Şimdi Ara

iOs 5.0.1 iPhone 4S ve iPad 2 JB Çıktı! Windows YENİ versiyon yayınlandı. (Tek tuşla JB) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.602
Cevap
10
Favori
89.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Orijinalden alıntı: turbetfur2

4 gün önce herşey bitti tamam birkaç gün kaldı diyordu bloğunda merak etmeyin http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WXPz3Q_yV0g bu link 4s in jailbreakını çinliler tarafından yapıldığını gösteriyor. doğrumu acaba

yalan onlar

planetbeing twit yazdi.. kendi 4s inde imzalanmamis kod calistiriyormus yeni Jb ile

http://www.redmondpie.com/iphone-4s-and-ipad-2-untethered-jailbreak-progress-unsigned-code-now-running-on-device/

• http://www.iphonestuffs4u.com/how-to-activate-unlocked-iphone-4s/ bu site simkilit açma yöntemi var bana yardımcı olacak biri varmı ? furkan_707@hotmail.com
  • boşverin yalnış okumuşum çok basit bir şey anlatıyormuş simkilitle alakası yok
  • Biraz daha beklenecek galiba o belli oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

Kirlilik olduğu için alıntılanan mesajları sildim kusurabakmayın.

4S satın alıyorum,JB cıkana kadar bekleyeceğim,ha çıkmazsada satarım uğraşamayacağım artık hepinize kolay gelsin.

Jb ye bukadar ihtiyacınız neden. Yani en çok ne icin jb istiyorsunuz. En fazla 60 70 tl ile ihtiyacınız olan tüm uygulamalara ömür boyu sahip olabilirsiniz.
  • Saydam

Dostum iş uygulama ücreti değil,uygulamayı edinmesi sorun benim açımdan en basiti kredi kartım yok,nakit çalışıyorum herzaman benim için bunları edinmek extra masraf uğraş demek,çoğu kişi jb gerek duymuyor olabilir,sevmeyebilir karşı gelebilir bunlar normal şeyler tabi,benimde bu şekilde düşünenlere karşı bir eleştirim yok,isteyen kredi kartıyla ücretini 4-5 dolar öder kullanır isteyen sırf bunun için jb yapar istediği gibi kullanır geçer,kimisi jb yapar sistemle oynar haşır neşirdir vs. sonuçta pek üzerinde durulacak konu değil isteyen kullanır isteyen kullanmaz yani :)
  • sim kilit için JB
  • apple nin obsesif sacma sapan engellemeleri icin JB

ornek
    dosya sistemine erismek icin jb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

4S satın alıyorum,JB cıkana kadar bekleyeceğim,ha çıkmazsada satarım uğraşamayacağım artık hepinize kolay gelsin.

Jb ye bukadar ihtiyacınız neden. Yani en çok ne icin jb istiyorsunuz. En fazla 60 70 tl ile ihtiyacınız olan tüm uygulamalara ömür boyu sahip olabilirsiniz.

valla kardeş öle diye diye 1 dolar 1 dolar 190 dolar verdi enistem mılyonlarca uygulama var Hangısı 70 80 dalara gelecek sana mrk ediyorum 4 dolara alıosun 2 3 gun sonra bı bakıosun bedava olmus. ne dıyeceksın bu duruma peki ? 70 dolar ile iş bıtse gerek olmaz zaten JB ye

• Twitter da jailbreak ile ilgili gelişmeler var ama tam ne yazıyor anlamış değilim ;( planetbeing adlı arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbuğdaycı

Twitter da jailbreak ile ilgili gelişmeler var ama tam ne yazıyor anlamış değilim ;( planetbeing adlı arkadaş

kendi 4s inde jb calisiyormus kisaca
  • Madem bitti ne diye oyalıyorlar anlamadım cıkarsınlar ya sunu yeter artık valla
  • bizim tek tik ile jb yapabilmemiz icin belki:) yada stabilite icindir
  • yalan olacağını sanmıyorum ya cıkarıcaklardır muhakkak ama tersi olursa karızmayı fena cizdirirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaris

quote:

quote:

valla kardeş öle diye diye 1 dolar 1 dolar 190 dolar verdi enistem mılyonlarca uygulama var Hangısı 70 80 dalara gelecek sana mrk ediyorum 4 dolara alıosun 2 3 gun sonra bı bakıosun bedava olmus. ne dıyeceksın bu duruma peki ? 70 dolar ile iş bıtse gerek olmaz zaten JB ye

Ne mı diyeceğim kısmet. Ben 3 senedir toplam 100 tl lik uygulama almisim. Office programı dahil vemutluyum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qaris

quote:

quote:

Ne mı diyeceğim kısmet. Ben 3 senedir toplam 100 tl lik uygulama almisim. Office programı dahil vemutluyum

Bu seni tatmin ediyorsa jb ihtiyacın yok demektir

Ama bizim var misal sürüyle uygulama yüklemek isteriz öyle 100 liralık kesmez bizi

• Pod2g nin blogundan sevindirici bir goruntu az kaldi :)

http://pod2g-ios.blogspot.com/
  • Evet arkadaşlar iPhone 4S 5.0.1 de çalışan Untethered JB demosu yayınlandı

JB nin kullanıcılar için olan sürümünün yayınlanması için artık çok beklemiyeceğimizi de eklemiş son olarak
    http://pod2g-ios.blogspot.com/2012/01/4s-jailbreak.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 16 Ocak 2012; 3:35:16 >

• İpad 2 icin haber yok mu
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.