Şimdi Ara

iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.167
Cevap
20
Favori
46.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokceonur

Zaten ben sifirdan kurulum yaptim ama simi gormeme durumu basladi jb den sonra onun icin istiyodum

Simin kafasına vuruver 2 tane, bak bir daha yapıyor mu

Şaka bir yana da eşimin iOS 7.0.4 jb sinde de sim kart görmeme problemi olmuştu. Çözüm olarak da simi çıkartıp içine dışına üfleyerek ve sim yuvasını olsun simi olsun bir güzel silerek sorunu çözmüştüm. Umarım seninki de benzer bir toz toprak sorunudur.
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Hocam biz eski topragiz 3g den vurmaya alisigiz kafaya ama bu jb'den sonra oldu cok nadir oluyor ama oluyo pazar temizledim taktim ama bakalim ne olacak sagolasin yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem biraz daha bekleyelim. Jailbreak aracını falan iyice güncelleyip hataları gidersinler ona göre napacağımıza karar veririz artık.. Çünkü bu gidişle v2 gibi değerlere kadar varacak bu iş.

• yahu downgrade içinde bir yol bulsalar artık... 7.0.4 e ısınamadım... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Madem biraz daha bekleyelim. Jailbreak aracını falan iyice güncelleyip hataları gidersinler ona göre napacağımıza karar veririz artık.. Çünkü bu gidişle v2 gibi değerlere kadar varacak bu iş.

Aslında Sorunsuz Olarak Çıkarsalar BöyLe Hatalar Olmasa yani Cydia Görünmemesi gibi Veya Diğer Hatalar :)
    Tam Oturtsunlar :)
    Küçük Güncellemeler Zaten Cydia Üzerinden Gelir:)
    Ama Dediğiniz Gibi v2'ye kadar Gidecek Gibi Görünüyor:)
  •  iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!!

Sizce Bu ne Olabilir Aklına Bir Şey Gelen Var mı ?
  • Ben iki ihtimal veriyorum shsh ile ayni surume restore a5+ islemciler icin

ya da ios 7'deki icloud kilidini kirmak icin bypass islemi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!!

Sizce Bu ne Olabilir Aklına Bir Şey Gelen Var mı ?

Hocam bana sanki bağlı bulunduğumuz sürümde jailbreak durumumuzu kaybetmemek amacıyla son sürüme güncelleme yapmamıza gerek kalmaksızın cihazımızı restore etmek gibi geldi. Kaldı ki bunu yapmaları da A5 ve üzeri işlemciler için shsh kaydıyla sürümler arası oynaşmak demek demek yanlış olmaz sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de boyle dusundum ve yazdim zaten, bence de baska yapilabilecek bir sey kalmadi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Ben de boyle dusundum ve yazdim zaten, bence de baska yapilabilecek bir sey kalmadi ki

Evet, aynı düşüncedeyiz demeye getirmiştim. Böyle olursa da değme keyfimize.

Aynen hocam benim cumle biraz cok bilmis gibi olmus kusura bakma uykulu uykulu, boyle olursa mukemmel olur korku olmadan kullaniriz en azindan cihazimizi

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ne bilmişliği ne ukalalığı; bu bölümdeki hemen herkesi az çok tanıyoruz. İçinden geçeni de karakterini de biliyoruz. Aklıma en ufak bir şey gelmedi.

Gece biraz karıştırdım ve yabancı forumlarda olsun Twitter'de olsun bu konu epeyce konuşuluyor ve pek çok kişi bizimle yanı şeyleri düşünüyor.

Cok sagol murat kardesim

• Bunun gelmesi cihazi yurtdisi olup gercekten unutanlar icin iyi olacak ama simdi hirsizlar faktoru de var neyse bakalim

• Yazılana göre icloud aktivasyon ekranını geçicek birşey sanırım neyse bize yaramaz..keşke ios7 ye upgrade etmeye gerek kaşmadan restroe felan çıksa ama jbde gitse istediğimiz zaman ios 6 da kalsak

• quote:

Orijinalden alıntı: ilko

Yazılana göre icloud aktivasyon ekranını geçicek birşey sanırım neyse bize yaramaz..keşke ios7 ye upgrade etmeye gerek kaşmadan restroe felan çıksa ama jbde gitse istediğimiz zaman ios 6 da kalsak

iLex R.A.T.

http://forum.donanimhaber.com/m_75557305/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: ilko

Yazılana göre icloud aktivasyon ekranını geçicek birşey sanırım neyse bize yaramaz..keşke ios7 ye upgrade etmeye gerek kaşmadan restroe felan çıksa ama jbde gitse istediğimiz zaman ios 6 da kalsak

iLex R.A.T.

http://forum.donanimhaber.com/m_75557305/tm.htm

Tamamda bununla jb gitmiyor . Jb kalıyor cihaz sıfırlanıyor benim söylemek istediğim restora etsek jb gitse ama ios 6 da kalsak 7 ye geçmeye gerek kalmasa ama zor..

• ilko İ kullanıcısına yanıt
    Şimdilik söz konusu değil. Lakin bunca şeyden sonra çıkma ihtimali de var gibi duruyor. Yine de pek de heveslenmemek lazım. Zira Apple bu, her şeye bir önlem alıyor. Misal iOS 7.1 beta 3'te jb çalışmıyor şu an.
  • Hocam 7.1 Beta 3'te JB çalışıyor Hatta Dün Paylaşmıştım :)
    Ama Bu Açığı Apple Kapatır mı Kapatma mı Bilinmez :)
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.