Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim kız arkadaşımın cihazı var elimde ve 4.3.2 sürümü yüklü ve jailbreakli aynı zamanda türkcell ürünü

Şimdi ben bu cihazı nasıl 5.1.1 itunes üzerinden güncellesem alttaki linkten jailbreak yapamaz mıyım?

http://www.elmadoktoru.com/jailbreak/redsn0w-ile-ios-511-jailbreak-nasil-yapilir.html

Eğer yapamazsın derseniz 5.0.1 de jailbreak var anladığım kadarıyla ki bunu nasıl yükleyebilirim? LİNK yönlendirme ve yaparsanız çok memnun kalırım.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroM

Arkadaşlar benim kız arkadaşımın cihazı var elimde ve 4.3.2 sürümü yüklü ve jailbreakli aynı zamanda türkcell ürünü

Şimdi ben bu cihazı nasıl 5.1.1 itunes üzerinden güncellesem alttaki linkten jailbreak yapamaz mıyım?

http://www.elmadoktoru.com/jailbreak/redsn0w-ile-ios-511-jailbreak-nasil-yapilir.html

Eğer yapamazsın derseniz 5.0.1 de jailbreak var anladığım kadarıyla ki bunu nasıl yükleyebilirim? LİNK yönlendirme ve yaparsanız çok memnun kalırım.Teşekkürler

5.1.1'e jb var ama bilgisayar bagimli (tethered) 5.0.1' e guncelleyemezsin, 2 secenek var ya 5.1.1 bagimli jb yaparsin yada bekleyip yakin zanada cikacak olan bilgisayar bagimsiz (untethered) jb yaparsin. tavsiyem aciliyeti yok ise bekle yeni cikacak olan jb yaparsin. Tabii bunlari yaziyorum ama cihazin modelide onemli, o na gore degkenlik gosterir yapabileceklerin.

• arkadaşlar merhaba. öncelikle belki daha önce sorulmuş olabilir ama bu konuda fazlasıyla cahilim. kısaca hikayemi söyleyeyim 7-8 gün önce at&t simlocklu geveyli iphone 4 aldım. telefon aynı zamanda jealybreaklıydı. (bu kavramı yeni yeni öğreniyorum) forumdan gördüğüm konu sayesinde telefonun simlockunu at&t ye mail atarak açtırdım. dediğim gibi ben iphonenin i sini bilmezdim. açtırınca heyecanla geveyi çıkarıp kartımı taktım. ve telefonu itunese bağladım. güncelleme var dedi hevesle güncelle dedim. bir sürü uygulama ve oyun yüklüydü hepsi gitti. şuanda telefonun sürümü 5.1.1 ve modem firmware (öğrendiğim kadarıyla bu meşhur baseband) 04.12.01. öğrenmek istediğim ben bu telefonu jealybreak yapabilirmiyim ( yine sizin gibi saygıdeğer arkadaşların yazdıklarından öğrendiğim kadarıyla jealybreak telefonun performansını etkiliyor ve özgürleştiriyor.) ne yapmalıyım bu konuda birçok şey yazılmıştır ama dediğim gibi bir yere kadar anlıyorum sonra kopuyor bende film. bilgili ve tecrübeli arkadaşlarım lütfen hiçbişey bilmediğimi unutmayarak bana ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum.
    Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality4906

quote:

Orijinalden alıntı: bulut27

arkadaşlar merhaba. öncelikle belki daha önce sorulmuş olabilir ama bu konuda fazlasıyla cahilim. kısaca hikayemi söyleyeyim 7-8 gün önce at&t simlocklu geveyli iphone 4 aldım. telefon aynı zamanda jealybreaklıydı. (bu kavramı yeni yeni öğreniyorum) forumdan gördüğüm konu sayesinde telefonun simlockunu at&t ye mail atarak açtırdım. dediğim gibi ben iphonenin i sini bilmezdim. açtırınca heyecanla geveyi çıkarıp kartımı taktım. ve telefonu itunese bağladım. güncelleme var dedi hevesle güncelle dedim. bir sürü uygulama ve oyun yüklüydü hepsi gitti. şuanda telefonun sürümü 5.1.1 ve modem firmware (öğrendiğim kadarıyla bu meşhur baseband) 04.12.01. öğrenmek istediğim ben bu telefonu jealybreak yapabilirmiyim ( yine sizin gibi saygıdeğer arkadaşların yazdıklarından öğrendiğim kadarıyla jealybreak telefonun performansını etkiliyor ve özgürleştiriyor.) ne yapmalıyım bu konuda birçok şey yazılmıştır ama dediğim gibi bir yere kadar anlıyorum sonra kopuyor bende film. bilgili ve tecrübeli arkadaşlarım lütfen hiçbişey bilmediğimi unutmayarak bana ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum.
    Saygılarımla,

Suan herkes onu bekliyor zaten. yani...
    Senin jb yapabilmen icin iphone' nu yazilima ihtiyacin var.Bu yazilimi da iphone daki her yeni cikan surumun aciklarini bularak yapan hackerlar var.Suan dediklerine gore bunu denemisler, calistirmislar ve bu ayin 25 ile paylasima sunulacak.Once yazilimin cikmasini bekle burada bende dahil bi cok arkadas bilgisini esirgemez anlatir fakat bununla ilgili yiginla konu acilmis durumda.
    Ama belki bu farkli sekilde olabilir...
    O yuzden takip etmek lazim.
    Burada herkes Allah razi olsun bildigini saklamiyor, elinden geldigince seni yonlendirip, yardimci olmaya calisiyor.
    Yazilim paylasildiktan sonra bu forum icinde resimli dahi anlatim seklini bulabilirsin.
    Suan yazmis oldugun konu 5.1.1 jb ile guncel gelismelerin oldugu kisim.
    Anlatabildiysem ne mutlu :)

cok duygulandim ..
    kible ne tarafta beyler:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jailbreak ne zaman çıkacak dostlar??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Jailbreak ne zaman çıkacak dostlar??

Şimdilik 25 Mayıs olarak görünüyor.

Cuma gününü bekliyoruz...
  • bu çıkacak olan jb sadece 5.1.1 için mi olacak yoksa 5.1 de geçerlimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 20 Mayıs 2012; 12:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut27

arkadaşlar merhaba. öncelikle belki daha önce sorulmuş olabilir ama bu konuda fazlasıyla cahilim. kısaca hikayemi söyleyeyim 7-8 gün önce at&t simlocklu geveyli iphone 4 aldım. telefon aynı zamanda jealybreaklıydı. (bu kavramı yeni yeni öğreniyorum) forumdan gördüğüm konu sayesinde telefonun simlockunu at&t ye mail atarak açtırdım. dediğim gibi ben iphonenin i sini bilmezdim. açtırınca heyecanla geveyi çıkarıp kartımı taktım. ve telefonu itunese bağladım. güncelleme var dedi hevesle güncelle dedim. bir sürü uygulama ve oyun yüklüydü hepsi gitti. şuanda telefonun sürümü 5.1.1 ve modem firmware (öğrendiğim kadarıyla bu meşhur baseband) 04.12.01. öğrenmek istediğim ben bu telefonu jealybreak yapabilirmiyim ( yine sizin gibi saygıdeğer arkadaşların yazdıklarından öğrendiğim kadarıyla jealybreak telefonun performansını etkiliyor ve özgürleştiriyor.) ne yapmalıyım bu konuda birçok şey yazılmıştır ama dediğim gibi bir yere kadar anlıyorum sonra kopuyor bende film. bilgili ve tecrübeli arkadaşlarım lütfen hiçbişey bilmediğimi unutmayarak bana ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum.
    Saygılarımla,

Hocam tinyumbrella isimli programi indirin save shsh deyin orda kaydettigi kayitlardaki versionlara geridönüs yaparak tekrar jailbreak yapabilirsin

• Konuyla pek alakalı değil ancak benim şöyle bir problemim var 4S 5.1.1 ios lu telefonum evde kullandığım metronet ve onunla birlikte wi-fi olarak kullandığım netmaster a.pointle sorun yaşıyor telefon wi-fi i açtıktan sonra bağlanıyor ama belli bir süre sonra bağlantı kopuyor ve bir türlü ip alamıyor başka yerlerde böyle bir bağlantı problemi yaşamıyorum ancak a.point i açıp kapadığımda sorun belli bir süreliğinede olsa çözülüyor acaba router ayarlarında düzelteme yapmam bir yermi var çözemedim(bu arada latpop ile bağlantıda bir problem yaşamıyorum)
  • List of tested devices for the upcoming 5.1.1 jailbreak

Here is the list of devices that are known to work for sure :
    iPhone 3Gs
    iPhone 4
    iPhone 4 CDMA
    iPhone 4S
    iPad 1
    iPad 2 Wifi
    iPad 2 GSM
    iPad 2 CDMA
    iPad 3 Wifi
    iPad 3 CDMA
    iPod 3G
    iPod 4G

Here is the list of devices that won't be supported :
    AppleTV 3

Remains to test (but that should work) :
    iPad 2 Wifi, R2
    iPad 3 Global
    AppleTV 2

3GS'ye kesin çıkıyor iyi iyi

Ayrıca 25'i tarihi adamın ağzından direkt olarak çıkmadığı sürece çok beklemeyin, 25'inde çıkmayınca konuya 5 sayfa daha küfür katmayın sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: adanaoyun
    ...
    jbli programların hepsi gidecekmi ?

İphone'u bilgisayara bağlayıp, iTunes'ta sol tarafta telefonun adına sağ klik yaparak "satın alınanları aktar" derseniz, iPhone'dan direkt indirdiğiniz tüm uygulamaları bilgisayarınıza aktarırsınız. 5.1.1 Jb sonrası bunları tekrar geri yükleyebilirsiniz. Cydiadan indirdikleriniz bunun dışındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 20 Mayıs 2012; 14:34:12 >
  • pod2g ‏@pod2g

Thanks to awesome work of @planetbeing and @pimskeks, we're near ready for a release. Now it's a matter of days.

pod2g'nin tweetinden anlaşılacağı üzere yayınlamaya hazır gibilermiş..bir kaç gün içerisinde yayınlıyorlar.Artık kesin gibi arkadaşlar....bence artık kesin çıkacak
  • arkadaşlar anlamadığım için soruyorum bende 3gs var 5.1.1 yüklü seri nosunun 3. rakamı 9 galiba old oluyor peki bende 5.1.1 için beklememmi gerekiyor yoksa 5.1.1 jailbreak benim alet için çıktımı. sayfaları okudum ama tam anlayamadım
  • o kadar yazılardan sonra çıkıcağı kesin gibi gözüküyor,sabırsızlıkla bekliyorum bir daha da güncelleme falan yapmıcam sıkıldım jailbreak beklemekten
  • pod2g, geriye kalanin sadece jb yi yayinlamak oldugunu twitledi az once.

• 25ine kalmadan geliyor pod2g jbi salmanin sadece gun meselesi oldugunu yazmis

• Arkadaslar ben telefonu 5.1.1 e update edeyim mi heyecan olsun. Su an 5.0.1 JB li kullaniyorum cumaya kadar cikmazsa guzel kufur yer benden

• 5.1 mi 5.1.1 mi gelecek untethered

• pod2g has just tweeted that the release of the iOS 5.1.1 untethered jailbreak for iPhone, iPad and iPod touch is almost ready and the release is just ‘a matter of days’ away.

....pod2g sadece iPhone, iPad ve iPod Touch için iOS 5.1.1 jailbreak hiçbir yere bağlı olmaksızın serbest bırakılmasını neredeyse hazır olduğunu tweeted ve sürüm sadece uzak 'birkaç gün' olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

arkadaşlar anlamadığım için soruyorum bende 3gs var 5.1.1 yüklü seri nosunun 3. rakamı 9 galiba old oluyor peki bende 5.1.1 için beklememmi gerekiyor yoksa 5.1.1 jailbreak benim alet için çıktımı. sayfaları okudum ama tam anlayamadım

Benim soruma cevap verebilirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.