7 de format atıkdığı zaman icloud bilgilerini bilmeden cihazı acamıyorsun dfu moda alıp restore bile etsen olmuyor, bu aktivasyon ekranını geçmek için yapılacak bir program bypass işlemi yapıyor yani

• Tahminler doğru çıkarda bu işide başarırlarsa olay biter.

Merakla bekliyoruz
  • A5 ustu cihazlar icin shs kaydi ile downgrade de gelecek mi ?

• Arkadaslar biri yardim etsin.Redsn0w tethered jbli iphone 3GS'im var programi yukluyorum pcye,cihazi bagliyorum.Bu cihaz zaten jeilbreaklidir diyor.Jeilbreak yazisinin ustu silik oluyor.Bi yardim

• quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

A5 ustu cihazlar icin shs kaydi ile downgrade de gelecek mi ?

cevap veriyorum önümüzdeki 10 yıl içinde gelebilir
  • Hocam bana bi yardım eder misin:D
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.