iyi bir sürüm diyorlar. 14 çok güçlü bir cihaz zaten sorun olması beklenmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (101. sayfa)

-
-
17.03 sonrası telefonda ısınma bariz şekilde var temiz kurulum yapmama rağmen, güncellemeden önce banyoya girip yıkandım bornozla kurulum yaptım sonuç yine aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 19 Ekim 2023; 16:10:50 > -
16.7.1 konusunda animasyonlar durmadan tıklanmama probleminden belirtilmiş. 17.0.3 14 plus aynı durum mevcut. 1.5 aylık cihaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu durumu 13 de ios 16 da ben de yasiyordum. bazen donuyordu sanirim telefon bastigim dokunmayi almiyordu. 17 de hatirladigim kadariyla olmadi.
Teşekkür ediyorum hocam o zaman ona geçerim bilgi için sağ olun .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu akşam RC2 gelme ihtimali var. Nitekim bazı cihazlarda olan kapanma sorunu RC1’de çözülmemiş maalesef.
Bu kapanma sorunu tam olarak ne? Kendi kendine kapanıyormuymuş ?
Geceleri kendiliğinden kapanıyormuş bunu da şöyle anlıyorlarmış galiba, sabah telefonu ellerine aldıklarında şifre ekranı geliyormuş. Şifre sadece telefon yeniden başlatılınca soruyor ya ondan gece kapanıyor diye haberi yapıldı ama neden gece kapanıyor ona anlam veremedim mesela.
Ağırlıklı olarak iPhone 15’ler etkileniyor. Gece rastgele zamanda aniden kapanıyor ve şifre ekranı geliyor. 15 hariç bazı modelerin kullanıcıları da bu durumu rapor ediyor.
Aslında gece kapanma durumu arka planda indexleme başladıktan sonra oluyor. Malum gündüz kullanıldığı için genelde indexleme yapmıyor arka planda. Bununla bağlantılı bir sorun.
Bende de 15 var düz daha bir sorunla karşılaşmadım iOS 17 den de cihazdan da memnunum
Anladım hocam teşekkürler ben karşılaşmadım henüz allah da karşılaştırmasın
Ve iPhone 15 serisi için geldi 👇👇👇
iOS 17.1 Release Candidate 2 (21B77)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 20 Ekim 2023; 21:28:57 >
15 serisi için 17.1 rc 2 geldi.
-
Geldi de fark göremedim (15 Plus)
16.7.1 den geçilir mi? Telefonun bazen ses kısma açma tuşları çalışmıyor, bazen kendine hard reset atıyor canımı sıkmaya başladı.
Haftaya 17.1 full sürüm gelecek o zaman geçin.
iPhone 14 kullanıyorum tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X