Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.6.2 (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: madmax50 , madmax50 , ahmtulsnn Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
6.524
Cevap
333
Favori
528.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
87. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iPhone 12 atak yapmış görünüyor ama bu “bir sonraki sürüme kadar” sürer. 18.3 çıkınca 12 hop diye aşağı düşer, 13 yükselir.
    **CPU testinde17.7.2’ye göre gerileme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 12 Ocak 2025; 12:22:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt

Durumu en iyi olan iPhone 15. Bu modeli kullananlar sorun yaşamaz. Eski modeller biraz dalgalı gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    İphone 15 ile pil kalitesi arttırıldı 1000 döngüye kadar garanti verilmeye başlandı Ab mevzuatı gereği diye biliyorum

• 15 PM 17.7’de kaldım. 18.2.1 nasıl gelinir mi? Özellikle pil açısından. Mevcutta pilim 274 döngüde %91. Grafiğe göre 18.2.1 pilde oldukça başarılı. Ne dersiniz?

• Post-it P kullanıcısına yanıt
    Hiç gerek yok hocam bence.

• Biraz önce iphonumu bul kendi kendine çaldı. Size de oldu mu böyle bişey daha önce?

• DinDjarin D kullanıcısına yanıt
    Hiç yaşamadım daha önce. Apple hesabınızın şifresini değiştirin, iki faktörlü korumayı açın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 pro 17.7.2 den 18.2.1 e güncellenmeli mi sizce pil kullanımı 18.2.1'de iyi ve artan bir sonuç vermiş iphone 15 cihazında

• DinDjarin D kullanıcısına yanıt
    Şifrenizi değiştirin ve ekstra koruma ekleyin mutlaka arkadaşın dediği gibi.

• anyonea A kullanıcısına yanıt

İos 18 15 üstü cihazlar için güncelleme veriyor bence tedirgin olucak bi durum yok donanim olarak güclü,Yükle diyemem yükleme de karar senin

• nc39 kullanıcısına yanıt
    bazen güncellemeler yeni özelliklerden çok telefona şıklık katıyor karizma katıyor estetik dokunuş katıyor kullanım kolaylığı katıyor ama çoğunlukla güvenlik konusunda açıkları kapatıyorlar mesela bankacılık uygulamaları fotoğraflar notlar mesajlar bu veriler hassastır bunlara önem veriyorsan güncel tutmalısın

• Airbus A350 XWB kullanıcısına yanıt
    benimki tam tersi bluetooth kulaklığa bağlanma hızı arttı dandik bi kulaklık üstelik

• 18.3 beta yavaş ilerliyor gibi

• Güncel bir ios kullanmada kriteriniz pil değil güvenlik olmalı, ios olsun android olsun güncellenmemiş bir cihazda banka uygulaması açmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 13 Ocak 2025; 10:6:58 >
  • ErKaN-23 kullanıcısına yanıt
    Sadece güvenlik önceleniyor olsaydı eski yazılım sürümlerinin geri dönüşsüz şekilde derhal kullanıma kapatılmış olması, hatta bir telefonun sadece 2 sene kullanılıp sonra çöpe atılması gerekirdi. İlk iPhone’dan bu yana, dünya çapında siber saldırıların olduğu süreçler dahil olmak üzere, güncelleme yapmadığım için hiçbir bankada güvenlik sorunuyla karşılaşmadım. Uygulamanızı güncel tutarsınız o ayrı bir şey.

• İphone 11 için otomatik güncelleme olmuş. Ekranın sağ tarafının dokunmatiğinde problemler oluştu. Ghosting tıklamalarda yaşanıyor. Telefon neredeyse kullanılamaz oldu diyebilirim. Pil sağlığı 75 bununla ilgisi olabilir mi? iOS 17'de böyle sorunlarım yoktu. Pili değiştirsem çözüm olur mu sizce, benim gibi iPhone 11 kullanıcısı olup bu sorunu yaşayan var mı acaba

Klavyenin sağ tarafında ki harflere tıkladığımda örnek veriyorum L harfi ne kadar basmak istesem de yanındaki K ve Ş harflerine basıyor mesela. Mecburen mesajları dikte ile yazıyorum durum çok vahim çözümünü bulamadım batarya değiştireceğim yine çözülmezse mecburen cihaz yenileyeceğim. benim gibi 11 kullanıcısı varsa otomatik güncellemeleri kapatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 13 Ocak 2025; 18:46:28 >

• Tüm dünyaya gelir biz iki garibana gelmez. İdagio ile devam..

iOS 18  | ANA KONU | 18.6.2

• ikotti kullanıcısına yanıt
    bende iphone 11 kullanıyorum 64 gb ios 18 e kendi güncelledi ama hiç bir sıkıntı yaşamıyorum şarj bi biraz az gidiyor gibi geldi okadar pil 84 şuan görsel olarak telefon güzelleşti işte başka bir fark göremedim hiç

• İphone 15 PM kullanıcısıyım 18.2'ye yeni geçtim herhangi bir yeni özellik gelmemiş gözüküyor mailler de aynı chatgpt gelmeyeceğini biliyorumda başka bir ayar mı yapmam gerekiyor ?

• iPhone 14 kullananlar, en yeni sürüm ile durum nasıl ?

Yıllar önce iPad mini 1. Nesil de yaptığım güncelleme ile iPad kullanılmaz hale gelmişti. On numara çalışan cihaz bana yeni cihaz aldırmıştı.

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.