Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sıte guvenılır mıdır acabahttp://www.iphoneunlockfactory.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Bu gece bekliyorum ben :)

wardomadına diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 20 Mayıs 2012; 18:26:21 >
  • 5.1.1 JB, A4'lere mi gelecek sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

5.1.1 JB, A4'lere mi gelecek sadece?

Hayır son sayfaya baksanız görürdünüz . Tüm cihazları kapsıyor apple tv 3 hariç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Bu gece bekliyorum ben :)

wardomadına diyorsunuz

Ehheh, eyvallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkanca

sanırım a4-a5 farkından kaynaklandı, daha önce jailbreak için hiç bu kadar uzun süre beklememiştik. herkes a5 cihaz aldığına pişman oldu, ipad 1, iphone 4 ü olanlar jailbreak yapabilirken a5 cihazı olan 4s ve ipad2/3 olanlar isyanlarda.

not: jailbreak son sürüme çıkar, yani 5.1 mi yoksa 5.1.1 için mi çıkacak diye soran arkadaş 5.1.1(şu an son) sürüme yükseltir jailbreak yapar olur biter.

4s ve new iPad kullanıcısıyım, cihazlarin jbsiz hic tadı yok

• arkadaşlar şimdi tinyumbrella ile shss kayıtlarımı gordum eskı kullandıgım 4.2.1 versıyon gozukuyor ona geçicem ama 4.12.01 basebandım gevey çalışır mı
  • Ya ben hiç shan dosyası kaybetmemiştim hiçbir yere.ben 5 güne kadar jb 5.1.1 Untethered çıkmazsa geri dönme şansım 0 mıdır?????

Ya su adamlara bı yazı yazın sizi seviyoruz trye gelin rakı icelim diye :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3mania

arkadaşlar şimdi tinyumbrella ile shss kayıtlarımı gordum eskı kullandıgım 4.2.1 versıyon gozukuyor ona geçicem ama 4.12.01 basebandım gevey çalışır mı

bir kez bb yukselmis dostum.. ve surum ne olursa olsun 4.12.1 icin gevey yok ve beklemede.!!!

• Shsh kaydı yapmamıştım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: cagakan7

quote:

arkadaşlar şimdi tinyumbrella ile shss kayıtlarımı gordum eskı kullandıgım 4.2.1 versıyon gozukuyor ona geçicem ama 4.12.01 basebandım gevey çalışır mı

bir kez bb yukselmis dostum.. ve surum ne olursa olsun 4.12.1 icin gevey yok ve beklemede.!!!

de me kardeş moralım bozuldu sımdı ya :s birde sitelerde dolanırken birşey buldum 5.1.1 sam unlock diye bu nedir acaba doğru mu
    http://unlockboot.com/2012/05/unlock-ios-511-with-sam-unlock-tickets.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagakan7

quote:

de me kardeş moralım bozuldu sımdı ya :s birde sitelerde dolanırken birşey buldum 5.1.1 sam unlock diye bu nedir acaba doğru mu
    http://unlockboot.com/2012/05/unlock-ios-511-with-sam-unlock-tickets.html

dostum o jailbreak olan cihazlarda oluyordu ama 5.1.1 icin jb cikmadi.. birde sam ile unlock kalkti diye biliyorum cunku apple onlemini aldi diye biliyorum kalkti yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

5.1.1 JB, A4'lere mi gelecek sadece?

Hayır son sayfaya baksanız görürdünüz . Tüm cihazları kapsıyor apple tv 3 hariç .

Teşekkür ederim.
  • AppleTV 3 jb çıkmaması, 1080p için alan hatta AppleTV 2 satıp alanlara kötü olacak
  • Efet apple tv3 icin kotu oldu en kisa surede onada cozum bulur gibi geliyor

• asıl mesela 4.12.01 baseband unlocku :D
  • iphone 4 kullanıyorum 1 aydır takipteyim. telefonum yavaşlamaya başladı 5.0.1 jb çıktığından beri restore etmedim...

artık çıksada telefonu güzelce sıfırlasam yine ilk günkü gibi hızlansa :) bide fakeclockup çaktım mı alsana 4s :) indiriyorum ne olur ne olmaz diye. (iPhone3,1_5.1.1_9B206_Restore)
  • artık bu konu yakında kaldırılıp sıfırdan bembeyaz ,ios 5.1.1 untethered jailbreak ÇIKTIIIIII diye açılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 20 Mayıs 2012; 21:44:38 >
  • şuanda dayanamayıp 5.1.1 yükledim (4s), umarım jb 5.1' çıkıp dumur olmayız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

AppleTV 3 jb çıkmaması, 1080p için alan hatta AppleTV 2 satıp alanlara kötü olacak

Böyle bir korkum vardı, başıma geldi gözüküyor.
    Ama, şimdiye kadarki atv jb leri seas0npass'ttan gelmiyor muydu zaten?
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.