Teknolojik bir cihaz ve birçok menüsünde/uygulamasında görsel ve fonksiyonel iyileştirmeler içeriyor. Performans anlamında çoğu kişinin fark edemeyeceği potansiyel etkilerden dolayı bu iyileştirmeleri deneyimleyememek pek mantıklı durmuyor bana göre.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 9 Ocak 2025; 19:53:4 > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.6 (212. sayfa)

-
-
İphone13 %84 pil sağlığı 18.2.1 deyim. Menü geçişlerinde takılmalar var malesef can sıkıcı. Dfu mod ile yüklememe rağmen durum aynı. 18 in yeni güncellemelerini bekleyeceğiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı sıkıntı bendede mevcut işte menüde sağa sola kaydırmalarda titreyerek ufak takılmalar oluyor bende aynı şekilde dfu mod ile temiz kurulum yaptım 18.1 de böyle sorun yoktu ama 18.2 sürüm serisi belliki sıkıntılı geçicek inşallah 18.3 sürümünde düzeltirler ve ilerleyen sürümlerde tamamen stabilite adına iyileştirmeler olur performans şuanda bana düşük geliyor süreklli apple kullanıcısı olduğumuz için cihaz ne şekilde çalışması gerektiğini anlıyoruz .
Geri bildirim yapabirsin ben apple yaptım geri bildirim nekadar yaparsak o kadar dikkate alır iyileştirmeler yaparlar diye düşünüyorum
Kestirme oluşturup denetim merkezine ekleyebiliyorsun.
-
iphone 12 yi ios 18.2.1 e güncelledim sıfırladım ama hala konumu açtığımda geriden geliyor takılıyor yada bi yerde ilerlemiyor sorun ne olabilir
-
Son güncellemeden sonra Bluetooth ile kulaklık bağlama sorunu yaşayan var mı?
airpods ta kutuyu açınca bazen görmüyor ve bluetooth menüsünden girip ayrıca dokunmam gerekiyor.
-
Benimkide 1 ay önceye kadar öyleydi sonra watch 10 aldım bağlayamadım güncel sürüm istedi güncellemek zorunda kaldım. Güncelleyin gitsin hocam telefon çok çok yavaşlarsa zaten değişim zamanı gelmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha once keske guncelleydim dediniz mi? ya da telefonda yavaslama isinma flan oldu mu acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 14Pm kullanıyorum ve ikiside olmadı hocam. Pil ömrü ve performans da bir düşüş hissetmedim. Ancak ios 18 de gelen neredeyse hiç bir özellik bize verilmediği için keske daha önce güncelleseydim de demedim. Sadece telefonum teması değişti, yeni görseller, kişiselleştirmeler falan geldi. İos 18 de bana gelen en büyük özellik airpods kafa kontrolleri oldu.
Bu arada dfu mod da itunes üzerinden yükledim, yüklemeden hemen önce full 200kusur gb yedek alıp güncellemeyi öyle yaptım ve sonrasında yedeği geri kurdum.
18.2’de klavyede emoji ekranına geçtiğimde hemen gelmiyordu, 18.2.1 bunu hala tam düzeltememişler ve çok sinir bozucu. Bazen yine bekletiyor hatta öyle demeyeyim bazen hızlı bir şekilde gelerek sürpriz yapıyor ama donuyor yinede. Yok mu bunu çözümü?
18.1.1 galeride silinen fotograflar klasörü
Nerede?
Yardımcı olabilirmisiniz?
Edit; buldum
Özelleştir ve yeniden sırala>diğer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 11 Ocak 2025; 17:56:16 >
14 pm 18.2.1 de pil daha yavaş bitiyor artık. Öncesinde çoğunlukla günde iki kez şarj ediyordum. Şimdi günde bir kez yetiyor. Pil sağlığı %83
Ekleme: 18.2 ye geçişim sıkıntılı oldu itunes ile yaparken yarıda kaldı 3utools ile 18.2 yi kurabildim 18.2 ye geçince de şarjım çok hızlı bitmeye başladı. Şimdi 18.2.1 ile 18.2 den önceki haline döndü daha yavaş bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymn82 -- 11 Ocak 2025; 21:37:20 >
Bende baya bir takılma vardı, son güncelleme sonrası daha stabil oldu. İPhone 14 Pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 11 Ocak 2025; 21:46:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
18.2.1 'in geçmiş sürümler ile batarya performansını gösteren test grafiği düştü mü
-
-
iphone 13 ü öldürmüşler resmi olarak
Bu testlerde eski nesil ile yeni nesil arasındaki fark çok fazla. Acaba sıfır pil ile mi test ediyorlar eski nesilleri. Eğerki telefonları güncelledikçe tam kapasiteli aşınmamış pillerle bu kadar fark çıkıyorsa yazıklar olsun.
-
Eski modellerde pil eskimesi var tabiki. İapplebytes sitesinde görülebilir. Son 4 testi referans alın aynı batarya sağlığı mevcut. Burada iphone 13 son 3 testte %90 pil sağlığına sahip. İphone 15 %100 pil.
18.2.1 sürümü 18 serisinin en iyi piline sahip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X