Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.6.2 (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kinemania Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.573
Cevap
333
Favori
534.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #50
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra iOS 18’in, daha stabil hale geleceği tahmin edilen 18.5 ya da 18.6 gibi bir sürümüne geçip oradan devam etmek daha mantıklı. Son üç yıldır, ara sürümlere dair gördüğüm, kısmen deneyimlediğim çeşitli olumsuzluklardan sonra ara sürüm kullanmanın hiçbir gereği olmadığını düşünüyorum. “Normal” bir telefon kullanmak, üç beş milisaniye hızlanmış animasyon görmekten daha makul bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kinemania K kullanıcısına yanıt
    Beklemeye devam o zaman. Teşekkürler hocam

• arkadaşlar benim cihaz da 17.7.2 yüklü daha önce de söylemiştim. ancak airpods 4 ancsiz model için ios 18 gerekiyor sanırım. net bilgisi olan var mı ? cihazları eşleşmeye çalışınca yazılım güncelle yada sınırlı özelliklerle eşleştir diye menü açılıyor

• Sero29 S kullanıcısına yanıt

Gelecek hafta verileceği açıklandı zaten 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 17.7’den ben 18.3 sürümüne geçtim herşey iyi fakat ara sıra 3 4 snlik wifi kopması yaşıyorum.Bu durumu yaşayan var mı eski sürümde hiç böyle bişe yoktu

• DT28 kullanıcısına yanıt
    o bende de oluyor ara sıra. balkona çıkıyorum kopuyor eve giriyorum elle bağlamak zorunda kalıyorum falan filan

• Arkadaşlar merhaba 16 pm ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Öncelikle kutudan 18.2 sürümü ile çıktı güncelleme yapmayı düşünmüyorum block ota profil yükledim güncelleme gelmesin diye. Bu profilin bir zararı varmıdır birde 20-80 mı şarj edeyim öneriniz nedir teşekkürler

• Quake5252 Q kullanıcısına yanıt
    profilin bir zararı yok. bende de yüklü. şarj konusuna gelecek olursak tam bir bilgim yok. hayırlı olsun güle güle kullanın

iOS 18  | ANA KONU | 18.6.2

• unconnectet kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum

• Quake5252 Q kullanıcısına yanıt

Sarj konusunda li-po piller için en verimli aralığın 20 80 arası olduğu söyleniyor. 80 den sonra şarj hızı çok yavaşlayacaktır zaten yinede ihtiyacınız varsa fulleyin tabi %20 az bir oran değil. Ben 2023 haziranda 14PM aldım hep kablosuz çok nadiren %80 den fazla şarj ettim ve hiç pili bitirmedim şuanda pil sağlığım %96. Geçen sene mart gibi kuzenim düz 13 aldı 20w şarj adaptör ile hiç dikkat etmeden şarj ediyor onun pil sağlığı şuan %90.

Sizde hem şarj limiti koyma özelliğide olması lazım, %80 e sabitleyin gitsin. Bize onuda vermediler.😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 8 Şubat 2025; 18:32:22 >
  • 18.1.1 den 18.3 geçmeye değer mi cihaz 15pm

• DT28 kullanıcısına yanıt

İphone 13'te de aynı sorun var. Birkaç saniye wifi kopuyor ve kendi kendine geri bağlanıyor.

• PehliOne- kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için

• Ses kayit sadece 15p ve üst model için mi.?

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt

İps 18 geçmiş zaten hocam gec gitsin yada 18.3.1 bekle

• Merhaba arkadaşlar, iPhone 14 pro kullanıyorum. AirPods’da siri’de güncellemeler sonrasında saçmalıklar yaşamaya başladım. Sıfırdan kurulum yapmak istiyorum ama WhatsApp yedekleme yapamadığım için her seferinde vazgeçmek zorunda kalıyorum! Bu konuda ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Whatsapp yedekleme neden yapamıyorsunuz

• Mylove kullanıcısına yanıt
    Yedekleme yap ve sıfırdan kurulum yap ??

• Arkadaşlar ios 18.3 den sonra Instagram bildirim sesi mi değişti bana mı öyle geliyor? Saptanmış bildirim sesinden farklı bir bildirim sesi geliyor, değiştiremiyorum da. Sizde nasıl ?

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.