Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelim ki installous ile itunes'tan beğendiğimiz ücretli bir uygulamayı yükledik , atıyorum Garageband. Bunun installaus'taki *.ipa dosyasına müdahele edip içine trojan keylogger vs. yerleştirilmediğinin bir garantisi var mıdır ? Cydia daki uygulamalarda bu riskin olduğunu biliyoruz (itunes'ta bulunmayan , Apple SDK sı ile geliştirilmeyen). Öğrenmek istediğim orjinal itunes uygulamalarına kötü niyetli yazılım ilave edilip edilemeyeceği ?

JB , Cydia ve Installous uygulamalarında (işlemlerinde) zararlı gizli bir tehlike yoksa (ki bunlar temel yazılımlar , eğer olsaydı ortaya çıkartırlardı diye düşünüyorum) Installous ile itunes kopyası uygulama yüklemenin cihazı korumasız bırakmaması lazım diye düşünüyorum, kötü niyetli kişilerin orjinal *.ipa dosyalarına müdahale etmediğini var sayarsak ?

Birde neden tüm dünya Pod2g diye bir adamı takip ediyor ? dünyada binlerce hadi yüzlerce diyelim, dahi derecesinde programcı var acaba herkes bu işle mi uğraşmıyor yoksa JB işlemi görüldüğünden de mi zor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 21 Mayıs 2012; 2:47:19 >

• haydi cikar haydi cikar haydiiii
    tam zamani tam zamani simdiii :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

quote:

quote:

Mrb arkadaşlar ben android telefon kullanıyorum. Root atma, rom atma vs gibi işlemlerin çoğunu biliyorum. 1 hafta önce new ipad 32gb wifi aldım. Sanırım jb new ipad'e de çıkacakmış. İos ile ilk tanışmam ama stabilitesi mükemmel Bu jb olayı nasıl yapılıyor çok zorlanır mıyım? Android kullanırken baya kurcaladım telefonu birikimim var ama aynı olay ios'da zor mudur?

jb olayı şarjın çabuk bitmesini mi sağlar? Jb istememin en büyük sebebi ücretli bazı kaliteli uygulamalara sahip olmak

İos'ta jb yapmak çok daha basit. Şarj olayı ise, kurduğun tweak' lere göre dğişir. Jb esas amacı elimizdeki alete katmadeğerler ilave etmek olmalıdır. Başkabirşey değil.

Tsk ederim dostum. O zaman kesinlikle ipad'e jb yapacagiz ;) jb ile blutuoth ya da wifi ile mp3 ya da foto atmak gibi cogu sey mumkun sanirim.

Evet, bu ve bunungibi birçok şey jb sayesinde mümkün. Hatta ipad1 sahipleri Telefon olarak bile kullanabiliyor, normal SMS atabiliyor v.s.

Çok iyi. jb yapilirken ipad icin herhangi bir yarida kalma durumu olmaz sanirim dimi? Jb islemi yarim saat surer sanirim. ondan sonra tweakleri pc'ye indirip oradan da itunes uzerinden ipad'e yuklemek ve islem tmm :)

tweakleri pc'ye indirmiyorsun onlari jb ile gelen cydia'dan direk yukluyorsun bu kadar basit. cydia' yi telefonundaki, pad'indek v.s de yuku online magza gibi dusun. (bi nevi appstore' un benzeri)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mrb arkadaşlar ben android telefon kullanıyorum. Root atma, rom atma vs gibi işlemlerin çoğunu biliyorum. 1 hafta önce new ipad 32gb wifi aldım. Sanırım jb new ipad'e de çıkacakmış. İos ile ilk tanışmam ama stabilitesi mükemmel Bu jb olayı nasıl yapılıyor çok zorlanır mıyım? Android kullanırken baya kurcaladım telefonu birikimim var ama aynı olay ios'da zor mudur?

jb olayı şarjın çabuk bitmesini mi sağlar? Jb istememin en büyük sebebi ücretli bazı kaliteli uygulamalara sahip olmak

İos'ta jb yapmak çok daha basit. Şarj olayı ise, kurduğun tweak' lere göre dğişir. Jb esas amacı elimizdeki alete katmadeğerler ilave etmek olmalıdır. Başkabirşey değil.

Tsk ederim dostum. O zaman kesinlikle ipad'e jb yapacagiz ;) jb ile blutuoth ya da wifi ile mp3 ya da foto atmak gibi cogu sey mumkun sanirim.

Evet, bu ve bunungibi birçok şey jb sayesinde mümkün. Hatta ipad1 sahipleri Telefon olarak bile kullanabiliyor, normal SMS atabiliyor v.s.

Çok iyi. jb yapilirken ipad icin herhangi bir yarida kalma durumu olmaz sanirim dimi? Jb islemi yarim saat surer sanirim. ondan sonra tweakleri pc'ye indirip oradan da itunes uzerinden ipad'e yuklemek ve islem tmm :)

tweakleri pc'ye indirmiyorsun onlari jb ile gelen cydia'dan direk yukluyorsun bu kadar basit. cydia' yi telefonundaki, pad'indek v.s de yuku online magza gibi dusun. (bi nevi appstore' un benzeri)

Tweakler cydia'dan yavas yukleniyormus sanirim, appstore kadar hizli degilmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tweak yavas yükleniyormus ne demek yahu.
    Normal yükleniyor iste. App Store bambaşka bi dunya ikisini karıştırmayin.
    App Store daki hic bisey cydia da
    Cydia da ki hic bisey App Store da yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 21 Mayıs 2012; 4:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Tweak yavas yükleniyormus ne demek yahu.

Bir arkadas demisti cydia da ki uygulamalar dusuk hizla yukleniyor diye. Yogunluktan kaynakli. Dogru mu degil mi bilmiyorum.

• quote:

App Store bambaşka bi dunya ikisini karıştırmayin.

karisan eden birsey yok, bende zaten birnevi dedim. Sonucta her 2sindede ucretli - ucretsiz uygulamalar var o manada. Yoksa tabiiki appstore'da olan cydida, cydiada olan appstoreda yok. (hani neredeyse, cydia store desek yeri)
  • quote:

quote:

Tweak yavas yükleniyormus ne demek yahu.

Bir arkadas demisti cydia da ki uygulamalar dusuk hizla yukleniyor diye. Yogunluktan kaynakli. Dogru mu degil mi bilmiyorum.

yok oyle birsey takir takir iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonder

Arkadaşlar selam, yeni ipad3 kullanıcısıyım ve yeniyim. Jailpbrek nedir tam olarak ne işe yaramaktadır yani çok gerekli bir durummu beni aydınlatırsanız memnun olurum..

Jailbreak ücretli uygulamaları ücretsiz yüklemenizi ve tabletinizin(telefonunuzun) fabrika çıkış haliyle desteklemediği bir çok özelliği, isteğinize göre yüklemenize imkan sağlayan bir araçtır.
  • Pod2g

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakpadir

quote:

Arkadaşlar selam, yeni ipad3 kullanıcısıyım ve yeniyim. Jailpbrek nedir tam olarak ne işe yaramaktadır yani çok gerekli bir durummu beni aydınlatırsanız memnun olurum..

Jailbreak ücretli uygulamaları ücretsiz yüklemenizi ve tabletinizin(telefonunuzun) fabrika çıkış haliyle desteklemediği bir çok özelliği, isteğinize göre yüklemenize imkan sağlayan bir araçtır.

Teşekkürler
  • son durum nedir? şimdi bu eleman 18 inde bir kaç gune cıkaracagım demiş... şimdi 3 gun gecti... nedir son haberler...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

son durum nedir? şimdi bu eleman 18 inde bir kaç gune cıkaracagım demiş... şimdi 3 gun gecti... nedir son haberler...........

son haber : bekleyise devam dostum.!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

son durum nedir? şimdi bu eleman 18 inde bir kaç gune cıkaracagım demiş... şimdi 3 gun gecti... nedir son haberler...........

25 Mayıs konferansta açıklanması bekleniyor bazı hackerlarin görüşleri böyle ondan dolayı kesin gözüyle bakılıyor umarım öyle olur bende 25 Mayıs'ta yayınlanacağı kanısındayım

• Merak ettiğim birşey daha var yukarıda bir arkadaş jb den sonra ipad1'in telefon olarak kullanabilindiğini hatta sms atılabildiğini söylemişti. Bende dikkat ettim de genel ayarlarda ipad3'ümde iphone telefon sesleri mevcut. JB'den sonra ipad3 wi-fi'de bu şekilde kullanılabilirmi bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonder -- 21 Mayıs 2012; 9:36:54 >
  • quote:

Merak ettiğim birşey daha var yukarıda bir arkadaş jb den sonra ipad1'in telefon olarak kullanabilindiğini hatta sms atılabildiğini söylemişti. Bende dikkat ettim de genel ayarlarda ipad3'ümde iphone telefon sesleri mevcut. JB'den sonra ipad3 wi-fi'de bu şekilde kullanılabilirmi bilginiz varmı?

bu durum sadece 3G ve 4G li modellerde mevcut... yani sim kart takılan modellerde... ve jailbreak gerektiriyor... ve şu an sadece ipad1 3g lerde calısıyor... ipad2 ve ipad 3 için uyumlu değil... ipad2 için uyumlu olması uzunca bir zamandır bekleniyordu ama onda da bir gelişme olmadı... yani ipad1 3g ile olay kapandı sanırım
  • quote:

Merak ettiğim birşey daha var yukarıda bir arkadaş jb den sonra ipad1'in telefon olarak kullanabilindiğini hatta sms atılabildiğini söylemişti. Bende dikkat ettim de genel ayarlarda ipad3'ümde iphone telefon sesleri mevcut. JB'den sonra ipad3 wi-fi'de bu şekilde kullanılabilirmi bilginiz varmı?

Onu diyen benim, cevabınıda ben vereyim. Hayır malesef olmaz (an itibarıyla) bu sadece ipad1 için geçerli

• quote:

quote:

Onu diyen benim, cevabınıda ben vereyim. Hayır malesef olmaz (an itibarıyla) bu sadece ipad1 için geçerli

nedense ugrasmadi adamlar ipad2 icin yapmayi oylece kaldi o projeleri..

• İkinize de bu çabuk ve açıklayıcı cevap için teşekkür ederim arkadaşlar. Ozaman şöyle son sorumu sorayım JB' yapmak istiyorum fakat acemiyim ve cihazı bu c.tesi yeni açtım. Ve açar açmaz güncelleme var diye sordu 5.1.1.'i yükledi. JB'nin ipad3 5.1.1. için olan versiyonunu bekliyoruz doğrumu anladım?
  • quote:

İkinize de bu çabuk ve açıklayıcı cevap için teşekkür ederim arkadaşlar. Ozaman şöyle son sorumu sorayım JB' yapmak istiyorum fakat acemiyim ve cihazı bu c.tesi yeni açtım. Ve açar açmaz güncelleme var diye sordu 5.1.1.'i yükledi. JB'nin ipad3 5.1.1. için olan versiyonunu bekliyoruz doğrumu anladım?

Aynen öyle

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.