Bildirim
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (99. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İphone 11 ios 16.6.1 ile devam ediyoruz. İnş batarya skoru 3500 olan ios 17.X sürümü olsunda ios 17’ye geçeriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bildirim veya kilit ekranını aşağı indirince FPS düşüşü devam ediyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi akşamlar arkadaşlar rc sürümünü yükleyen varsa telefonun arama yap arkan telefon sesi kısık çıkıyordu bu sorun düzeltilmiş mi acaba
-
Maalesef ediyor. Telefon açıldığında denedim ve oldu
Bekleme moduna gelen yeni ayar sadece pro serisine gelmiş galiba. 15 Plus’a gelmedi
Az önce 17.1 RC ipsw dosyasını iTunes güncelle ile yükledim. (Sıfırlamadım) Telefon uygulaması 30 mb’a düştü.
-
-
Teşekkür ederim
Teşekkürler
17.1'de menü geçişleri ve animasyonlar 17.0.3'e göre daha pürüzsüz hissediliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
14 pro max 17.0.3quote:
Orijinalden alıntı: w00t.
Bu işin tadı kaçtı. Var mı arttıran?
15PM 17.0.3
Güncelleme geldiği gibi telefon üzerinden yüklüyorum. Sıfırdan kurulum yapmam. Gelen güncellemeyi üzerine kurup geçiyorum. Sizin Cihazınız telefon çevirici uygulamasına ne depoluyor acaba 😁 Görüşmeleri kayıt altına alsa ancak bu kadar olur. Ama küçük bir güncelleme ile çözülecek bir şey bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hayır. Aynı. Ama bu beni rahatsız etmedi hiç şu ana kadar. Rahatsız olduğum başka bir konu var. Telefonu AppleCarPlay ile araca bağladığımda iOS16 kullanırken müzikleri 20-25 ses seviyesinde dinlerdim. iOs 17'den sonra artık 35 seviyesinde ancak dinleyebiliyorum. Ses seviyesi gücü çok azaltılmış.
-
Kesinlikle. Kulaklık vs. aksesuarlara bağlanınca ses seviyesi normalden daha az, elimdeki iphone 7 ile de denedim iphone 7 çok daha yüksek ses veriyor. Kaç defa feedback de attım ses çıkmadı onlardan. Apple kulak sağlığı adı altında mı yapmış bu olayı anlamadım.
13 Pro Max - iOS 17.1 Beta 3
Junkman kullanıyorum numara engelleme için ama orası gb'lık veri tutar mı bilmiyorum. Junkman 10-15 mb falan yer kaplıyor ama engelenen numaraları telefona yazıyor sanırım. Kişi fotoğrafları falan mı acaba yer kaplıyor diyeceğim ama bu kadar olması da fazla yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 18 Ekim 2023; 11:10:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yok hocam bende kullanıyorum ama ondan değil, ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bende de 800 mb civarındayken telefonu tüm ayar ve içerikleri sil yapınca 3-4 mb a düştü. kişilere eklediğim resimlerde gitmedi.
-
Sizce geçilir mi acaba iOS 17 ye arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X