Şimdi Ara

IOS 5 , Untethered Jailbreak Geliyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 5.1i mi bekliyorlar, christmas'ı mı bekliyorlar, yoksa iOS 5.0 betalarında sağ gösterip normalinde sol mu vurdu? bi anlasam.

Jailbreak olmayınca tadı olmuyor, pil 24 saat yetiyor. Ama bi de JB olsa, o güzelim uygulamalarla pil 4 saate biter heralde
  • çiinliler unlock isi gibi bunada el atsalar aslinda :)) gevey gibi jailbreak çipi uretseler donanimasal jb yapsa:)) versek 30 40 kurtulsak su cilelerden:)))
  • Şimdi de çıkış günün anlam ve önemini arttırmak için yıl başını beklerlerse şaşırmam.

ios 5 çıktığı hafta 1 haftaya çıkarıyoruz diyorlardı ne oldu.. Bence bilerek uzatıyorlar yapamıyoruz havası verip para topluyorlar sonra çıkartıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Şimdi de çıkış günün anlam ve önemini arttırmak için yıl başını beklerlerse şaşırmam.

ios 5 çıktığı hafta 1 haftaya çıkarıyoruz diyorlardı ne oldu.. Bence bilerek uzatıyorlar yapamıyoruz havası verip para topluyorlar sonra çıkartıyorlar.

Bencede böyle oluyor güzel düşünce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Şimdi de çıkış günün anlam ve önemini arttırmak için yıl başını beklerlerse şaşırmam.

Bencede böyle oluyor güzel düşünce...

Ayrıca şimdi aklıma geldi. Ios 5 çıktığı zaman veya ne zaman ios güncellense 2-3 güne veya 1 haftaya untethered jb çıkacağı her yerde yayılıyor. Yok çalışma yapıyoruz, test yapıyoruz az kaldı diyorlar.

BUNUN TEK SEBEBİ: HERKESİ IOS 5'E GEÇİRİP KENDİLERİNE MUHTAÇ HALE GETİRMEK.

• Arkadaslar aşağıda greenpoison sitesinde

http://www.greenpois0n.us/2011/12/ios-501-ios-5-untethered-jailbreak-is.html?m=1

Untethered jailbreak in beta versiyonun çıktığına dair bir haber var. Beta versiyon çıktıysa yakında tam versiyonda cikar insallah.
    Gerçi Apple in açıkları kapatmamasi icin 5.1 versiyonuda beklenebilir gibi bir ifade geciyor ama hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikmuratim -- 10 Aralık 2011; 14:43:05 >
  • @pod2g'nin yeni blog'u.
    http://pod2g-ios.blogspot.com/
    İlk mesaja eklenmesinde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikmuratim

Arkadaslar aşağıda greenpoison sitesinde

http://www.greenpois0n.us/2011/12/ios-501-ios-5-untethered-jailbreak-is.html?m=1

Untethered jailbreak in beta versiyonun çıktığına dair bir haber var. Beta versiyon çıktıysa yakında tam versiyonda cikar insallah.
    Gerçi Apple in açıkları kapatmamasi icin 5.1 versiyonuda beklenebilir gibi bir ifade geciyor ama hayırlısı.

bu resmi greenposin sitesi degillllll

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat8634

@pod2g'nin yeni blog'u.

daha ipod3'ü yapmış şimdi iphone 4'le uğraşcakmış da diğerlerini de sonra yapcakmışta vs vs.. Yine bir ıkınma, az daha para toplama.
  • 5.1 bekleyecekmiş de açığı kapatmayacakmış apple gülün beyler gülün....

Sen 5.0 ve 5.0.1 çıkar işte sanane 5.1 den....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat8634

@pod2g'nin yeni blog'u.

Ekledim.
  • quote:

5.1 bekleyecekmiş de açığı kapatmayacakmış apple gülün beyler gülün....

Sen 5.0 ve 5.0.1 çıkar işte sanane 5.1 den....

baseband unlock cikacak derlerkenki yalanlar:)
  • Ya arkadaşlar cihaz 3gs oldboorom yani eski romlu yani aynı benim cihaz .. tethered veya semi tethered jb yapınca oldbootrom 3gs olduğundan direkt olarak untethered jb oluyor cihaz .....
  • anlamadığım nokta ipod2g ye ios 5 yüklenmiyor ki. en son sürüm 4.2.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

anlamadığım nokta ipod2g ye ios 5 yüklenmiyor ki. en son sürüm 4.2.1

cihaz ipod3g 2 degil
  • ipod 2g yazıyor diye öyle dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

ipod 2g yazıyor diye öyle dedim

yapan elemanin nicki pod2g
  • ne jb miş yaw yılan hikayesine döndü, bir çıkarsa eğer yeni sürümün untethered jb çıkmadan güncellemeyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

Ya arkadaşlar cihaz 3gs oldboorom yani eski romlu yani aynı benim cihaz .. tethered veya semi tethered jb yapınca oldbootrom 3gs olduğundan direkt olarak untethered jb oluyor cihaz .....

Aslann kardeşim, iphone 3 gs ye yapmamış dediğine göre. Tethered olması lazım. e İpod 3 e yapmış. Bildiğim kadarıyla oda untethered yemiyor. Ancak videoda sanki senin dediğin gibi 3g old bootrom tel var. Zira mesaj seçeneği ve üstte telefon hat çubuğu var gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart4456 -- 10 Aralık 2011; 23:29:52 >
  • çık ulan çık artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.