Şimdi Ara

IOS 5 , Untethered Jailbreak Geliyor.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smart4456

quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

Ya arkadaşlar cihaz 3gs oldboorom yani eski romlu yani aynı benim cihaz .. tethered veya semi tethered jb yapınca oldbootrom 3gs olduğundan direkt olarak untethered jb oluyor cihaz .....

Aslann kardeşim, iphone 3 gs ye yapmamış dediğine göre. Tethered olması lazım. e İpod 3 e yapmış. Bildiğim kadarıyla oda untethered yemiyor. Ancak videoda sanki senin dediğin gibi 3g old bootrom tel var. Zira mesaj seçeneği ve üstte telefon hat çubuğu var gibi geldi.

ios 5 de mesajlar va zaten..imessage ozelligi
  • Bu Elinde Denediği Iphone 3 Mü?
  • Bence tüm jb konuları kapatilmali, civigi çıktı artık "yarım saat sonra cikacak " "az sonra cikacak" "cok yakında "

Bu gördüğüm 3. Yakında konusu.
    Çıkma ihtimali ise bana gore %30
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

Ya arkadaşlar cihaz 3gs oldboorom yani eski romlu yani aynı benim cihaz .. tethered veya semi tethered jb yapınca oldbootrom 3gs olduğundan direkt olarak untethered jb oluyor cihaz .....

Aslann kardeşim, iphone 3 gs ye yapmamış dediğine göre. Tethered olması lazım. e İpod 3 e yapmış. Bildiğim kadarıyla oda untethered yemiyor. Ancak videoda sanki senin dediğin gibi 3g old bootrom tel var. Zira mesaj seçeneği ve üstte telefon hat çubuğu var gibi geldi.

ios 5 de mesajlar va zaten..imessage ozelligi

haklısın uyarı için teşekkürler

• http://twitter.com/#!/pod2g/status/146025077853528064

Beyler yukarıdaki linkin ilk ağız kaynağı. Adam yaptım rahat olun diyor..
    5.0.1'de de problem yokmuş.
  • Hazır Untethered jailbreak ve İOS 5.0.1 İphone 4 ile İpod 4 de çalışıyor. Yakında yayınlayacakmış pod2g .
  • Simdi christmasi bekleyin derler...
    iOS 5.1de bekliyor hazırda... simdi gecmesek jb çıktıktan sonra 5.1 yayinlarlar bizde 5.0.1e gecemeyiz sonra bi 2 ay da ona jb cikmaz. Ve hala iPhone 4s ve ipad2 ile bi haber yok değil mi?
  • Valla Ben iphone 4 den de jailbreak muhabbetinden de bıktım.Satışa çıkardım telefonu..
  • quote:

Hazır Untethered jailbreak ve İOS 5.0.1 İphone 4 ile İpod 4 de çalışıyor. Yakında yayınlayacakmış pod2g .

güzel haber ama inşallah 5.1 çıkmadan önce yayınlanır
  • Bagis toplamaya calisiyor heralde,yaptiysan ver indirime ne uzatiyon
  • tethered yapın telefonu zaten kapatmıyoruz.
  • It's late, time to pass out.
    I just want to let you know my iPhone 4 (iOS 5.0.1) is untethered.
    Some progress today heh ;-)
    -----------------------------------------------------------------
    yapmış adam işte. yalan değilse tabi
  • i4 4.3.3 deyim acaba 5 e gecsem mi seytan durtuyo:)
  • İyiymis.
  • jb ciksa bile ios5'e gecmeyi dusunmuyorum zaten sorunlu bir sürüm olmus, 4.3.3 iyidir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeraksu

bu 10. konu oldu sanırım bu untethered konusunda

Şimdi de böyle konular moda oldu. Gelmek üzere, geliyor, geliyorrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 12 Aralık 2011; 14:40:58 >
  • Semitethered JB kullanıyorum. Untethered çıkana kadar işimi gayet güzel görüyor.
    Tek problemim LigTV uygulaması JBli çalışmıyor. Eğer tel restart olup JB iptal hale gelirse ise LigTV uygulaması çalışıyor. Sonra PC'den JBli hale getirince tekrar çalışmamaya başlıyor.
    Umarım untethered JB bu sorunu çözer.
  • LANNNN

Bknz;kan beyine çıkmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Semitethered JB kullanıyorum. Untethered çıkana kadar işimi gayet güzel görüyor.
    Tek problemim LigTV uygulaması JBli çalışmıyor. Eğer tel restart olup JB iptal hale gelirse ise LigTV uygulaması çalışıyor. Sonra PC'den JBli hale getirince tekrar çalışmamaya başlıyor.
    Umarım untethered JB bu sorunu çözer.

Swipe nav yuklu mu cydia'dan ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.