teknoloji haberleri - shiftdelete.net Apple iOS 18.2.1'e güncellemeden iki kere düşünün: İşte sebebi! - ShiftDelete.Net https://shiftdelete.net/apple-ios-18-2-1e-guncellemeden-iki-kere-dusunun-iste-sebebi |
iOS 18 | ANA KONU | 18.2.1 (214. sayfa)
-
-
İşte… İmzaları daha erken kapatmak filan derken, adım adım güncellemeyi zorunlu ve geri dönüşsüz hale getireceklerini düşünüyorum. Bir süre sonra imza olayını filan da kaldırıp güncellemeleri “bir şekilde” mecburi yaparlarsa şaşmayın. Bunun ar-ge’si bile çoktan hazırdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple güncelleme veriyor gardaşım 😂😂
En son sürümde klavyede emojiye geçerken ki gecikme haricinde herhangi bir sıkıntı yok gibi gözüküyor
Pil sağlığı 91 cihaz 14 Plus
İpsw dev sitesinde 18.2 RC 2 surumude imzalari acik ama RC surumler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 14 Ocak 2025; 20:41:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size ithafen demiyorum bunları öncelikle bunu belirteyim.
Bi kere bu bi haber değil, bildiğin Clickbait. Güncellemeden önce iki kez düşünün falan, okuyan da 18.2.1'de çok kötü sorunlar olduğunu düşünür halbuki olayın 18.2.1 ile alakası yok.
Ayrıca sanki herkes sürekli x.y.1 güncellemesini yükleyip beğenmeyince tekrar x.y sürümüne dönüyormuş gibi bir kafayla yazıp veryansın etmesi de çok saçma geldi. iOS 18 yayınladığı gün 17 imzaları kapanmış olsa neyse.
-
Hocam istediğin sürüme geçememek gibi bir şey bence saçmalığın daniskasıdır . Yok güvenlikmiş yok bilmem neymiş , en güncel İOS yazılımında Siri telefon görüşmelerini dinliyor diye haber olmadı mı ? Tamamen eskitme politikası . Konudan uzaklaşıyoruz ama önemli değil , amacım orada arkadaşa şunu demek , böyle sorunlar yaşayan cihazlar olmuş , belki de senin yaşadığın sorun sürüm ile alakalı olmuştur . Bu kadar yani .
telefon dilini İngilizce yapınca mail uygulamasında gmail gibi promosyon vs gibi gruplanma geliyor. Türkçe de yok nedense daha
18.2 yi nasıl jailbreak yaparız.
Güncellemelerin amacı güvenlik açıklarını kapatmak ve performans arttırmak olduğunu herkes bilir, şimdiye sorun yaşamamanız bundan sonra sizin veya bir başkasının soru yaşamayacağı anlamına gelmez.
-
18.2 yada 18.2.1 sürümleri performans anlaminda cok sorunlu biran önce stabil hale getirirler inşallah
Evet, güzel idealler sunan; ama defalarca bozulan bir “ezber”. Teşekkürler.
“Güncellemelerin amacı güvenlik açıklarını kapatmak ve performans arttırmak olduğunu bilen herkes” şu andan itibaren telefonunda karşılaştığı sorunlardan yakınmayı bırakabilir. Böylece forumda yemek tarifleri vermeye başlayabiliriz nihayet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 15 Ocak 2025; 9:51:23 >
İstedin gibi kullanabilirsin cihaz senin cihazın ben fikrimi söyledim
güvenlik açığını kapatmak da performansı arttırmak da eski ios için birşey diyemem ama son iki yıldaki ios için geçerli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Senede adam akıllı 2 ,geçtim 1 güncelleme versin stabil yeterli . Gerisi göz boyama .Stabil olmayan sürümler pilin de cihazın da yıpranma hızını arttırıyor. 2 senedir 17.7.2 ye kadar düzenli hemen güncelledim pil ömrüm 83 , eşim 6 senelik iphone 11 telefonunu sadece son sürümleri güncelleme yaparım kendim. pil ömrü 86.
Bu benim şahsi düşümcem. Sizin gibi düşünene de saygı duyuyorum.
-
Ben hep betasıyım ve evet sıfır cihaz 5 6 tane beta alınca pil ömrü düşmeye başlıyor. Pil koruması %80 ayarlı ama betalar pili götürüyor. Her sene değiştirdiğim için çok sorun olmuyor.
Pil ne kullanıyorsunuz hocam
Şarj demek istediniz herhalde. Orjinal iPad 20 w şarj aletini kullanıyorum.
Yok hocam her sene pil mi değiştiyorsunuz ? Orjinal pil mi piyasada olan pillerden mi diye sordum
Telefon değiştiriyorum demek istemiştim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X