Şimdi Ara

IOS 5 , Untethered Jailbreak Geliyor.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Semitethered JB kullanıyorum. Untethered çıkana kadar işimi gayet güzel görüyor.
    Tek problemim LigTV uygulaması JBli çalışmıyor. Eğer tel restart olup JB iptal hale gelirse ise LigTV uygulaması çalışıyor. Sonra PC'den JBli hale getirince tekrar çalışmamaya başlıyor.
    Umarım untethered JB bu sorunu çözer.

İphone4 umu ios5 jb li kullaniyorum bir sorun yok, istersen app yi kaldir tekrar kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep aynı haberler çıkmayacak 5.0 ici 5.1 i bekliyorlar galiba ne de olsa para donüyor bu iste adamlar uyanık ne kadar koparsalar kar onlar icin

• quote:

Orijinalden alıntı: avarnet

Hep aynı haberler çıkmayacak 5.0 ici 5.1 i bekliyorlar galiba ne de olsa para donüyor bu iste adamlar uyanık ne kadar koparsalar kar onlar icin

Bencede amaç bu önceden hemen çıkardı...
  • evet aynen oyle..bu da baseband unlock isi gibi oldu.sonraki surum ciksin oncekine cikaralim falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Semitethered JB kullanıyorum. Untethered çıkana kadar işimi gayet güzel görüyor.
    Tek problemim LigTV uygulaması JBli çalışmıyor. Eğer tel restart olup JB iptal hale gelirse ise LigTV uygulaması çalışıyor. Sonra PC'den JBli hale getirince tekrar çalışmamaya başlıyor.

İphone4 umu ios5 jb li kullaniyorum bir sorun yok, istersen app yi kaldir tekrar kur

LigTV uygulamasını defalarca silip kurdum ama çalışmadı Cydia'dan yüklediğim bir programla çakışıyor sanırım.
    Untetheret çıkınca sıfır IOS5 kurup öyle JB yaparım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: avarnet

Hep aynı haberler çıkmayacak 5.0 ici 5.1 i bekliyorlar galiba ne de olsa para donüyor bu iste adamlar uyanık ne kadar koparsalar kar onlar icin

Bencede amaç bu önceden hemen çıkardı...

Evet oda var ama iOS 4'te de ha çıkacak ha çıktı diye o zamanda baya bekleme olmuştu.
  • boyle olmamisti hicbir zaman..kisa sure icinde mevcut surumun untether jbsi gelirdi..son zamanlarda cikti bu yeni suruk gelsin cikar mantigi.bu yuzden cikmama ihtimali yuksek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

LigTV uygulamasını defalarca silip kurdum ama çalışmadı Cydia'dan yüklediğim bir programla çakışıyor sanırım.
    Untetheret çıkınca sıfır IOS5 kurup öyle JB yaparım artık.

Benim cihazda ip4 5.0 j.b li ligtv uygulamasında sorun yok. Daha yeni bursa fb maç özetine baktım

• quote:

bende öyle bir sorun yok kardeşim
  • aRkadasLar Sanırım yıLbasıdan Sonra Cıkacak.. GidiŞat onu qösteriyor..!!
  • Birdaha Untethered Jailbreak konusu açanı vururum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 25 Aralık 2011; 14:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TripkQoLik-Mc

aRkadasLar Sanırım yıLbasıdan Sonra Cıkacak.. GidiŞat onu qösteriyor..!!

Bunu yazmak için mi üye oldun?
  • haydi gel artık
  • ben gibi jb bekleyen arkadaslar size bir görüşümü paylaşmak istiyorum bence jb hazır her seyiyle...ama yayınlamıyorlar hatta 4s için bile widgetleri tanıtan bir video paylaştım altta 15 adet widgetten bahsediyor ve cydialı 4s telefon üzerinde..ikinci videoda gayet acık...
    bence tamamen para bagıs vs. muhabbetine ne kadar koparırsak düşüncesindeler..

1.video :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fcp_Bi02BkI ( widget 4s)

2.video :http://www.youtube.com/watch?v=8NeKpA4-tWg&feature=related

sadece görüüşm bu artık yılbasımı olur sonu mu olur bilemem ama calısıyorum az kaldı eli kulagında hikaye bence..

• Arkadaşlar ben tethered yaptımda cydia nın içinde acayip acayip uygulamalar var ben oyunlar için yaptım jb yi fm 2012 gta falan için yaptım bunları jb ile bedavaya indiremeyecekmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaysoner

Arkadaşlar ben tethered yaptımda cydia nın içinde acayip acayip uygulamalar var ben oyunlar için yaptım jb yi fm 2012 gta falan için yaptım bunları jb ile bedavaya indiremeyecekmiyim ?

cydia ya da source kısmına gelip gerekli soureceleri ekleyeceksin daha sonra installous isimli uygulamayı kuracaskın oradan istediğin uygulamayı indirebilirsin ama burada su an detaylı anlatılmaz google yaz source ekleme ve installous falan diye kesin cıkar oradan uygularsın..
  • quote:

Arkadaşlar ben tethered yaptımda cydia nın içinde acayip acayip uygulamalar var ben oyunlar için yaptım jb yi fm 2012 gta falan için yaptım bunları jb ile bedavaya indiremeyecekmiyim ?

Oyun ve uygulamalar icin installous u kullanicaksin cydia dan search e gir ve installous yaz arat yukle sonra menuye installous gelcek onu c ve oyun uygulama vb yukle saygilar

• çok teşekkür ederim bi anlatım buldum onu deniyim bari. Bu arada tethered tethered dir jailbreak' in her türlüsü iyidir tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Oyun ve uygulamalar icin installous u kullanicaksin cydia dan search e gir ve installous yaz arat yukle sonra menuye installous gelcek onu c ve oyun uygulama vb yukle saygilar

son bi sorum daha var mesela football manager 10 dolar installous u kurdum ordan buldum fm 2012 yi download dedigimde apple store a yönlendiriyo ve şifre girip indirmemi istiyo indir diyorum benden paralı oldugu icin onay istiyo indirmeye korktum karttan para cekermi kart benim degilde

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.