Şimdi Ara

iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
20
Favori
46.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armynel kullanıcısına yanıt
    shsh kayıtlarını al ne olur ne olmaz, gerçi zati ios7 ye 3gs ler çıkamıyor prob olmaz;

yedekleme yap, 6.1.x indirip shift ile restore et. akabi bu jail i uygula...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prot -- 10 Ocak 2014; 1:21:53 >
  • prot kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi ben 6.1.3 restore ettikten sonra jbyi bu programlamı uygulucam yoksa redsnow'lamı

Bununla yap :)

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Hocam ama telefon yurtdisindan gelme.Restore yapinca aktif edilemedi falan diyor.Bu program direk jb yapiyor degilmi.

He unlock islemi falan varsa redsnowla yap tabi

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Hocam suan telefon zaten redsnow jbli.
  • Şarj ömrü nasıl arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu yapıp da yorum yapan insan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

Şarj ömrü nasıl arkadaşlar

hocam birşey diyecem ama inanmayacaksınız , ben jb attım , batterydoctor yükledim , şarjım daha fazla gidiyor , : D Gereksiz hiçbir tweak yok , ne tema ne hiçbişey, bir kaç app vay , ücretli uygulamaları ücretsiz indirecebileceğim, o kadar,
    ios 6.1.3 4s jb.
  • Haha :d alet nedir hocam?

• quote:

Haha :d alet nedir hocam?
    Bir konuyu merak ediyorum daha önceki jailbreak tecrübelerimden skypeın jailbreakli iphoneda çalışmadığını hatırlıyorum.Bu problem şu an ne durumda? 4s 6.1.3 jailbreak yapmayı düşünüyorum.Aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHemlock

Bir konuyu merak ediyorum daha önceki jailbreak tecrübelerimden skypeın jailbreakli iphoneda çalışmadığını hatırlıyorum.Bu problem şu an ne durumda? 4s 6.1.3 jailbreak yapmayı düşünüyorum.Aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

Sorunsuz çalışıyor
    4S 6.1.3 JB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 14 Ocak 2014; 17:32:27 >
  • quote:

Haha :d alet nedir hocam?

ne aleti hocam :D iphone 4s ?
  • 6.1.3 ve üzeri için JB ne zaman geldi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

6.1.3 ve üzeri için JB ne zaman geldi ?

Aralık 2013'ün sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

6.1.3 ve üzeri için JB ne zaman geldi ?

Aralık 2013'ün sonunda.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar selamlar. Beni şu konudan yönlendirdiler, arkadaşlarımın selamları var.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=86747165

Bu untethered jb iphone kapanınca silinmeyen JB oluyor doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Arkadaşlar selamlar. Beni şu konudan yönlendirdiler, arkadaşlarımın selamları var.

Evet, hatta yönlendiren de benim. Madem öyle sorunun cevabını da ben vereyim: Evet, untethered jb, cihazın kapansa da kapanmasa da hiçbir şekilde silinmeyen jb oluyor.

Konunun ilk mesajında windows ve mac için ihtiyacın olan linkler var zaten. Yine de önerim olası bir güncellik durumuna karşıhttp://p0sixspwn.com/ adresinden uygun olan linki indirmendir.

Yine konunun ilk mesajındaki videoyu izlersen jb yapmanın ne kadar kolay olduğunu göreceksin.

Soruların olursa bizler buralardayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: rds

Evet, hatta yönlendiren de benim. Madem öyle sorunun cevabını da ben vereyim: Evet, untethered jb, cihazın kapansa da kapanmasa da hiçbir şekilde silinmeyen jb oluyor.

Konunun ilk mesajında windows ve mac için ihtiyacın olan linkler var zaten. Yine de önerim olası bir güncellik durumuna karşıhttp://p0sixspwn.com/ adresinden uygun olan linki indirmendir.

Yine konunun ilk mesajındaki videoyu izlersen jb yapmanın ne kadar kolay olduğunu göreceksin.

Soruların olursa bizler buralardayız.

Değerli yardımınız için teşekkür ederim hocam.

Evelden ipod ve ipad e JB yapmışlığım var. Hatta sanırım ios 5 ile birlikte JB işlemi çok çok fena kolaylaşmıştı. JB konusunda sıkıntım yok. Yüzde yüz forumda sorulmuştur, cevapları vardır. Benim amacım önceki konuda da yazdığım gibi sadece wifi-hücresel veri-3g yi açıp kapama olayını yapmak. Bunun için gerekli bilgileri (hangi repo, hangi app lazım) bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Cydia yı kurayım sonrasında sizin SS verdiğiniz app olsun yeterli. Parayla bile alabilirim o derece. Hazıra konuyorum gibi oluyor ama zaman bulamıyorum araştırmak için. :(

• rds kullanıcısına yanıt
    Jailbreak yaptıktan sonra kaloranın reposundan (http://cydia.myrepospace.com/kalora) Battery Doctor Pro tweakını kurman yeterli. Bildirim merkezindeki ekrana tüm özellikler kendiliğinden geliyor. Üstelik istersen sıralamalarını da değiştirebiliyorsun.
    Ben de az ve öz tweak kuranlardanım. Lakin sırf bu bildirim ekranındaki ekstra özelliklerinden dolayı Battery Doctor Pro olmazsa olmazlardandır.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.